Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Öne çıkan konu #681
@Detail Guy boncuğu da iyi. S100 ü ben çok beğendim. F/p açısından değerlendirirsek bence çok çok başarılı.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
@Eraycan benim s100 den eser yok şu an. Bu sefer authentic uygulayayım diyordum ama isterseniz ikiye böleyim bir tarafına authentic bir tarafına s100 uygulayayım. Maksat karşılaştırma olsun.

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Paian' Alıntı:
@Eraycan benim s100 den eser yok şu an. Bu sefer authentic uygulayayım diyordum ama isterseniz ikiye böleyim bir tarafına authentic bir tarafına s100 uygulayayım. Maksat karşılaştırma olsun.
Çok iyi olur hocam s100'ün notunu vermiş oluruz  ;)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Paian' Alıntı:
Bugün aracımda istemsizce değişiklik yaptım. Şöyle ki; haftasonu 3 gün şehir dışı kaçamağı yapmıştım. Tabi neredeyse 1000 kmlik gezme tozmadan sonra aracın her yeri muhtelif böcek kalıntısı, reçine, toz vs. olmuştu. Elim boşalınca güzel bir detay yaparım diye düşünürken bugün otoparktaki çocuk iyilik yapayım diye düşünerek benden habersiz dayamış kostiği. Ama ben hayatımda böyle bir kostik görmedim. Taş üstünde taş omuz üstünde baş bırakmamış. Araç üzerindeki S100'ü vs geçtim lastiklerdeki sarpı, davlumbazın en son Almanya'da ışık gören kısmındaki çamuru bile silmiş süpürmüş. İPA bile o kadar temiz yapamazdı sanırım yüzeyi. Boya kalınlığını ölçsem kesin inceltmiştir Yüzey korumasız kalmasın diye Autobrite Project32 sürdüm geçtim ama Pazar günü zaman bulursam Soft99 Authentic uygulamayı düşünüyorum.

Edit: Saatlerce süren emeğimi bir çırpıda hiç eden yıkamacıyı görünce ben :D
https://www.google.com/search?q=mahkemeye+versem+seni+asarlar&client=safari&rls=en&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiiqfvu-NfaAhUNGewKHWtnA4sQ_AUICigB&biw=1440&bih=839

Geçmiş olsun boyaya bişey olmasında gerisi kolay.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

ThatsMyRoad' Alıntı:

Geçen gün yıkamacıda yıkamadan önce jantları kovayla iron outla beraber fırçaladım yıkadıktan sonra içine sonax matt effect, farlara plastx, plastiklere ve davlumbaza plak2, lastiklere sarp, kaportaya soft99 kiwami üstüne sonax sarı cila ile bitirdim bende bittim derken bu işlemleri yaparken sunroof gözüme takıldı, perdesini 3d orange degreaser apc ile temizledim.

Maşallah, güle güle kirlet

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
SubaruOutback' Alıntı:
ThatsMyRoad' Alıntı:

Geçen gün yıkamacıda yıkamadan önce jantları kovayla iron outla beraber fırçaladım yıkadıktan sonra içine sonax matt effect, farlara plastx, plastiklere ve davlumbaza plak2, lastiklere sarp, kaportaya soft99 kiwami üstüne sonax sarı cila ile bitirdim bende bittim derken bu işlemleri yaparken sunroof gözüme takıldı, perdesini 3d orange degreaser apc ile temizledim.
Sunroof'un mu var derdin var. Ben çok kullanmıyorum hatta neredeyse hiç kullanmıyorum. Arada bir fitiller için açıp kapatıyorum. Geçen gün bende nasılsa kullanmadığımdan kirlenmemiştir diyerek açtım ve tamamen temizlemem 45dk'mı aldı. 2 tane bez kirden pert oldu.

İki aracımdada sunroof var bence hiç bir işe yaramayan gereksiz bi özellik. Yazın açsan kafana güneş geçer kışın açsan dondurur, yolda açsan rüzgar sesi rahatsız eder. Tek işe yarar durum gece park halinde kediyle otururken gökyüzünü seyretmek olur.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@Paian çok güldürdün beni gece vakti, allahta seni güldürsün:)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
@Dragstar SÜleyman abi inceden dokundurmuş ama kimse fark etmemiş sanırım :)

Sunroof'un bir özelliği de kediyle bir yerleri izlemek için falanmış :D

emre-sti

Acemi Detaycı
Üye
İl
Odessa
Dün makas atmaya çalışırken arabamın in tamponu çizen eleman yüzünden ön tampon boyandı.

Akşam otoparka girerken aynı yeri surttum

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
emre-sti' Alıntı:
Dün makas atmaya çalışırken arabamın in tamponu çizen eleman yüzünden ön tampon boyandı.

Geçmiş olsun, keşke hiç olmasaydı ama en kötü hasarı bu olsun.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
emre-sti' Alıntı:

Geçmiş olsun

Samet

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kahramanmaraş
emre-sti' Alıntı:

Geçmiş olsun. Ben artık tamponları takmıyorum valla. Ön arka boyatmama rağmen sürekli bi yeri çiziliyor. Kalsın diyorum artık. :)

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
@Detail Guy çok güzel sonuç. Işık panele doğrudan vurmamasına rağmen yansımalar iyi. S100 yine güzel bir iş çıkarmış.