Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Öne çıkan konu #8,541
Uzun süredir paylaşım yapmıyordum tekrardan devam ediyoruz aldığım Passat aracıma İHİ hibrit turbo ve RSA Stage 3 yazılım uyguladık.Sonuçtan çok memnun kaldım.Araç adeta çağ atladı.Tam top speed deneyemedim yol kalabalık olduğu için ancak sonuçtan memnunum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Uzun süredir paylaşım yapmıyordum tekrardan devam ediyoruz aldığım Passat aracıma İHİ hibrit turbo ve RSA Stage 3 yazılım uyguladık.Sonuçtan çok memnun kaldım.Araç adeta çağ atladı.Tam top speed deneyemedim yol kalabalık olduğu için ancak sonuçtan memnunum

Ooo Dursun bey sizleri buralarda görmek güzel :yıldızlı: Ortalama tüketimde iyiymiş :oops:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Merhaba bende KC motor plast'ı uygulayacağım ama motor kirli biraz. Hazırlık temizliğini en doğru şekilde nasıl yapabiliriz.
Yağ çözücüler ve genel temizleyiciler ile motor temizliği yapabilirsiniz. Örneğin 3D orange citrus degreaser ve koch chemie green star. Ayrıca uzun fırça (Örneğin jant fırçası) çok işinize yarayacaktır. Onun dışında biraz sabır lazım.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Beyefendi, siz foruma giriyor muydunuz?
Bu paylaşım sonrası 3 ay görünmez olursun yine :(

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli

hayırlı olsun dursun kaç hp oldu araç

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eburakcelik

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Tavan bayadir sigara kokusuna ve pisliğe mahruz kalmıştı. Bı girişelim dedik.

Öncelikle Valet Pro İnterior Cleaner sprey şişede 1/15 sulandırıp üstünden mikrofiber bezle silip uygulama yaptım ama sonuç memnun etmedi.Daha sonra 10 numara ve numarasını bilmediğim daha kalın 18 olabilir sprey sıkın fırça yardımı ile bir güzel ovaladim köpük çıkana dek. Üstünden mikrofiber bez ile güzelce sildim. En son olarak uygulama bittikten sonra Valet Pro Enzym Door ile sigara kokusunu almak için uygulama yaptım.Güzel hoş bir kokusu vardı. Yaklaşık 2 saat sürdü ama sonuçtan memnun kaldım.