Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Hocam ilk defa gittim. İlk başta amcam babama orayı tavsiye etti, bana resmini gösterdi baktım hemen tanıdım reset garajı diye oraya gittik. İşçilikte iyi beğendim. Tabi ki öneririm instagramda takip edenler bilir nam salmıştır. sadece vw bakmıyor audilere bakıyor hocam :)
Teşekkür ederim ,bende instagramdan takip ediyorum kendilerimi ama sosyal medya biliyosun işte :) referans oldumu daha iyi.senin böyle söylemen yeterli benim için.tekrar teşekkür ederim

burakthepetrolhead

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Dün akşam Mersin'den Tekirdağ'a gelen dayımın aracına bir jest yaptım.
Köpük yapıcımın bozulması sonucu fısfıs ile gerekli yerlere ön yıkama yapmak zorunda kaldım :d
Ardından DVX Washberryle temaslı yıkamamı yapıp, sol c sütunundaki güneş yanığı benzeri alana Vonixx Makker ile bir kapatma işlemi denedim. Üstüne de polytop hybrid ile destekledim.
Öncesi, sonrası ve sonuç fotoğrafları;
Öncesi

Sonrası

Sevdiklerimizden;

SheriffRick

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kars
4 aydır sahibi olduğum insignia aracımın koltuklarını sonunda temizledim.İşlemi garajda yaptığımdan fotoğraflar çok net olmadı ama sonuçtan epey memnun kaldım.

K2 Letan Foam temizleyici
K2 Letan bakım kremi
Cartainer ve Mf scrub padler kullandım.
Mf fiber bezler

Minder yarı yarıya

Gündüz gözüyle son halleri.

Son düzenleme:

Ony

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@Sefa46 hocamın paylaşımından sonra şevke gelip hadi biraz oyalanayım diye araç başı yaptık :)

Pis olmasına rağmen yıkama yapmadan sadece içerde susuz bir temizlik yaptım

Carpro mikrofiber aplikatör ve Sonax xtreme havana cockpit temizleyici kullandım muhteşem kokuyor

Kirli fotoğraflarımız

Sıcağa rağmen finaller

burakthepetrolhead

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
İyi pazarlar abilerim, geçen gün dayımın aracına jest yaptım demiştim, bugün 1 aydır firsat bulamadığım bizim pasaklıya sıra geldi.
Öncesi fotoğrafı yok ancak özetlemek gerekirse, defalarca 180 km uzun yol gidip geldi (sinekler hat safadaydı). Kendisi karavan çekti, bizi ve karavanı tatile götürdü. 1 hafta ağaç altında kaldı, reçine ve bolca kuş pisliğine maruz kaldı (anında müdahale ettim).

DVX washberryle, ve bir jant temizliyicisiyle jant, lastik, davlumbaz yapıp, aynı şampuanla bir ön yıkama ve temaslı yıkama yaptım.
Ağustos sonunda polisaj planım olduğundan pek hızlı cila vb. ile üzerindeki wax'ı desteklemiyorum. Zaten henüz hidrofobikliği makker ve polytop hybrid ikilisiyle gayet yerinde.

Aynı zamanda bugün inatçı reçine lekeleriyle alakalı bir de reels çektim ancak henüz paylaşmadım. Yakın zamanda instagram @burakthepetrolhead 'den yayınlamayı düşünüyorum. :d
Fotoğraflarımız;

Enes Gökmen

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bugün arkadaşımın Megane 3 coupe GT Line stage1 aracını ilan öncesi yıkama ve wax uygulaması yaptık.

Araçta spor yay olduğundan dolayı davlumbaz temizliği gözümüzde büyüdü ve fırçalama yapmadık :)

Ön yıkamada ADBL Yeti kullandık kova yıkamasında ise ADBL Shampoo tercih ettik. Jant ve davlumbazlara kostikli petrol köpüğü kullandık.
Son olarak showroom görüntüsü yakalamak adına yüzeyi İPA ile silip Auto Brite glaze üstüne Soft 99 Authentic uyguladık.

SheriffRick

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kars
Selamlar herkese

Bugün arabanın eşya gözlerine internetten temin ettiğim yapışkanlı halı kaplamaların montajını yaptım. İçerdeki tıkırtıların ve zırıltıların ciddi manada önüne geçeceğini umut ediyorum.

Ürün parça parça geliyor, her göz için ortalama 4-5 parça mevcut.Montaj için youtube a rehber video da koymuşlar sağolsunlar.

Montaj aşamasında videolarda takip edilen bir sıra mevcut ancak benim tecrübe ettiğim en sona kalan parça yerleşeceği alan için her daim geniş kalıyor ve bir miktar kırpma gerektiriyor.Fabrikasyon kadar iyi olmasa da %70-80 diyebiliriz.

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Selamlar herkese

Bugün arabanın eşya gözlerine internetten temin ettiğim yapışkanlı halı kaplamaların montajını yaptım. İçerdeki tıkırtıların ve zırıltıların ciddi manada önüne geçeceğini umut ediyorum.

Ürün parça parça geliyor, her göz için ortalama 4-5 parça mevcut.Montaj için youtube a rehber video da koymuşlar sağolsunlar.

Montaj aşamasında videolarda takip edilen bir sıra mevcut ancak benim tecrübe ettiğim en sona kalan parça yerleşeceği alan için her daim geniş kalıyor ve bir miktar kırpma gerektiriyor.Fabrikasyon kadar iyi olmasa da %70-80 diyebiliriz.

Elinize sağlık hocam, bende 2 yıl önce aynı işlemi yapmıştım aynı kasa insignia aracıma, iç mekandaki büyük eksiği kapatıyor. Acaba zamanla atma felan yaparmı diye düşündüm ama 2 yıl oldu halen ilk yaptığım gibi :)

SheriffRick

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kars
Elinize sağlık hocam, bende 2 yıl önce aynı işlemi yapmıştım aynı kasa insignia aracıma, iç mekandaki büyük eksiği kapatıyor. Acaba zamanla atma felan yaparmı diye düşündüm ama 2 yıl oldu halen ilk yaptığım gibi :)
Teşekkürler üstadım, zemin temizliğini falan yaptım umarım sizinki gibi uzun ömürlü olur,kafama takılıyordu bu iyi oldu söylemeniz.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Selamlar herkese

Yaklaşık 2 sene önce falan bende tucsona yapmıştım çok faydalı bir uygulama. Uygulaması zor el becerisi istiyor. Hala atma olmadı benimkilerde

SheriffRick

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kars
Yaklaşık 2 sene önce falan bende tucsona yapmıştım çok faydalı bir uygulama. Uygulaması zor el becerisi istiyor. Hala atma olmadı benimkilerde
Evet üstadım orijinal gibi durmasını istiyoruz o yüzden uygulaması zor, bu zorlukta imal edenlerin ürünün kendi kalınlığını gözardı etmelerinin de katkısı var.Ne kadar nizamı yapıştırırsan yapıştır son parça hep büyük kalıyor ve kırpılması gerekiyor.

Son düzenleme:

SheriffRick

Amatör Detaycı
Üye
İl
Kars
@Sefa46 hocamın paylaşımından sonra şevke gelip hadi biraz oyalanayım diye araç başı yaptık :)

Pis olmasına rağmen yıkama yapmadan sadece içerde susuz bir temizlik yaptım

Carpro mikrofiber aplikatör ve Sonax xtreme havana cockpit temizleyici kullandım muhteşem kokuyor

Kirli fotoğraflarımız

Sıcağa rağmen finaller
Elinize sağlık üstadım, bu ürünün üzerine herhangi bir ürün uyguluyor musunuz? Uv koruması mevcut mu bu ürünün?

Musdaa55

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Selamlar herkese

Elinize sağlık gayet güzel ve işe yarar gözüküyor parçanın adı nedir?