Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Öne çıkan konu #5,341
Eline sağlık abi. bu pedalların temizliği öldürüyor beni :D püf noktası nedir,hangi ürün,hangi ekipman? :)

Teşekkürler, ucu kesilmiş eski bir detay fırçası da hem mukavemet anlamında hem de ucunun etkili temizlik yapabilmesi anlamında etkili oluyor. Kürdan falan diye kandırırlar yok öyle bir şey :p
@Shirb13

Şu keçe mi köpük mü onları temizlemek için fırçalar oluyor, nalburlarda falan da var diş fırçası gibi ama kılları sert fırçalar var onlar da iş görür zorlu kirlerde.

mtekin

Amatör Detaycı
Üye
Elinize sağlık güzel bir yıkama olmuş :) kafa lambası gerçekten çok işlevsel. Bence herkesin arabasında bulunmalı bir adet :) zamanında aliexpressten almıştım usb şarjlı bir model, keşke yedek de alsaydım diyorum :) ev13 150 ml koyunca kıvamı nasıldı? Ben de denemeyi düşünüyorum da yorumunuza göre 100 veya 200 de deneyebilirim.
Teşekkür ederim. 100 ve 200ml de denedim. Köpük oranı yıkama makinası, foam lance markası gibi degiskenlerle değişebiliyor. Bende eski seri karcher HD sanayi elektrigiyle çalışan makina var. Foam lance mjjc. Ben en güzel köpüğü 150 ml de aldım. 200 ml gereksiz sarfiyat oluyor.

BuDeliMi

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Abi uzun süre temizlenmeyen ve tozlar araya oturduysa baya mesele bunlar temizlemek, buhar makinesi + kürdan olmadan çıkartmak işkence. Bunu senden talep eden abi, senden bunu rica ettiğine göre düzenli olarak orası temizleniyor muhtemelen yani tozlar katılaşmamıştır. Bu vesileyle de kolay temizlendiğini düşünüyorum. :)

Benim nazarımda pedal temizliği ile davlumbaz temizliği aynı, olmasa da olur ama olunca pastanın üzerinde ki çilek gibi oluyor. :atess:

Atalay daha yeni Magic Dressing siparişi verdim hocam Divortexin üzerine. Hiç işim gücüm yokmuş gibi birde bana migrostan bunu aldıracaksın :paraa:

Aslında iyi fikir ha; Divortex lastik parlatıcı - Sarp (Autokit) deri vinyl koruyucu - 3D Magic Dressing karşılaştırması ile yarışmaya bir konu daha açarım, hatta işi bir boyut ileri götürerek Koch PSS'de lastiklerde kullanılıyor onu da katarım işin içine.

Ben akşam migrosa bir uğrayayım :taraa:

@Pro Admin Bey, ürün başına bir çekiliş hakkı vardı değil mi ? :heyecan:

Hocam elinize kolunuza sağlık, buna kan akıtmak denmez resmen dracula gibi ne var ne yok emmişsiniz :)

Elinize sağlık bu aracı hiç tam anlamıyla kirli göremedim (kirli fotoğraflarında) Maşallah forumun astraları çok şanslı.

Bu arada Mothers fırçayı satmayı düşünürseniz talibim :D

Hocam eline koluna sağlık, yavaş yavaş büyük adımlarla arabayı sıfırlıyorsun resmen :) Takipteyim.

Elinize kolunuza sağlık, güzel iş çıkarmışsınız.

Hocam bravo çok iyi düşünmüşsünüz, böyle antin kuntin işlerde senin canvara yakışırdı :)
Yarışmalara profesyoneller katilmiyordu hocam yanlış miym

Huawei telefonumda uygulama yaparken bolca çekilen fotoğrafların hepsi SD kartımda idi. Bu sabah yeni aldığım telefon geldi ve sim,SD kart değişimi yaptım. Ve maalesef SD kartı yeniden yapılandırdı telefon ve bütün resimler çöp oldu. Eşime Whatsapp'tan attığım arabasının final resimleri yedek olarak mevcut sadece. Onları paylaşıyorum.
Yeni telefon alacak arkadaşlara uyarım SD kartı önce bilgisayara takın bütün resimleri yedekleme yapın sonra telefona atın.

Eski Kaptan, Eski Detaycı
Ellerine saglk kaptanım..yapiyon bu işi

BSI

Usta Detaycı
Üye
Onur üstadım öncelikle ellerine sağlık. Tamda Flowey alışverişi arifesinde birşey sormak isterim. :)

Fotoğraflardaki cocpit cleaner ile universal interior cleaner arasındaki fark nedir tam olarak?

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
bigbang. üstad ellerine saglık. ama şu kauçuk ambalaj lastikli servis yag degişimi kartını çıkar allahını seversen.dişlerime bişeyler oluyor.

iyi detaylar.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eyvallah kardeşim
Vayy be garaji ozlemisim cadirsizda guzeldi
Onu özellikle çektim, nostalji olsun özleyenlere gelsin:)
Diğerleri tamam da kokun ayrı efsaneymiş abi :heyecan:
Koku gerçekten çok iyi
Onur üstadım öncelikle ellerine sağlık. Tamda Flowey alışverişi arifesinde birşey sormak isterim. :)

Fotoğraflardaki cocpit cleaner ile universal interior cleaner arasındaki fark nedir tam olarak?
Universal olanı Nanolex interior cleaner gibi diyelim, plastik , kumaş, koltuk, deri her yeri temizlemek için.
Diğeri korucu ürün.
bigbang. üstad ellerine saglık. ama şu kauçuk ambalaj lastikli servis yag degişimi kartını çıkar allahını seversen.dişlerime bişeyler oluyor.

iyi detaylar.
Teşekkür ederim üstadım, bakımı yeni yaptırdık kaldı orada, aklımdaydı çıkarmak, unuttum açıkcası iftar gelince, gözünden de birşey kaçmaz :)

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Onur ağabey'im maşallahın var gercekten senin uygulamaları ayrı takip edip not ediyorum. Bir sorum olacaktı ağabey müsadenle flowey i2 ile kullandıgınız universal cleaner aynımıdír. Saygılar ağabey

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Onur ağabey'im maşallahın var gercekten senin uygulamaları ayrı takip edip not ediyorum. Bir sorum olacaktı ağabey müsadenle flowey i2 ile kullandıgınız universal cleaner aynımıdír. Saygılar ağabey
Aynı sayılır universal olan cds ürün, kullanıma hazır, sulandırmaya falan gerek yok. Nanolex gibi. İ2 yi sulandırıp kullanıyorsun. Yaptığı iş aynı.

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Huawei telefonumda uygulama yaparken bolca çekilen fotoğrafların hepsi SD kartımda idi. Bu sabah yeni aldığım telefon geldi ve sim,SD kart değişimi yaptım. Ve maalesef SD kartı yeniden yapılandırdı telefon ve bütün resimler çöp oldu. Eşime Whatsapp'tan attığım arabasının final resimleri yedek olarak mevcut sadece. Onları paylaşıyorum.
Yeni telefon alacak arkadaşlara uyarım SD kartı önce bilgisayara takın bütün resimleri yedekleme yapın sonra telefona atın.

Eski Kaptan, Eski Detaycı
Yeni telefon hayırlı olsun ama SD kart için üzüldüm doğrusu. Tek fotoğraf dahi olsa Maşallah, finali harika görünüyor, elinize sağlık :)

Üstadım ellerine sağlık, tertemiz olmuş iç mekan. Bu arada dikkatimi çekti de arka koltuklar alıştığımızın tam tersine minder kısmından da katlanabilmesi çok değişikmiş, hoşuma gitti baya :)

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Ellerine sağlık. Ben de şu anda bagaj kapağının iç kaplamasını söküyorum temizlemek ve kilidi yağlamak için:digidik:
Sökmeden temizlemek artık içime sinmiyor nedense, ayrı bir takıntı oldu sanırım bende Kolay gelsin size de.

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Bu gün iftarı beklerken boş durmayayım dedim, hafif tozlanan iç mekanı elden geçireyim dedim.
Abi eline koluna sağlık, arka koltukların katlanabilmesi halının temizliğine büyük kolaylık katıyordur. Bu arada kokudan memnun musun ?

Madem bayramda sokağa cikmak yasak o zaman söküp stok yapmaya devam

Before

After

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam şimdiden eline koluna sağlık, yalnız sökerken dikkat et gerekirse foto falan çek ayrı bölgelerin civatalarını ayrı yerlere koy. Başıma geldi sökerken hepsi aynı gibi ama ufak farklar bulunabiliyor.

Şunu söyledim fotoğrafları görünce kendi kendime; Çok güzel hareketler bunlar zıbo lobo lop lop loooop :D