Abi uzun süre temizlenmeyen ve tozlar araya oturduysa baya mesele bunlar temizlemek, buhar makinesi + kürdan olmadan çıkartmak işkence. Bunu senden talep eden abi, senden bunu rica ettiğine göre düzenli olarak orası temizleniyor muhtemelen yani tozlar katılaşmamıştır. Bu vesileyle de kolay temizlendiğini düşünüyorum.
Benim nazarımda pedal temizliği ile davlumbaz temizliği aynı, olmasa da olur ama olunca pastanın üzerinde ki çilek gibi oluyor.
Atalay daha yeni Magic Dressing siparişi verdim hocam Divortexin üzerine. Hiç işim gücüm yokmuş gibi birde bana migrostan bunu aldıracaksın
Aslında iyi fikir ha; Divortex lastik parlatıcı - Sarp (Autokit) deri vinyl koruyucu - 3D Magic Dressing karşılaştırması ile yarışmaya bir konu daha açarım, hatta işi bir boyut ileri götürerek Koch PSS'de lastiklerde kullanılıyor onu da katarım işin içine.
Ben akşam migrosa bir uğrayayım
@Pro Admin Bey, ürün başına bir çekiliş hakkı vardı değil mi ?
Hocam elinize kolunuza sağlık, buna kan akıtmak denmez resmen dracula gibi ne var ne yok emmişsiniz
Elinize sağlık bu aracı hiç tam anlamıyla kirli göremedim (kirli fotoğraflarında) Maşallah forumun astraları çok şanslı.
Bu arada Mothers fırçayı satmayı düşünürseniz talibim
Hocam eline koluna sağlık, yavaş yavaş büyük adımlarla arabayı sıfırlıyorsun resmen

Takipteyim.
Elinize kolunuza sağlık, güzel iş çıkarmışsınız.
Hocam bravo çok iyi düşünmüşsünüz, böyle antin kuntin işlerde senin canvara yakışırdı