Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Öne çıkan konu #5,381
Daha önce @MoonDance dostumdan satın aldığım Auto Brite Foam lance ile yeni aldığım Bosch kablosuz hava üfleme cihazını amatör olarak test ettim ve sizlerle paylaşmak istedim.

Foamın içinde 50 ml EV13 950 ml su var. Köpük ayarı ise en yoğundaydı. Kullandığım makine Karcher K5.

Cihazın görseli şu şekilde

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Güle güle kullan abi, foama biraz daha fazla koysak resmen traş köpüğü kıvamında olucak herhalde.

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Aracina uygun varsa kesin yap cok guzel bir seyBen kendi aracima uyguladim bundan. Torpido ve kol dayamanin ici kadife, kapi icleri biraz daha hali tipli bir malzeme. Uygulamasi kolay, toz ya da baska bir sey tutmuyor. Temizlemesi zor degil yani.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aracıma uygun evet var ağabey"im dediginiz gibi birde kapı içlerine alayim takımı tamamlayayım.

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Süpürdükten sonra köpük yapan şişeye temizleyici ürün koyuyorsunuz, nemli beze köpük alıp siliyorsunuz. 5 dakika sürüyor :)
Engin yıldız diye biri yapıyor bu malzemeyi, kapı içleri böyle değil halı keçe şeklinde geliyor.
@Tonyukuk07 bak sen de al bundan artık :)
Evet Engin agabey'den almıstim cok kaliteli bir ürün bu kadar hiç beklemiyordum

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerine sağlık Can ev 13 için foamın hakkı 100-125 ml arası gibi görünüyor.

DENİZLİ
Aynen abi. Bir dahaki sefere 100 ml deneyeceğim. Bir de foamın perde ayarı kısıkta kalmış. Videodan sonra düzelttim.

Güle güle kullan abi, foama biraz daha fazla koysak resmen traş köpüğü kıvamında olucak herhalde.
Sağol Sercan. Bir daha ki sefere 100 ml yapıp tekrar video çekeceğim.

Hava üfleyici güzel iş yapmış.
Teşekkür ederim. Güzel makine. Çok işime yarayacak. 270 km/saat üfleme kuvveti var 2. kademede.

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Daha önce @MoonDance dostumdan satın aldığım Auto Brite Foam lance ile yeni aldığım Bosch kablosuz hava üfleme cihazını amatör olarak test ettim ve sizlerle paylaşmak istedim.

Foamın içinde 50 ml EV13 950 ml su var. Köpük ayarı ise en yoğundaydı. Kullandığım makine Karcher K5.

Can ellerine sağlık dostum, sonunda hayâl ettiğin bahçeye ve yıkamaya kavuştun. Yeni evinde mutlu ve huzurlu bir ömür geçirmeni dilerim. Kendim yaşamış gibi sevindim senin adına.:)

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
@_CaN_, ellerine sağlık Beyaz aslan yıkanmış kendine gelmiş. :) Evde ilk yıkaması sanırım. Hava üfleyici iyiymiş hayırlı olsun,kurulama havlusunu rafa kaldır artık :komik:

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Torpido ve ruhsat gözünü kadife folyo ile kaplama yaptım cok hoşuma gitti torpido da takur tukurtu sesini bitirdi.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok şık bir dokunuş olmuş, elinize sağlık :) Bizim tırtline Polo'da hangi göze elini atsan leğen plastiği kıvamında, benzerini yapmak için aklıma yazdım bunu.

drerdogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ısparta
Elinize sağlık hocam
Uygulama pedi nerden acaba öğrenebilir miyim
Aliexpress işi kendisi.
#Aliexpress TRY 2.77 | Sıcak 12cm yuvarlak yumuşak mikrofiber araba cila aplikatörü ped cilalama süngeri uygulamak için ve balmumu kaldırmak oto bakım
US $0.39 |Sıcak 12cm yuvarlak yumuşak mikrofiber araba cila aplikatörü ped cilalama süngeri uygulamak için ve balmumu kaldırmak oto bakım|Süngerler, Bezler ve Fırçalar| - AliExpress

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Aliexpress işi kendisi.
#Aliexpress TRY 2.77 | Sıcak 12cm yuvarlak yumuşak mikrofiber araba cila aplikatörü ped cilalama süngeri uygulamak için ve balmumu kaldırmak oto bakım
US $0.39 |Sıcak 12cm yuvarlak yumuşak mikrofiber araba cila aplikatörü ped cilalama süngeri uygulamak için ve balmumu kaldırmak oto bakım|Süngerler, Bezler ve Fırçalar| - AliExpress
Uygulanan ürün katı veya yoğun ise işkence oluyor, sıvı sealant veya iç koruyucu ürünlerde başarılı. Çok uzun ömürlü bir yapısı yok ancak fiyatına göre iş görüyor.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Can ellerine sağlık dostum, sonunda hayâl ettiğin bahçeye ve yıkamaya kavuştun. Yeni evinde mutlu ve huzurlu bir ömür geçirmeni dilerim. Kendim yaşamış gibi sevindim senin adına.:)
Emre sağolasın dostum. Sende biliyorsun az çok şu evi nasıl tamamlamaya çalıştığımı. Daha iyileri senin olmasını çok isterim. <3

@_CaN_, ellerine sağlık Beyaz aslan yıkanmış kendine gelmiş. :) Evde ilk yıkaması sanırım. Hava üfleyici iyiymiş hayırlı olsun,kurulama havlusunu rafa kaldır artık :komik:
Sağol Adminim. Evet ilk yıkmayı yaptım. Ortalık pek müsait olmasa da heves işte :) Kurulama havlularım artık çok uzun yıllar hizmet edecekler bana gibi :komik:

@_CaN_, eline saglik:nazar: bosch guzelmis masrafa sokma bizi durduk yere simdi:D
Sağol abi. Masrafa sokmak istemem ama kesin almalısın :komik:

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Arkadaşlar merhaba,

Dün güzel bir uygulama yaptım. İzindeyim, mesai saatlerinde çalışma arkadaşlarımın, müşterilerimin aramaları nedeniyle foto çekemedim. Yoksa beyazlar da parlar da paylaşacaktım. Epey emek verildi ve ilk kez bir makine kullandım :mutlu: Orbital makine olmadığı için rotary ile glaze i uyguladık en düşük hızda. Poorboys white diamond üzerine poorboys nattys red. Nattys red in kokusu efsane güzel. Bilt hamber ın petrol içerikli kokusundan sonra çok iyi geldi uygulama hiç bitmesin istedim :komik: Uygulamayı ancak iftarda bitirebildiğimiz için ve sonrasında köye geçeceğimiz için final fotoları da birkaç tane var. Bugün köyde epey foto çektim ama hafif bir çisenti olmuş özellikle bagaj kapağının olduğu fotolarda belli oluyor. Islak görünüm, parlaklık ve derinlik hissi bence gayet başarılı oldu bu ikilinin. İlk yıkama sonrası konu da görüşmek üzere :halay:

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
Arkadaşlar merhaba,

Dün güzel bir uygulama yaptım. İzindeyim, mesai saatlerinde çalışma arkadaşlarımın, müşterilerimin aramaları nedeniyle foto çekemedim. Yoksa beyazlar da parlar da paylaşacaktım. Epey emek verildi ve ilk kez bir makine kullandım :mutlu: Orbital makine olmadığı için rotary ile glaze i uyguladık en düşük hızda. Poorboys white diamond üzerine poorboys nattys red. Nattys red in kokusu efsane güzel. Bilt hamber ın petrol içerikli kokusundan sonra çok iyi geldi uygulama hiç bitmesin istedim :komik: Uygulamayı ancak iftarda bitirebildiğimiz için ve sonrasında köye geçeceğimiz için final fotoları da birkaç tane var. Bugün köyde epey foto çektim ama hafif bir çisenti olmuş özellikle bagaj kapağının olduğu fotolarda belli oluyor. Islak görünüm, parlaklık ve derinlik hissi bence gayet başarılı oldu bu ikilinin. İlk yıkama sonrası konu da görüşmek üzere :halay:

Çok iyi olmuş aracınız. Golfün en iyi kasası bence :taraa:

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar merhaba,

Eline sağlık abi, derinlik güzel duruyor :) fotolara bakınca mavi ev kapısı önünde beyaz golf falan, bir an kendi köyümüzde benim çektiğim fotoyu görmüş gibi oldum :)

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Yeni mekan hayırlı olsun:cicek:Güle güle oturun, Beyaz aslana yakışır:)

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Çok iyi olmuş aracınız. Golfün en iyi kasası bence :taraa:
Teşekkürler hocam. İlk golfüm makyajsız kasaydı. Bundaki led gündüz farları ve stoplar cezbedince yenilemiştim :mutlu: Ben de çok beğeniyorum.

Eline sağlık abi, derinlik güzel duruyor :) fotolara bakınca mavi ev kapısı önünde beyaz golf falan, bir an kendi köyümüzde benim çektiğim fotoyu görmüş gibi oldum :)
Teşekkürler Mustafa sağolasın. Burası hanımın köyü babası, annesi burda olunca çok sık geliyoruz tabi :halay:Küçük adam burda butün gün dışarda Tekirdağ'da çıkamıyor çok iyi oluyor.