Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #6,521
bu bildiğimiz beyaz silgi mi? bir ara görünce merak edip almıştım, plastiklerde işe yaramıştı da o an hiç aklıma gelmedi valla murat bey.

bir de silikon camların çevrelerinde, kıvrımlı yerlerinde ve tırtık desenli kısımlarda yoğundu; çakıyla, 80 zımparayla falan çıkaramadım, fazla da uğraşmak istemeyip kapattım. uğraştıkça çiziliyordu, köşede ve tırtıklı yerde olduğu için pek görünmüyor ama izler. içten düz ön kısım maskelenip, kalan kısımlar siyah veya griye boyansa kökten çözüm aslında.
Bu veya benzeri ürünler
TE400 | Toothed Decal Eraser Wheel

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Bugün bizim oğlana spontane gelişen bir yıkama yaptım. Bahçedeki gazelleri basınçlı ile temizlerken dedim Jeep’e girişeyim.

Öncelikle arabanın üstündeki kaba kiri ANSF ile aldım ardından en son uyguladığım Gyeon Cure’ı sökmek için Sprey M700 uygulayıp arabanın yüzeyini temizledim. Sprey M700 cidden işe yarıyor.

M700 sonrası Gyeon Cure fotoğrafı.

Sonrasında zaman azlığından Tac System Mystic Water Repellent uyguladım. Mystic Water Repellent’in foam lance ile 1/7 uygulanacağı belirtildiğinden 100 ml. şampuan ve 700 ml su karışımını arabaya atıp 8 eldiven giriştim :)

Mystic Water Repellent’in su itişi.

Son olarak da arabanın kap ağızlarını 1/1 Sonax Brilliant Shine Detailer ve Chemical Guys V07 ile sildim.
add hd

Bu da final fotoğrafımız.

Ellerine sağlık yanıyor maşallah

DENİZLİ

umut111

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Antalya
haa bu mu? bikaç videoda görmüştüm, vintage'indi herhalde.

dibine kadar tertemiz yapıp gövdeye de zımpara-astar vs yapacak olsaydım iş yapabilirdi ama o kadar uğraşacak olsam gider direkt yenisini alırdım açıkçası. bir de her noktaya ulaşmaz gibi 10 cm çapla. cam kavanoz kapağı gibi, silikonlar da iç kısmında ve oralar da tırtıklı :basx: silikonlayanın bi derdi varmış herhalde arabayla

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul

cerrah

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
resim düzenle online
Bu arada dün kışlık lastiklere geçtim. Kışlıklarım 225 taban olduğundan 275 tabandan sonra kötü görünmesin diye 15 mm Spacer kullandım. İnstagram üzerinden aldım Spacerlari. Biraz fiyatlı ama Daha önce aldığım pek hoşuma gitmemişti iade etmiştim ama bu kitap gibi oturdu

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
resim düzenle online
Bu arada dün kışlık lastiklere geçtim. Kışlıklarım 225 taban olduğundan 275 tabandan sonra kötü görünmesin diye 15 mm Spacer kullandım. İnstagram üzerinden aldım Spacerlari. Biraz fiyatlı ama Daha önce aldığım pek hoşuma gitmemişti iade etmiştim ama bu kitap gibi oturdu
En son halinin fotoğrafını atabilir msiniz ? :) :) 50 taban fark, görünümde baya kötü sonuçlanıyor iyi ki almışsınız. :)

cerrah

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
En son halinin fotoğrafını atabilir msiniz ? :):) 50 taban fark, görünümde baya kötü sonuçlanıyor iyi ki almışsınız. :)
Arkadan görüntüsünü çekmedim ama Spacer filan kurtarmiyor görüntü hakkaten kötü oldu:) ama en azından Spacer ile yandan görüntüyü düzelttim çekince öncesi sonrası yapayım

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Çok güzel olmuş ya benide cevbetti bende alayım çok güzel durmuş yay varmıydı araçta
Birde link varmı nerden aldınız
berat kardeşim custom alcaksan fg spacer tavsiye ederim 3 yıldan fazla olmuştur kullanıyorum sorunsuz.instadan fg spacer yazarsan çıkar. yoksa hr var arkadaşta o da çok memnun.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arda99

Amatör Detaycı
Üye
İl
bursa
Çok güzel olmuş ya benide cevbetti bende alayım çok güzel durmuş yay varmıydı araçta
Birde link varmı nerden aldınız
Reklama giriyormu bilmiyorum ama bursada fg spacerde yaptırdım kumpas ile gobeği ölçtü cnc de özel hazırladı spor yay var 4 cm hava aydınlıkken fotoğraf paylaşırım yarın hocam

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
berat kardeşim custom alcaksan fg spacer tavsiye ederim 3 yıldan fazla olmuştur kullanıyorum sorunsuz.instadan fg spacer yazarsan çıkar. yoksa hr var arkadaşta o da çok memnun

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bi araştırayım bakayım Bahti abi varsa fg alayım birtane HR baktım da piysada yoktu bulamadım.

Bunarada kısmet abinin de selamı vardı üstümde kalmasın :)
Reklama giriyormu bilmiyorum ama bursada fg spacerde yaptırdım kumpas ile gobeği ölçtü cnc de özel hazırladı spor yay var 4 cm hava aydınlıkken fotoğraf paylaşırım yarın hocam
Valla resim görürsem süper olur yay ne marka vardı araç ta bende düşünüyorum çünkü
Birde sorması ayıptır fiyat ne verdiniz spacera