Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Öne çıkan konu #6,761
@onurçiko emeğine sağlık master malesef en kısa yıkamamız 3 saat sürüyor. Sonüs parlaklığıda iyiymiş aynı sonüse benzer birde blackfire markası vardı onun ürünlerde sağlam parlaklık veriyordu.

DENİZLİ

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bugün hızlı bir yıkama yapıp üstündeki yağmur ve cadde pisliğini aldım.Arkasından ipa ile silip srp uyguladım.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ooo emektar SRP yine sahnelerde :) Makina parlamış demeye gerek var mı ? :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Akşam işten gelince arabayı söyle bir yıkayayım dedim hızlıca. Ya nasıl bir hızlıysa artık 3 buçuk saat sürdü :)
Ön yıkama : Bilt Hammer auto foam
Jant: CG signature
Davlumbazlar: asperox
Kova : zymöl
Camlar: soft 99 glaco
Lastik: özel karışım( ne karıştırdım hatırlamıyorum)
Jantlar : Turtle wax ceramic spray
Kaporta koruma: Sonüs carnauba

Sonüs yorumlarım; uygulaması kolay ve zevkli. Yüzeye sıkıp ilk bez ile yaydım, ikince bez ile parlattım. Çok yumuşak ve kaygan bir yüzey bıraktı.
Parlaklık oldukça temiz ve berrak. Islaklık hissiyatı iyi. Parlaklık ölçüm değeri de beni tatmin etti.

Su sektirme videosu yok mu :(

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Aslında niyetim Subaru'yu yıkamaktı ama havanın kararmasına yaklaşık 1 saat kalmıştı bende rotayı yeniden hesaplayıp validenin otomobilini yıkadım. 3 yıldır kullanmadığım nanolex wasch coat'u validenin otomobiline uyguladım.
Öncesinde de brillantcare'in sözde cilalı şampuanını kullandım ve bitirdim. Bitirdiğim gibi de şişeyi çöpe attım, nasıl rahatladım nasıl üzerimden yük kalktı anlatamam. Kaç haftadır bitireceğim diye gözümü şampuana dikmiştim :D :D
Yanıma ne olur ne olmaz diye başka ürünlerde almıştım ama vakit kalmayınca artık bir sonraki yağışsız günde Subaru'yu yıkarım. Aslında iyiki de validenin otomobilini yıkadım çünkü durduğu yerde berbat hale gelmişti.
3 yaşındaki nanolex'in performansına ait video çektim onu da bugün yarın paylaşırım :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
srp seviyorum biraz yorucu elle ama eski dosttur teşekkürler.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onu makina ile uygulamak daha zevkli ve çok daha az yorucu oluyor :) Bende kaç sene önce arkadaşımın kırmızı renkli Ford Fiesta'sına uygulamıştım. Makinanın pembeden şeker kızmısına döneceğini hiç tahmin etmemiştim o yüzden de o gün fotoğraf ve video çekmemiştik. :(
O gün fotoğraf ve video çekip paylaşsaydım muhtemelen stoklarda srp kalmamış olurdu :)

Arda99

Amatör Detaycı
Üye
İl
bursa
Tesekkur ederim :gulumsemex:

maşallah hocam mermi olmuş,,konfor ne durumda bu aralar hedef coil popüler benim araçtada namiştain coil varda
teşekkur ederim konfor en dipde haliyle pek yok 1 kademe yukarı kaldırınca konfor güzel sekme yok cukurda hissediliyor tabi ama rahatsız edici değil şoyle söyliyim bugüne kadar sanayi işi coilovere karşı olan biriydim tüm onyargımı yıktı viraj testindede beğendim herhangi bir salaklama yok araçta başarılı

hakan34

Çaylak Detaycı
Üye
Tesekkur ederim :gulumsemex:

teşekkur ederim konfor en dipde haliyle pek yok 1 kademe yukarı kaldırınca konfor güzel sekme yok cukurda hissediliyor tabi ama rahatsız edici değil şoyle söyliyim bugüne kadar sanayi işi coilovere karşı olan biriydim tüm onyargımı yıktı viraj testindede beğendim herhangi bir salaklama yok araçta başarılı
benimde aynı şekilde dip olunca sıkıntı iki diş yukarda tatminkar konforunu baya övdüler arkdaşlarım ama binmeyince sizdende duymak istedim

Arda99

Amatör Detaycı
Üye
İl
bursa