Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
@Mertcankbr Ellerine sağlık deri kalkanını Birinci ve ikinci kat uygulamada finalde değişiklik oldumu parlama gibi.

DENİZLİ
Hocam deri klinik ürünün uygulamasında 2 kat öneriyor
Ben 2 kat yapiyorum bazende 3 kat geçiyorum üst katlarda hafif parlaklık veriyor ben ondan yanayım
Çok mat sevmiyorum

tolu_en

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Araca hazır bakım yapılıyor lifte aldık uzun zamandır kaliper porya ve bijonlari revize etmek vardı

sağ taraf eski hali solda taşlama makinesi ile düzeltilmiş hali

Boyaya hazır

Akçalı jant boyası ile yaptım

Porya ve Kaliperin eski hali

Yanıma maskeleme bandı almamışım sanayide fahiş fiyat istediler bende bastım boyayı. Diske doğal olarak sıçradı Tiner ile bir kısımını temizledim, sonra da frene basınca temizlenecek zaten dedim :D

Final. Biliyorum cok kirli arac hala sanayide aldığım gibi kendi konumdan guzel bir uygulama paylasacagim:)

Son düzenleme:

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Bu gece sağ taraf 4 parçaya temizlik polisajı yaptım. Polisajda flowey medium cut polish kullandım.

Koruma olarakta DA makina ve final ped le polishangel master sealant kullandım elimde bulunan polish angel ürünleri bitmeye yaklaşıyor.

Bir tanede final parlaklık fotosu bırakalım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Farlardan basladik pastaya :)
Yanliz soguktanmi bilemedim malzeme cok cabuk kuruyor, kaputuda yaptim ama birakicam sanirim daha guzel bir havaya

Aslında kışın daha geç kuruması lazım uygulama sırasında pede ara ara 1-2 fıs su sıkarak kuruma süresini uzatabilirsiniz.