Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Tam da Good Stuff ürünlerine bakarken böyle denk gelmesi , sanırım şansım varmış

Ürünlerden memnun musunuz ?
Özellikle apc - glass cleaner, şampuan ve cilasına bakıyorum da . Fiyat bakımından da iyi gibiler ama etkisini düşünüyorum

Bu arada maşallahı var aracın.Temizlikte enlere oynar

tolu_en

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Tam da Good Stuff ürünlerine bakarken böyle denk gelmesi , sanırım şansım varmış

Ürünlerden memnun musunuz ?
Özellikle apc - glass cleaner, şampuan ve cilasına bakıyorum da . Fiyat bakımından da iyi gibiler ama etkisini düşünüyorum

Bu arada maşallahı var aracın.Temizlikte enlere oynar
Apc : hiç kullanmadım,ben polytop kullanıyorum memnunun.
Glass cleaner : Görevini yerine getiriyor,ancak kokusu çok güzel.
Şampuan : hiç kullanmadım yorum yapamam,ben Divortex wash bery kullanıyorum.
Cila : En ucuz olduğu için bunu tercih ettim, sık sil olması ve uygulaması kolay, katı vaxlar gibi uygula bekle sil yorucu olduğundan hızlı cila kullanıyorum, dayanımı uzun değil,
Paranız varsa carpro sio içerikli ürünler alın derim.
Kolay gelsin.

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
Apc : hiç kullanmadım,ben polytop kullanıyorum memnunun.
Glass cleaner : Görevini yerine getiriyor,ancak kokusu çok güzel.
Şampuan : hiç kullanmadım yorum yapamam,ben Divortex wash bery kullanıyorum.
Cila : En ucuz olduğu için bunu tercih ettim, sık sil olması ve uygulaması kolay, katı vaxlar gibi uygula bekle sil yorucu olduğundan hızlı cila kullanıyorum, dayanımı uzun değil,
Paranız varsa carpro sio içerikli ürünler alın derim.
Kolay gelsin.
teşekkürler. Divortex wash bery den memnun musunuz peki ?

Arda99

Amatör Detaycı
Üye
İl
bursa
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın, ürünü bayiden mi aldınız yoksa bayiye montaja mı gittiniz benimde aklımda aslında bu aralar
teşekkürler bayiden aldım dışarıda alt kapağı kestirerek montajını yaptırdım fakat hüsrana uğradım gittim doğuş otodan cc uyumlu tekrar sıfır kapak aldım doğuş oto montaj fiyatına gelmiş oldu bana keşke serviste yaptırsaydım

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
teşekkürler bayiden aldım dışarıda alt kapağı kestirerek montajını yaptırdım fakat hüsrana uğradım gittim doğuş otodan cc uyumlu tekrar sıfır kapak aldım doğuş oto montaj fiyatına gelmiş oldu bana keşke serviste yaptırsaydım
Çok geçmiş olsun dışarıda maalesef ki kasap çok herkes ben yaparım diyor ama bok ediyor sonra oluru bu başka olmaz deyip başından savuşturuyor

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Arkadaşın araca bakarken gözüme kolçak ve kronik kirli vw kapısı çarptı ve bir detaycı olarak o pisligi o lekeleri görmezden gelemedim hemen bagajdan VP carpet cleanerı çıkarttım 1/30 du galiba tam hatırlamıyorum.
bir tarafı sinirli sünger diye tabir edilen süngerlede başladım ovalamaya sonra diger tarafını çevridim MF yapısı mevcut bendeki süngerin onla da ovaladım sonra kuru bezle duruladım sonuç bizi tatmin etti eger sökmeseydi daha agresif deneyecektim.
Koltukları da üstünkörü temizledim aynı mantıkla ama resim yok maalesef
Geride temiz kolçak ve mutlu bir arkadaş bıraktım :)

Arda99

Amatör Detaycı
Üye
İl
bursa
Çok geçmiş olsun dışarıda maalesef ki kasap çok herkes ben yaparım diyor ama bok ediyor sonra oluru bu başka olmaz deyip başından savuşturuyor
malesef aynı diyaloğu yaşadım :sırıtan1: orantılı dursaydı gene okadar takılmazdım ama çok yamuk risk alarak kestik zaten boşluk kalması normal dedi daha öncede kestirerek yapanlara baktım bende öyle bir şey bekliyordum hayal kırıklığı oldu.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Dün Duster'ın sileceklerini değiştirdim. 1 seneden fazladır kullandığım silecekler artık atlama ve ses yapıyordu hatta çizgiler halinde camı temizlemeye çalışıyordu yani geride hep iz kalıyordu.
Silbak'ın muz tipi sileceğini taktım. Bakalım o ne kadar dayanabilecek.

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
malesef aynı diyaloğu yaşadım :sırıtan1: orantılı dursaydı gene okadar takılmazdım ama çok yamuk risk alarak kestik zaten boşluk kalması normal dedi daha öncede kestirerek yapanlara baktım bende öyle bir şey bekliyordum hayal kırıklığı oldu.

Orjinal candır ya baksana şuna kitap gibi duruyor

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Arkadaşın araca bakarken gözüme kolçak ve kronik kirli vw kapısı çarptı ve bir detaycı olarak o pisligi o lekeleri görmezden gelemedim hemen bagajdan VP carpet cleanerı çıkarttım 1/30 du galiba tam hatırlamıyorum.
bir tarafı sinirli sünger diye tabir edilen süngerlede başladım ovalamaya sonra diger tarafını çevridim MF yapısı mevcut bendeki süngerin onla da ovaladım sonra kuru bezle duruladım sonuç bizi tatmin etti eger sökmeseydi daha agresif deneyecektim.
Koltukları da üstünkörü temizledim aynı mantıkla ama resim yok maalesef
Geride temiz kolçak ve mutlu bir arkadaş bıraktım :)

eline sağlık berat ,on numara olmuş.Allahtan bizde oraları vinil deri yapmışlar yoksa kumaş sürekli kirleniyor temizlemesi de zor vinil deriye göre.

kizmazfatih

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir

biz de kestirerek yaptıracaktık sonra ne olur ne olmaz baska yerler çizilir diye düşündük direk serviste orjinal yaptırdık aracı alırken 1700 tlydi keşke o zaman taktırsaydık.

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
eline sağlık berat ,on numara olmuş.Allahtan bizde oraları vinil deri yapmışlar yoksa kumaş sürekli kirleniyor temizlemesi de zor vinil deriye göre.
Aynen abi Allah'tan yoksa elimizde bez gezerdik kesin :D
kar ve yağmurlardan sonra sonunda yıkıyabildik :sırıtan1:
Maşallah alet gergin duruyor kazasız belasız kullanın inşallah
Aracın düşüklüğü çok güzel Arkası çok düzgün duruyor Öne de 1cm spacer daha mı iyi olurdu sanki yanılmıyorsam önde yoktu arkada vardı 2cm