Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Öne çıkan konu #7,401
Babamın neredeyse sıfır alındığı 2013 yılından beri temizlik yüzü görmemiş, piyano siyahı direksiyonuna deri temizliği yaptım. Elimde Gyeon Leather Coat var fakat parlak bir finish bıraktığından pek kullanasım gelmiyor. Birşeyi yanlış yapıyor olabilirim kullanımda.

- Autoglym Leather Clener
- Valet Pro detay fırçası

Öncesi;

Sonrası;

Emeğine sağlık leather coat bende parlama yaptı ama buna benzer kullandığım birkaç marka ürün belli bir süre sonra kullanımla yine parlaklık yaptı bundan sonraki uygulamaları hafif deri temizleyici kullanıp öyle bırakmayı düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Leather Coat’ı kullanıp kullanmama konusunda şüpheliyim. Parlatıyor maalesef.
Bende nedense tam şekilde mat oluyor. Favori Ürünüm

Emeğine sağlık leather coat bende parlama yaptı ama buna benzer kullandığım birkaç marka ürün belli bir süre sonra kullanımla yine parlaklık yaptı bundan sonraki uygulamaları hafif deri temizleyici kullanıp öyle bırakmayı düşünüyorum.

Şaşırdım doğrusu nasıl mat olmuyor.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Bende nedense tam şekilde mat oluyor. Favori Ürünüm

Şaşırdım doğrusu nasıl mat olmuyor.
Genelde bu tür ürünler bende Koltuk direksiyon O bölgeyi kulandıkça yol açtı. Mesela uygulama yaptık o an mat ama 1-2 ay sonra parlamaya başlıyor. Bu tür ürünlerde yaşadığım en büyük sorun bu oldu.

Son düzenleme:

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Genelde bu tür ürünler bende Koltuk direksiyon O bölgeyi kulandıkça yol açtı. Mesela uygulama yaptık o an mat ama 1-2 ay sonra parlamaya başlıyor. Bu tür ürünlerde yaşadığım en büyük sorun bu oldu.

Peki sonradan parlamayan bir ürün nedir kullanmasakta bu sefer koruma adına hic birsey olmuyor colourlock var ondada uv koruma yok malesef.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
13 Şubattan beri yıkanmayan ne zaman waxlandığını hatırlamadığımız aracımıza gelelim. :D Aracın her detayına bol bol çamur yağmış, korumadan eser kalmamış şekilde.

Jantlar geçen hafta takıldığından nispeten temiz durumda.

Ön yıkama detaylara biraz el atma ve çift kova sonrasında demir tozu temizliğine geçtim. Beklediğimden daha fazla demir tozu çıktı.

Kil eldiveni sonrası bu durumdayız. Plastiklerden ve diğer detaylardan geçmeme rağmen yine de çamur kalıntıları mevcut. Bu sefer biraz maskeledik diyelim. :sussx: Sonraki yıkamada plastiklere biraz uğraşacağız anlaşılan.

M700, Bilt Hamber Double Speed, lastikler, plastikler ve davlumbaz sonrası finaller. :D

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
13 Şubattan beri yıkanmayan ne zaman waxlandığını hatırlamadığımız aracımıza gelelim. :D Aracın her detayına bol bol çamur yağmış, korumadan eser kalmamış şekilde.

Jantlar geçen hafta takıldığından nispeten temiz durumda.

Ön yıkama detaylara biraz el atma ve çift kova sonrasında demir tozu temizliğine geçtim. Beklediğimden daha fazla demir tozu çıktı.

Kil eldiveni sonrası bu durumdayız. Plastiklerden ve diğer detaylardan geçmeme rağmen yine de çamur kalıntıları mevcut. Bu sefer biraz maskeledik diyelim. :sussx: Sonraki yıkamada plastiklere biraz uğraşacağız anlaşılan.

M700, Bilt Hamber Double Speed, lastikler, plastikler ve davlumbaz sonrası finaller. :D

En son fk'lanıyoduk sanki 5 - 6 ay önce :D şu lanet başımızdan bi gitsin de güzel yıkamalara girişelim :D

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
En son fk'lanıyoduk sanki 5 - 6 ay önce :D şu lanet başımızdan bi gitsin de güzel yıkamalara girişelim :D
Bir ara FK'dan sonra BSD V07 karışımı yapmıştım ama hangi tarihte yapıldığını bile hatırlamıyorum. :D Aşı gelmeden bitesi yok gibi de hayırlısı.

Ytekneci

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize saglik masallah bu arada dikkatimi cekti yikama makineniz bosch sanirim. Memnunmusunuz kac bar olan modelini kullaniyorsunuz, kovadan su cekerken basincta dusme oluyormu, bende almayi dusunuyorumda tavsiye edermisiniz?
Aynen öyle kullandığım Bosch AQT 33-11 modeli. Yanlış hatırlamıyorsam 110 bar gücü olması lazım. Yalan olmasın evden hortum yetmediği için daha önce hiç çeşmeye bağlayıp kullanamadım aldığımdan beri bidon ile kullanıyorum onun için kıyaslamasını yapamıyorum. Gayet memnunum bu zamana kadar tık demedi. Basınç konusunda ise amatör bir kullanıcı için gayet yeterli. Beklentiniz fazla yüksek değilse tavsiye ederim.:)

ozer_85

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Aynen öyle kullandığım Bosch AQT 33-11 modeli. Yanlış hatırlamıyorsam 110 bar gücü olması lazım. Yalan olmasın evden hortum yetmediği için daha önce hiç çeşmeye bağlayıp kullanamadım aldığımdan beri bidon ile kullanıyorum onun için kıyaslamasını yapamıyorum. Gayet memnunum bu zamana kadar tık demedi. Basınç konusunda ise amatör bir kullanıcı için gayet yeterli. Beklentiniz fazla yüksek değilse tavsiye ederim.:)
Tavsiyeniz icin tesekkur ederim. Bir aksilik olmaz ise bayramdan sonra almayi planliyorum bakalim :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Peki sonradan parlamayan bir ürün nedir kullanmasakta bu sefer koruma adına hic birsey olmuyor colourlock var ondada uv koruma yok malesef.
Bende bulursam kullanacağım colourlock stoğumda var güzel bir deri temizliği sonra onu uyulayalım.

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Bende bulursam kullanacağım colourlock stoğumda var güzel bir deri temizliği sonra onu uyulayalım.

uv korumasi olsaydi keske bende saklamışım ne olur olmaz diye, yaz sonu uygularım artık simdilik benim herseyim mat, temizligi yapalı10 gun oldu.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli