Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Bugun @CNR Detailing kardesimin yanina gittim bir cayini kahvesini ictim Hos bir sohbet oldu coktandir planliyordum gidemiyordum bugune nasip oldu kendisi detay konusunda Parmakla gösterilecek Kral Adamdir :) sonra oradan ayrildim Yanimda malzemem vardi Opette Yikama yaptim daha sonra;

@Brindabella dan aldiğim Bilthammer Wax in Testini yapmistim dayanimini takip ediyorum bu sekilde 5 nci yikamam oldu tahminim 7 yikamaya kadar dayanim son bulacak hafiften bozulma basladi gecenlerde Arkadasimizin biri sormustu aklima tam gelmedi nicki yani durum budur arkadaslar daha fazlasini beklemeyin Ortalama dayanim En az 1 ay En fazla 2 ay olarak hesaplayin yani bence gayet ideal.Fiyatina gore bence cok iyi parlakligini da begendim yorumlamam bu sekildedir. :) Yikama boyunca Flowey Ev13 kullandim bu arada.
Nerde zaman bulursanız temizlik yapiyorsunuz hocam elinize sağlık
Stoğa bu waxı da eklemenin zamanı geldi bu kadar waxı nereye sürüceğim ben :basx::basx:

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Nerde zaman bulursanız temizlik yapiyorsunuz hocam elinize sağlık
Stoğa bu waxı da eklemenin zamanı geldi bu kadar waxı nereye sürüceğim ben :basx::basx:
Bilthammer 2 tane tam bitirdim is yerine aldim güzel wax Stokculuktaüzerimize yok ama bu larin hepsini kullaniyorum es dost tanidik akraba arkadas falan geliyor Merhaba diyeni bos cevirmiyorum :)

Ayazkahraman

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bilthammer 2 tane tam bitirdim is yerine aldim güzel wax Stokculuktaüzerimize yok ama bu larin hepsini kullaniyorum es dost tanidik akraba arkadas falan geliyor Merhaba diyeni bos cevirmiyorum :)

Ooo Tam seri burdaymis İctima Gayrisiz gibi de Sanki buyuk galonluklar yok gibi :komik:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

içtima tamam.
tüm detay mühimmatı esas duruşta, başta meg. omuz dirsek tabii vukuatsız emir ve görüşlerinize hazır sefa bey. gülücük
maşallah. gözlerimiz şenlendi .

iyi detaylar

çaktırmadan çektiğimden size öyle gelmiş

ışık oyunu dermişim

maşallah üstad estiriyor yine.

iyi detaylar.