Mıknatısın ve kartelin temizlenip contanın takılmış hâli.
Daha sonra karteli yerine takıp yeni yağı ekledim.
Şanzıman: Mercedes Benz 722.6
Filtre ve conta: Mann H 182 kit
Yağ: Titan Fuchs 4134
Siyaha boyadığım yerler fena olmadı ama bej olanlar tutmadı rengi de pek beğenmedim, zaten kapı döşemelerini yenileteceğim o sıra ön kapı kollarının yenilerini sipariş ettirdim, taktıracağım
Ön 2 kapının çekme kolu çok kötü oldu yenisi gelene kadar idare edeceğim artık
Not:vites topuzu ve körüğünü de değiştireceğim için idareten taktım
Aracımın park halindeyken kaputunu çizmişler gözle görülür ciddi çizikler mevcuttu . Aracı @Berkay ın işletmesi master detailinge götürdüm ,kaputa uyguladığı işlemler sonucu tüm çizikleri halletti sağolsun .Devamında aracımı güzelce yıkayıp parlatıp beni uğurladı.Sohbeti,ilgisi.alakası özelliklede beni bu çiziklerden kurtardığı için kendisine ve babasına teşekkür ederim.
Aracımın park halindeyken kaputunu çizmişler gözle görülür ciddi çizikler mevcuttu . Aracı @Berkay ın işletmesi master detailinge götürdüm ,kaputa uyguladığı işlemler sonucu tüm çizikleri halletti sağolsun .Devamında aracımı güzelce yıkayıp parlatıp beni uğurladı.Sohbeti,ilgisi.alakası özelliklede beni bu çiziklerden kurtardığı için kendisine ve babasına teşekkür ederim.
Sefa hocam teşekkürler hepimize kazasız belasız sürüşler diliyorum.Berkay tamda bahsettiğiniz gibi titiz bir detaycı iyi bir arkadaşımız ben tanıştığıma çok memnun oldum şahsen kendisine başarılar diliyorum.
Haftalar sonra fırsat bulup yıkama yaptım fazla vakit ayiramadim ama eskisinden iyi oldu. 3 aylık fusso üzerindeki damlalar makul seviyede, ech2o ile kurulama yapıp bir de elixir uyguladım. İç mekanı da perl ile temizleyip kapattım. Geçen hafta da koltuklara chemical guys deri kremi sürmüştüm.
2014 model Octavia aracımda şasi sorgulaması sonucu Takata marka sürücü hava yastığı değişimi uyarısı aldım. Dünyanın en büyük hava yastığı şirketlerinden olan Takata birçok marka için hava yastığı üretmiş ve yaşanan ölümlü vakalar yüzünden iflas etmiş… (hikayesi uzun burayı meşgul etmek istemiyorum, internette çeşitli haberlerde gündeme gelmiş.)
Geçtiğimiz hafta 5 Haziran 2023 tarihi için Avek Tekstilkent yetkili servisten randevu aldım. Bugün sabah aracı servise bıraktım akşam aradılar, gidip aldım. Direksiyonun ortasında bulunan logonun da bulunduğu kısım ücretsiz olarak komple değişti.
İleride aracı satma durumu olursa kaza sebebiyle airbag değişimi yapıldığı zannedilmesin diye servisin verdiği bedelsiz değişim belgelerini de saklayacağım. Servis yetkilisi öyle bir durumda kendisini arayabileceğimi ve alıcıya gerekli bilgileri aktaracağını vadetti. İlgisi hoşuma gitti, kendisine buradan da ayrıca teşekkürler…