Öne çıkan konu
#9,301
Bugün otomobile değilde eve bir şeyler yaptım. Kaç haftadır rain-x'in cam temizleyicisini bitireyim de başka ürün için video çekeyim diye planlar yapıyordum. Baktım ki bu ürün otomobil camı silmek ile bitmeyecek bari evin camlarını sileyim dedim ve nihayet ürünü bitirdim. Şimdi camlar tertemiz ve hidrofobik oldu 

Sırada prothos ve fast liquid markalarının lastik parlatıcılarını bitirmek var. Prothos'u dün komşunun otomobiline de sürdüm
Ürünün hidrofobik özelliği olmadığı için parlaklık etkisi tozu ve suyu görene kadar devam ediyor. Şişelerin yarısı dolu (ya da yarısı boş), bu hafta süre süre ilerlersem bitiririm 

Komşular alıştı artık, kötü bir şey yapmadığımı bildiklerinden kimse ses etmiyor. Bırak hanım bırak hem deli hem enayi, bak şimdi ben buna otomobili nasıl yıkatacağım göreceksin
Sırada prothos ve fast liquid markalarının lastik parlatıcılarını bitirmek var. Prothos'u dün komşunun otomobiline de sürdüm
Komşular alıştı artık, kötü bir şey yapmadığımı bildiklerinden kimse ses etmiyor. Bırak hanım bırak hem deli hem enayi, bak şimdi ben buna otomobili nasıl yıkatacağım göreceksin

benden bir tavsiye arkadaslar eger aracinizi gelin arabasi yaparsaniz mutlaka koltuklara ortun koltuklarda çuvalla sim var