410 bin kilometre olduk. Yağ, filtreler, ön fren diskleri, ön balatalar ve sol arka fren merkezi değişti. Ön takımda ciddi boşluk oluşmuş. Liftte tekerlerin yerinden oynadığını görünce tedirgin oldum. Bu bozulmayı da Esenyurt'da mecburi kullandığımız bozuk yola bağlıyorum. Lastiklere de çivi ve vidalar saplanmış. O yol yapılana kadar ön takıma masraf yapmak gereksiz olur diye düşünüyorum. Usta virajlarda çok yüklenilmediği sürece problem olmayacağını belirtti. Ayrıca enjektör borusunda da ufak bir kaçak var. Akünün de çok gitmeyeceği belirtildi. Bir sonraki bakım çok masraflı olacak. Alt ve üst salıncaklar, rotiller, rot kolları, ön ve arka amortisörler, enjektör borusu ve akü değişecek.
Ekli dosyayı görüntüle 2972
Geçen hafta sağ aynayı ayarlarken kafamı dikiz aynasına çarptım. Sonuç bu şekilde
Ekli dosyayı görüntüle 2973
Parçacıdan 30 liraya ayna aldım fakat biraz uğraştırdı beni. Ayna ayar kısmından çok oynuyordu. Orijinal aynanın ayak kısmını taktım. Rölantide titrediğini görünce tekrar söktüm. Cam kısmı plastiğe düzgün preslenmemiş. Japonla yapıştırdım, bu defa da aradan cama sızdı. Kurumadan kil ve ipayla sildim tertemiz oldu. Şuan titreme yok ama görüntü olarak orijinalin yerini tutmadı.
Ekli dosyayı görüntüle 2974