Bugün ikame olarak kullandığım Polo ile tanıştırayım sizi aracım serviste kapı kilit probleminden dolayı bende boş durmaktan sıkılıp bu şirin ufaklığa el atayım az tanıyayım arabayı dedim havayıda güzel bulunca
Henüz 7000 küsür kilometrede olmasına rağmen bolca yıkama çiziği,hiç bir ürünle tanışmadığı her halinden belli olan kaporta yüzeyi vardı
Önce V2 ceviz ile lastik davlumbaz temizliği yaparak başladım işe ;
Sanırım elde olan fazla kış lastiğini takmış servis, üzerinde Seat jant kapakları ile pek bir leylek duruyor kendisi
Daha sonra panjur ve kapı eşiklerini detaylandırıp ön yıkamamızı yaptık
Ön yıkamada ceviz v2 ve Ansf karışımı yaptım çoğu trafik filmi çözülmüş durumdaydı
Yıkamayı VP Concentrated ile tek kova yapıp arkasından Koch Chemie PW ile hızlı kurulama yöntemi tercih ettim ne de olsa aynı ilgiyi görmeyecek muhtemelen fazlada alıştırmayayım dedim
Henüz durulanmadan PW boncukları
Daha sonra aracı durulayıp kurulama işlemini yaptım Soft 99 bez ile yeterli geldi küçük araçta yıkama keyifli oluyor çabucak bitiyor diye düşündürdü
Kurulama işleminden sonra camlar içerden belki hiç silinmemiş olabilir envai çeşit parmak izi garip lekeler vardı hiç sevemediğim görüntü benim için

saf ipa anca paklar diyip camları içten dıştan güzelce sildim
Daha sonra tüm camlara ve kapı eşiklerine BSD uygulayıp dışarıdaki işimizi şimdilik bitirdim
İç kısmıda biraz toz toprak olunca basılan kapı eşikleri falan o kadar yıkadık arabayı hadi elden geçsin diyip ;
Göğüs kısmını çok apc ile tanıştırmadım yeni araç kokusuna çokta taciz etmek istemedim
Kapı eşiklerini apc ile temizleyip çıkmayan ayak izleri malum,AG VRC ile plastik eşikleri korumaya aldım

güzelce süpürüp içeride de işimizi bitirdik
Lastiklere Sonax , davlumbazlara yine elimin altındayken AG VRC çok bir dayanımı olmuyor dış alanlarda fakat yine de finish için güzel iş görüyor kokusu falan hoş
Bunlarıda ufaklığın final pozları olarak sizlere bırakayım
Kotanıza verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz efenim