Sechonun modfiyesiyle ilgili bir kaç kişi sordu ben öm üzerinden iletişime geçip yardımcı oldum.
@Pro Adminimizde söyleyince şöyle ufak bir paylaşım yapayım dedim.
@technologyst den aldığım ekstra tüyolarla daha iyi hale getirdim. Zaten kendiside İlposan modifiyesinde marka
@berkayesilyurtt un gönderdiği foam lancelere takılan sert çelik örgüyü nasıl kullanırız diye düşündük. Ama örgü kullandığımız deve boynuna büyük geldi biraz matkapla iç kısmını genişlettim ama fayda sağlamadı. Onun için örgüyü çözüp parça parça kullandım.
Deve boynunun içi süngerin yeşil kısmıyla dolu. Ama katlama şeklinde fazla performans alamadım bende teker teker yuvarlak keserek yerleştirdim daha yoğun olmamasına rağmen köpük performansını daha üstlere taşıdı.
Tankın içinden çeken hortumu ise daha fazla akım için arıtıcı hortumuyla değiştirdim. İlk etapta çok az kalır diye çift delik yaptım ama sonradan fazla geldi yeşil bantla kapattım.
Tanka bağlandığı noktada iki hortumu birbirine bağlayan noktada sert bir bağlantı plastiği var onunda iç kısmını 4 lük ahşap delme ucuyla genişlettim. Pompa kısmının ucunuda yine arıtıcı hortumuyla yukarı taşıdım bu sayede içindeki ürünü ekstradan köpürtüp nozul kısmındaki performansın düşmesini engelledim.
İçerisinde 100:1 b33 var. Çok bereketli bir ürün. Normalde bu kadar köpüklü kullanmayı tercih etmiyorum hızlı olması için daha sulu işime geliyor. Onun için 150:1 benim için ideal video çekeyim diye korkudan 10ml attım içine. Diğer markalarda da genelde son oranlarında beni mutlu edecek şekilde köpük performansı alıyorum. Ama çoğu kişi krema gibi istediği için memnun kalmayabilir. Oranı düşürdükçe köpük artar zaten.
Bir şarjda eğer 50 defa pompalanırsa az kirli yüzeyle 1 litre hazırlanacak karışımla hatchback ve küçük sedanlar rahatlıkla tam tur yapılıyor. Ama kir miktarı ve arabanın boyutu büyüdükçe karışımda artırılabilir. Oranın bu kadar düşmesinin sebebi yeşil süngerin yoğunluğu. Fazlada sıkı yapılırsa bu sefer ileri atmıyor uç kısmında traş köpüğü gibi birikiyor.
Resim ve videolar karışık ama umarım anlattıklarımı bulursunuz.
Videoyuda yutubu kullanmadan yüklemiş olduk mu acaba?
https://photos.app.goo.gl/iYT9cyNxAJAzXhdM6
Selametle