Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Öne çıkan konu #1,921
Sabah 06.25 Cevzlibağ PO dan günaydınlar. Bahar gelmeden Authentic uyguladım. Baya yoruldum ama eğlenceli geçti. Telefonun kamerası berbat fakat yine de birkaç görüntü eklemek istedim.

Ekli dosyayı görüntüle 5307
Ekli dosyayı görüntüle 5308
@can26 bu senin için:)
Ekli dosyayı görüntüle 5310
Bu da bonus.
Biz dar sokaklarında, dinmeyen yağmurunda
Kendimizi bulduk, rengine tutulduk Aşık olduk biz sana.
Ekli dosyayı görüntüle 5311
Erken kalkan detayı hakkıyla yapar.Authentic çok naif bir ürün elinden ne geliyorsa yapar. Yeri gelir kat olmaya bile razı gelir.parlaklıktan hiç taviz vermez. Sever ve sevdirir. Elinize saglık.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Sabah 06.25 Cevzlibağ PO dan günaydınlar. Bahar gelmeden Authentic uyguladım. Baya yoruldum ama eğlenceli geçti. Telefonun kamerası berbat fakat yine de birkaç görüntü eklemek istedim.

Bu da bonus.
Ellerine sağlık. Benzinlik tayfası, benzinliğin en sakin olduğu zamanı denk getirir :D

bilalyildirim

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Avrupa

Bu da bonus.
Cevizlibağ poyu 1-2 kişi daha tavsiye etti,kullanışlı bir yer mi? Kaç yıkama peronu var? Gölgelik alanı var mı? Bir sonraki uygulamalarımı bende orada yapmayı düşünüyorum

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Sabah 06:25 de araç yıkama ve uygulama heyyy maşallah

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Abi gece gittim sabah döndüm. Gerçekten insan rahatlıyor.

Abi erkencisin :komik:, istanbulda olunca baharı da erken karşılıyosunuz tabi:hava:
Eline sağlık abi :)
Aslında havalar bi değişik. Sabah soğuk akşam sıcak. Ah profesyonel fotoğraf makinem olsaydıda daha net çekseydim.

Erken kalkan detayı hakkıyla yapar.Authentic çok naif bir ürün elinden ne geliyorsa yapar. Yeri gelir kat olmaya bile razı gelir.parlaklıktan hiç taviz vermez. Sever ve sevdirir. Elinize saglık.
Abi şiir gibisin gerçekten. Teşekkür ederim.

Ellerine sağlık. Benzinlik tayfası, benzinliğin en sakin olduğu zamanı denk getirir :D
Hacı gece 1 de gittim. BMW ci tayfa vardı. Biraz sinir ettiler ama dağıldılar sonra. Sabah 06.30 da anca bitti. Göbek olunca işler zor oluyor.:mutlu::tesekkur2:

Cevizlibağ poyu 1-2 kişi daha tavsiye etti,kullanışlı bir yer mi? Kaç yıkama peronu var? Gölgelik alanı var mı? Bir sonraki uygulamalarımı bende orada yapmayı düşünüyorum
Hocam sabah öğle akşam gitmeyin. Yıkamayı bile zar zor yaparsınız çok kalabalık oluyor. Gölgelik bir alan yok zaten. Gece gidip sabahlamanız lazım ki rahat edesiniz. Yıkama peronları güzel kapalı şekilde. Suyun arıtılmış olduğu yazıyor ama yine de biraz kireçli bence. Ama tavsiye ederim mekân güzel.

bilalyildirim

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Avrupa
Hocam sabah öğle akşam gitmeyin. Yıkamayı bile zar zor yaparsınız çok kalabalık oluyor. Gölgelik bir alan yok zaten. Gece gidip sabahlamanız lazım ki rahat edesiniz. Yıkama peronları güzel kapalı şekilde. Suyun arıtılmış olduğu yazıyor ama yine de biraz kireçli bence. Ama tavsiye ederim mekân güzel.
Zaten genelde (yazın) mümkün olduğunca 21.00 ve sonrasında gitmeye özen gösteririm.Hele ramazanda sahura kadar durduğumda oluyor. Normalde eyüpteki bp de yıkıyorum aracı ama çok kalabalık olması ve alanının dar olması, çalışanlarıyla 2-3 sefer uzun süre peronda durduğumdan münakaşa yaşamamız yeni benzinlik bulmaya itti beni. Bakalım poyu deneyip göreceğiz , teşekkürler cevabınız için :)

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Pro eline sağlık admin bey şu ayna altı mucitliğin beni öyle bi kurtardı ki aklınla bin yaşa ben bez sarıyordum bu daha kullanışlı olmuş hay elin kolun dert görmesin :alkis:

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
@Pro eline sağlık admin bey şu ayna altı mucitliğin beni öyle bi kurtardı ki aklınla bin yaşa ben bez sarıyordum bu daha kullanışlı olmuş hay elin kolun dert görmesin :alkis:
Teşekkürler hocam, bez sarıyordum bende fakat bez düşüyordu fln, 1 senedir bu şekilde kullanıyorum su sızdı sızacak derdi yok :)

@Pro Eline sağlık abi , rahatsızlanmasaydım beraber yıkayacaktık artık bi dahaki sefere :)
Saolasın Faik , sen iyileş daha çok yıkama yaparız birlikte ;):)

Eline sağlık abi, kendine gelmiş makina:nazar: kiwamiyide seviyosun valla <3
:tesekkurr: Saolasın Can, Fp ürünleri seviyoruz biliyorsun, Kiwami bu mevsim için kaçınılmaz, aslında mrfix uygulayacaktım ama fikir değiştirdik :komik:

@Pro ellerine sağlık ahmet yanıyor maşallah..

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Teşekkürler Abi, Bi Dragstar olamadık ama çalışmaya devam <3:)

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Bugün günlerden Civic..
3 haftadır yikanmayan arac Flowey B33 ile yıkandı, Zymöl Autowash ile çift kova yıkaması yapıldı. Kiwami dark uygulandı.

@Pro çok güzel uyulama olmuş. Zaten iwamiyi nette aratınca hep senin uygulamalar çıkıyor. Yabancı üyelerin foruma gelmesi yakındır :D . Titanium versusundan sonra sükse yaptı ürün.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Bugün günlerden Civic..
3 haftadır yikanmayan arac Flowey B33 ile yıkandı, Zymöl Autowash ile çift kova yıkaması yapıldı. Kiwami dark uygulandı.

Ellerine sağlık adminim. Her zamanki gibi ayna olmuş :)

@Paian nın da dediğigibi Kiwami senin sayende bu kadar ün kazandı gerçekten :alkis:

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
@Pro çok güzel uyulama olmuş. Zaten iwamiyi nette aratınca hep senin uygulamalar çıkıyor. Yabancı üyelerin foruma gelmesi yakındır :D . Titanium versusundan sonra sükse yaptı ürün.
Teşekkürler Burak hocam, Kiwamiyi baya seviyorum Titaniuma karşı durabilen bu fiyatlarda kaç tane wax var değil mi.. :komik:Her gelene kapımız açık buyursun gelsinler :mutlu:

Ellerine sağlık adminim. Her zamanki gibi ayna olmuş :)

@Paian nın da dediğigibi Kiwami senin sayende bu kadar ün kazandı gerçekten :alkis:
Teşekkürler Can, elimizden geleni yaptık.. Kiwaminin bana sponsor olması lazım japonca bilen varsa mail atalım :kop:

Elinize saglık sayın admin. Kiwami öpücügüyle Siyah kapkara olmuş.
Teşekkürler abi <3

Elğnize sağlık beyler hızınıza yetişemez oldum maaşallah. Şimdi böyleyse havalar düzelince çoşar buralar.
Onur abii asıl biz sana yetişemiyoruz çıtayı fazla yükseltme :)

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
@Pro Elinize saglik harika olmus. Acikcasi guzel bakilmis siyah aracin durusunu hicbir seye degismem harika. Kiwamiyle de korumaya alinmis daha ne olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

berkayesilyurtt

Acemi Detaycı
Üye
Bugün günlerden Civic..

Siyaha da böylesi yakışır değil mi :) elinize sağlık böyle kirlenmiş araçların böyle güzel yıkandığını görmek rahatlatıyor beni :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Teşekkürler hocam :)

@Pro Elinize saglik harika olmus. Acikcasi guzel bakilmis siyah aracin durusunu hicbir seye degismem harika. Kiwamiyle de korumaya alinmis daha ne olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkürler kardeşim , siyah yapılanın karşılığını fazlasıyla gösteriyor ama ben yinede beyazcıyım :kop:

Siyaha da böylesi yakışır değil mi :) elinize sağlık böyle kirlenmiş araçların böyle güzel yıkandığını görmek rahatlatıyor beni :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Siyaha yakışanı yaptık, teşekkürler.. Sizlerden de uygulama paylaşımları bekliyoruz :)