Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Öne çıkan konu #501
Sonax 2 in 1 Shampoo, Bu üründen kullanıp da memnun kalan oldu mu? Bende mi bir enayilik var yoksa ürün suyu perde şeklinde indiremiyor mu ?

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
SubaruOutback' Alıntı:
Sonax 2 in 1 Shampoo, Bu üründen kullanıp da memnun kalan oldu mu? Bende mi bir enayilik var yoksa ürün suyu perde şeklinde indiremiyor mu ?

Ben kullandım anlattıgı gibi kurulamaya gerek yok bir durum olmuyor. Şampuanın ph 4

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Dragstar' Alıntı:
SubaruOutback' Alıntı:

Ben kullandım anlattıgı gibi kurulamaya gerek yok bir durum olmuyor. Şampuanın ph 4

Bir hayli asidik bir ürün, kullanılmaz bence.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Dragstar' Alıntı:
SubaruOutback' Alıntı:

Sonax Türkiye'nin kutunun üzerine yapıştırdığı uygulama talimatında eksik bilgiler var. Kutunun arkasında önce 2 kapak sıcak su dolu kovaya dök köpürt diyor. Yıkama işlemi sonrası durula sonra 10lt su dolu kovaya yarım kapak şampuan dök köpürtme ve sonra araç yüzeyine dök diyor açıkçası adamların kendi talimatlarını da uyguladım hiç bir halt olmadı.
İyi bari yanlız değilmişim.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
SubaruOutback' Alıntı:
Dragstar' Alıntı:

Sonax Türkiye'nin kutunun üzerine yapıştırdığı uygulama talimatında eksik bilgiler var. Kutunun arkasında önce 2 kapak sıcak su dolu kovaya dök köpürt diyor. Yıkama işlemi sonrası durula sonra 10lt su dolu kovaya yarım kapak şampuan dök köpürtme ve sonra araç yüzeyine dök diyor açıkçası adamların kendi talimatlarını da uyguladım hiç bir halt olmadı.

Belki ph seviyeisi 4 oldugu için kireç lekesi oluşumunu engelliyor olabilir.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Dragstar' Alıntı:
SubaruOutback' Alıntı:

Belki ph seviyeisi 4 oldugu için kireç lekesi oluşumunu engelliyor olabilir.

Olabilir ama kutu üzerine yazdıkları kurulamaya gerek yok yazısı malesef bende tutmadı :(

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
@SubaruOutback bir de kendi kendine kurumaya bıraksaydın :) sonuç ne olacaktı merak ettim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

erguel

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
2005 Model aracın farları bayağı matlaşmıştı, zaman kısıtlıydı ama acele ile bir girişeyim dedim. Sırasıyla 1200 - 2000 zımpara ve üzerine malzemelerin arasında bulduğum arexons far temizleyici pasta uyguladım. Sonuç pek tatmin edici olmasa da paylaşmak istedim.. :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine saglık eskiye göre degişim iyi.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Murat' Alıntı:
@SubaruOutback bir de kendi kendine kurumaya bıraksaydın :) sonuç ne olacaktı merak ettim.
15-20dk bekledim su öyle duruyordu. O şampuanın sadece kokusu ve rengi güzel. Temizlik kabiliyetide eh işte diyebilirim. Ama asıl vaad ettiği, kurulama gerekmez olayı malesef olmuyor. Sarfiyatta fazla, her yıkamaya 2,5 kapak kullanıyorsun. Öyle öyle zaten şampuan hızlıca bitiyor.

Moderatör tarafında düzenlendi:

emrecanoran22

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tekirdağ çorlu
Arkadaşlar merhaba . Bende yeni aldığım hızlı cilayi denedim Kenotek showroom shine takıp ediyordum uzun süredir butik olarak bu işi yapan İzmir'den ( hardcoregaraj) Cem abi de önerince siparişi geçtim. Arabanın rengi canlı olduğundan parlaklık güzel ama zemin zayıf arada kil eldivenle temizliyorum pasta vs yapmadım 1 senedir bende araç ondan dolayı yüzey ciziksiz ve yeteri kadar temiz değil. Geçelim incelemeye bundan önce sonax bsd kullanıyordum hala da var ancak kayganlık hissinden bende herkes gibi memnun değildim ve biraz daha parlaklik arıyordum . Kenotek şuana kadar kullandığım parlaklığı en yüksek cila hissiyatı harika kayganlıkta çok başarılı koku deseniz oda inanılmaz güzel bana göre . Onun dışında boncuklanma ve ömür konusunda ne yazıkki bsd nin yanından bile geçemez. Ama benim gibi sık uygulayanlar için çokta sorun değil . Yüzeyi benim araca göre daha iyi olan abimin Astrayi da atıyorum araya ondada epey güzel parlaklik sağladı. Onun dışında parlak direksiyon ve derilerede bı temizlik işlemi yaptım. Yeni keşfettigim silgi sünger diye bı ürün denedim deri ve plastikte gerçekten çok başarılı AliExpresste uygun fiyata da var Türkiye de de bulmanız mümkün. Yalnız sonradan boyanan deri yüzeylerde tavsiye edilmiyormus bilginize . Fotoğraflar sizlerle .

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Eline sağlık hocam sihirli sünger sürekli kullanımda zarar verecektir çünkü yüzeyi aşındırıyor

emrecanoran22

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tekirdağ çorlu
Detail Guy' Alıntı:
Eline sağlık hocam sihirli sünger sürekli kullanımda zarar verecektir çünkü yüzeyi aşındırıyor

Dikkate alacağım hocam düzenli kullanmasamda bundan sonra daha çok dikkat ederim .

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
emrecanoran22' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba . Bende yeni aldığım hızlı cilayi denedim Kenotek showroom shine takıp ediyordum uzun süredir butik olarak bu işi yapan İzmir'den ( hardcoregaraj) Cem abi de önerince siparişi geçtim. Arabanın rengi canlı olduğundan parlaklık güzel ama zemin zayıf arada kil eldivenle temizliyorum pasta vs yapmadım 1 senedir bende araç ondan dolayı yüzey ciziksiz ve yeteri kadar temiz değil. Geçelim incelemeye bundan önce sonax bsd kullanıyordum hala da var ancak kayganlık hissinden bende herkes gibi memnun değildim ve biraz daha parlaklik arıyordum . Kenotek şuana kadar kullandığım parlaklığı en yüksek cila hissiyatı harika kayganlıkta çok başarılı koku deseniz oda inanılmaz güzel bana göre . Onun dışında boncuklanma ve ömür konusunda ne yazıkki bsd nin yanından bile geçemez. Ama benim gibi sık uygulayanlar için çokta sorun değil . Yüzeyi benim araca göre daha iyi olan abimin Astrayi da atıyorum araya ondada epey güzel parlaklik sağladı. Onun dışında parlak direksiyon ve derilerede bı temizlik işlemi yaptım. Yeni keşfettigim silgi sünger diye bı ürün denedim deri ve plastikte gerçekten çok başarılı AliExpresste uygun fiyata da var Türkiye de de bulmanız mümkün. Yalnız sonradan boyanan deri yüzeylerde tavsiye edilmiyormus bilginize . Fotoğraflar sizlerle .
Eline sağlık Emrecan. Aracın rengi çok güzel tam detaycı rengi. Güzel bol bol uygulamalarını bekliyoruz. Öyle fıs fıs sıkıp kaçma. ;)

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

diesel32

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
yine betonline adam etmeye çalıştık. kullanılanlar 3d grand slam sıkıp fırçaladık bol bol ardından autobrite jaffa clean motor kapağına ise koch nano plast.
öncesi

sonrası

bonus olarak su basma :)