Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Öne çıkan konu #1,981
@Ozgur_gs_91 özlettin kardeşim kendini, neyse geçmiş olsun askerliğide yedin. Sıra evlilikkte. Emin misin bak diye tekrar soruyorum:dusun:Magifoam ayrı bir dünya. Snow Foamların şahı. Kaba kirini atmışsın artık bi detay lazım buna.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Uzun zamandır yıkayamadığım aracımı bugün yıkadım. Askerlik vb işlerden dolayı baya aksattıydım aracı. Bugün iyi olmasada bir yıkama yaptım.

Ekli dosyayı görüntüle 5985 Ekli dosyayı görüntüle 5986 Ekli dosyayı görüntüle 5987 Ekli dosyayı görüntüle 5988 Ekli dosyayı görüntüle 5989

Jantlara secho ile ceviz attım.

Ekli dosyayı görüntüle 5990 Ekli dosyayı görüntüle 5992 Ekli dosyayı görüntüle 5991

Askasında duruladım jantları. Fırça kullanmadım. Sonrasında ceviz ve magifoam karışımı kullandım aslında sadece ceviz atarım ama daha uzun süre çalışmasını istediğimden ceviz ve magifoamı karıştırıp attım istediğim oldu tabi.

Ekli dosyayı görüntüle 5993 Ekli dosyayı görüntüle 5994 Ekli dosyayı görüntüle 5995 Ekli dosyayı görüntüle 5996 Ekli dosyayı görüntüle 5997 Ekli dosyayı görüntüle 5998

Sonrasında durulama yaptım yaklaşık 5-10dk arasında bekledi araç üstünde.

Ekli dosyayı görüntüle 5999 Ekli dosyayı görüntüle 6000 Ekli dosyayı görüntüle 6001 Ekli dosyayı görüntüle 6002

Daha sonraki resimleri çekmeyi atlamışım. Çift kova ile yıkadım autofinezse ile sonrasında koch pw atıp durlayıp kuruttum aracı.
eline saglık @Ozgur_gs_91 . aylık kir akmış gitmiş. mavi alev gün yüzüne çıkmış hayırlı tezkereler .

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Bugün hava güzel olunca bıcı bıcı yapalım dedik :)

Kirli hali
kirli 1.jpg kirli 2.jpg

Ön yıkama yapamadan uzaktan su sıktım. Geçen yıkamadan kalan wet coat ın durumu
wet coat son durum.jpg

G-wash şampuan ve yün eldiven ile yıkama
yıkama.jpg
yıkama (2).jpg

Detaylar AutoFinesse Verso (1:10)
detay.jpg
detay (2).jpg

detay (4).jpg

Jantları bilberry ve gwash şampuan ile yıkadım
jant temizliği.jpg
jant detay.jpg

Kurulama
IMAG2831.jpg

Gyeon Cure atıyorum
7.jpg

Lastikler Meguiars Endurance Gel
lastik.jpg

Final

final2.jpg

final 4.jpg

final.jpg
Maşallah

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Maşallah eline sağlık, ön yıkama yapmadan özellikle bu renk arabayı risk alarak yıkamışsın. Gwash ve billbery pek tuttuğum ürünler değildir ama. Finaller çok güzel.
Evet polisaj seramik vs. yapıcağım için biraz rahat davrandım su ile yetindim. Teşekkürler :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Bugün hava güzel olunca bıcı bıcı yapalım dedik :)

Kirli hali
Ekli dosyayı görüntüle 6010 Ekli dosyayı görüntüle 6011

Ön yıkama yapamadan uzaktan su sıktım. Geçen yıkamadan kalan wet coat ın durumu
Ekli dosyayı görüntüle 6012

G-wash şampuan ve yün eldiven ile yıkama
Ekli dosyayı görüntüle 6013
Ekli dosyayı görüntüle 6014

Detaylar AutoFinesse Verso (1:10)
Ekli dosyayı görüntüle 6015
Ekli dosyayı görüntüle 6016

Ekli dosyayı görüntüle 6017

Jantları bilberry ve gwash şampuan ile yıkadım
Ekli dosyayı görüntüle 6018
Ekli dosyayı görüntüle 6019

Kurulama
Ekli dosyayı görüntüle 6020

Gyeon Cure atıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 6021

Lastikler Meguiars Endurance Gel
Ekli dosyayı görüntüle 6026

Final

Ekli dosyayı görüntüle 6025

Ekli dosyayı görüntüle 6023

Ekli dosyayı görüntüle 6024
Maşallah
Ellerine sağlık. Aracın rengi özel bir bakımı hak ediyor ;)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Uzun aradan sonra öğrenci işi benzinlikte yıkadım ve fusso coat uyguladım.
Ekli dosyayı görüntüle 6097 Ekli dosyayı görüntüle 6099
Elinize saglık çok güzel olmuş. Ama konu dişı bir önerim olacak. O ayna süsleirini çıkarmanızı tavsiye ederim. Görüş oranınızı kısaltır ve Allah korusun ani bir fren yada benzeri bir olumsuz olayda yüzünüze gözünüze küçük lü büyüklü hasarlar verme olasılığı çok çok yüksek. Bu tarz CD koku tesbih nazar boncuğu vb ürünler belli hızlarda merkez kaç kuvveti neticesinde birer silah niteliğine bürünüyor bilginize iyi detaylar.

Orçun

Tecrübeli Detaycı
Üye
Elinize saglık çok güzel olmuş. Ama konu dişı bir önerim olacak. O ayna süsleirini çıkarmanızı tavsiye ederim. Görüş oranınızı kısaltır ve Allah korusun ani bir fren yada benzeri bir olumsuz olayda yüzünüze gözünüze küçük lü büyüklü hasarlar verme olasılığı çok çok yüksek. Bu tarz CD koku tesbih nazar boncuğu vb ürünler belli hızlarda merkez kaç kuvveti neticesinde birer silah niteliğine bürünüyor bilginize iyi detaylar.
İyi dilekleriniz için teşekkürler gereken ayarı çekicem

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Corollanin ön arka takımlari, akslar, rot başları, rotiller,amortisörler, motor yağı, diğer bütün hidrolik sıvıları, fren balatalari, diskler,antifrizi, hava ve yağ filtresi değişti. :yazik::halay:Sonrasinda yıkandı ama hem o hem ben çok yorulduk o yüzden foto fln yok:uyu:

Son düzenleme:

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Corollanin ön arka takımlari, akslar, rot başları, rotiller,amortisörler, motor yağı, diğer bütün hidrolik sıvıları, fren balatalari, diskler,antifrizi, hava ve yağ filtresi değişti. :yazik::halay:Sonrasinda yıkandı ama hem o hem ben çok yorulduk o yüzden foto fln yok:uyu:
Kesene bereket eline sağlık adminim :) güle güle kullan :deli:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
saglıklı yaşam şart. iyi detaylar.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ye
Yeni kasasına ithafen, artık üretim yıllarından başka bir farkları yok:D:nazar:. Ellerine sağlık müdür. Memlekete dönim sana ikizini getirecem denk gelirse o da toyotacı ve detaycı:para:.

@onurçiko @SubaruOutback üstadlar gibi japon severlerde bir sucuk ekmek, mantı yemeye gelirse tam jdm detail buluşması olur. Etkinliğin kaçıncı level olacağını düşünemiyorum. Bu arada etkinlikte çay, kahve ve kola tarzı ürünler yok. Gelen herkese paso ceviz :kop::D.

Tabiki herkes davetli:hava: