Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Öne çıkan konu #2,021
Bugün önümdeki otobüs tamponda ufak bir değişiklik yaptı. Kalkış için yeterli mesafe olmasına rağmen bayağı geri kaçırdı ve vurdu. Kornaya basmama rağmen aldırış etmedi, ya da farkında değildi. Rahat kalkış yapabilmesi için arayı biraz daha açtım. Tekrar kaydırdı ve tekrar vurdu :) Bu sefer kornaya daha uzun bastım, yine aldırış etmedi. Arkam boş olduğu için biraz daha geri aldım. Tam 3. defa daha vuracakken iyice geri gelip arayı daha da çok açtım artık. Şoför inip özür diler diye bekledim fakat hiçbir şey olmamış gibi devam etti. Dörtlüleri yakıp önünü kestim fakat bu seferde babam inmeme müsade etmedi(Nasıl bu kadar sakin kalabildi anlamadım). Herif solladı ve uzayıp gitti. Tamponda birşey yok. Rötüşle hallederim fakat adamın 2 defa vurup hiç aldırış etmemesi çok sinirlendirdi beni. İnip özür dilemek çok mu zor ? Ayrıca bu kadar acemi şoföre o otobüsü ve yolcuları nasıl emanet ediyorlar anlamış değilim.
Ekli dosyayı görüntüle 6435
Ekli dosyayı görüntüle 6436
Çok geçmiş olsun.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Bugün önümdeki otobüs tamponda ufak bir değişiklik yaptı. Kalkış için yeterli mesafe olmasına rağmen bayağı geri kaçırdı ve vurdu. Kornaya basmama rağmen aldırış etmedi, ya da farkında değildi. Rahat kalkış yapabilmesi için arayı biraz daha açtım. Tekrar kaydırdı ve tekrar vurdu :) Bu sefer kornaya daha uzun bastım, yine aldırış etmedi. Arkam boş olduğu için biraz daha geri aldım. Tam 3. defa daha vuracakken iyice geri gelip arayı daha da çok açtım artık. Şoför inip özür diler diye bekledim fakat hiçbir şey olmamış gibi devam etti. Dörtlüleri yakıp önünü kestim fakat bu seferde babam inmeme müsade etmedi(Nasıl bu kadar sakin kalabildi anlamadım). Herif solladı ve uzayıp gitti. Tamponda birşey yok. Rötüşle hallederim fakat adamın 2 defa vurup hiç aldırış etmemesi çok sinirlendirdi beni. İnip özür dilemek çok mu zor ? Ayrıca bu kadar acemi şoföre o otobüsü ve yolcuları nasıl emanet ediyorlar anlamış değilim.
çok çok geçmiş olsun . babanıza katılmamak elde degil. tr de artık otomatik vites ve tabi hill holder sisteminin güvenlik olarak kabul edilmesi şart. bir çok kaza bu yüzden oluyor. yeni buslar otomatik acil belediyelerce yenilenmeleri gerekli eski araçların.

Emre Mert

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Geçmiş olsun , bazen görmemezlikten gelmek gerekiyor zor olsa da. Beterinden korusun :)
Teşekkür ederim.

Geçmiş olsun. Maşallah demedikmiydi ki. Üzüldüm ufak bir olay ama çokta kafa yoran cinsten. Hayırlara çıksın
Teşekkürler.

@Emre Mert Geçmiş olsun , trafikte öyle tiplerle karşılaşıyoruz ki şaşırmıyorum artık bunlara.
Teşekkür ederim. Mümkün olduğunca toplu taşımayı kullanıyorum. İstanbul'da araç kullanmak çok yorucu malesef.

Gecmis olsun daha beteri olmasin da nasilsa bu tip seyler halledilir. Yine de boyle insanlarla muhattap olmayi hic sevmiyorum dediginiz gibi alt tarafi bir ozur dilemek bu kadar zor olmamali.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkürler.

Teşekkür ederim Murat abi.

çok çok geçmiş olsun . babanıza katılmamak elde degil. tr de artık otomatik vites ve tabi hill holder sisteminin güvenlik olarak kabul edilmesi şart. bir çok kaza bu yüzden oluyor. yeni buslar otomatik acil belediyelerce yenilenmeleri gerekli eski araçların.
Teşekkürler. Elektronik donanımlara da pek güvenmiyorum aslında. Kontrol şoförün elinde olmalı. Yokuşta kalkmak için el freni yeterli bence.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Teşekkür ederim.

Teşekkürler.

Teşekkür ederim. Mümkün olduğunca toplu taşımayı kullanıyorum. İstanbul'da araç kullanmak çok yorucu malesef.

Teşekkürler.

Teşekkür ederim Murat abi.

Teşekkürler. Elektronik donanımlara da pek güvenmiyorum aslında. Kontrol şoförün elinde olmalı. Yokuşta kalkmak için el freni yeterli bence.
tabi kişisel bir seçim. mesela bence artık günlük kullanım için düz vites araç üretilmemesi lazım.bu tuşlu telefon üretmek gibi .yada dizel araç gibi .
hepsi kişisel fikir. bir insanın hata oranıyla bir biligisayarın hata oranını kıyaslamak bana düşmez yoksa.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Çok Çok geçmiş olsun kardeşim Allah beterinden korusun. Adam tam bir öküz çıkmış ama siz sağduyulu çıkmışsınız neyse ki.

ree06

Çaylak Detaycı
Üye
Gecmis olsun Allah beterinden saklasin.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Geçmiş olsun. Sakin kalmakla en iyisini yapmışsınız.

Kendini bilmez çok trafikte..

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

smtcglr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul - Beylikdüzü
Bir ara nasıl çekim yaptığı ile ilgili fikrimizin olması açısından bir video yüklerseniz sevinirim :D
Tabiki, iş çıkışı ve yarın çeker pazartesi yüklerim taktığımda ki görüntü kalitesi beni tatmin etti fakat sürüş anında nasıl olur bakacaz. :foto:

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Sabahki bulutlar yüzünden @onurçiko abi ile yapacağımız olan detailing partisini ertelemek zorunda kalınca bende aracın kokpit ve kapılarına girişeyim dedim. Valetpro APC ve fırçası ile temizlik işleminden sonra yeni aldığım Sonax Cockpiti uyguladım. Ürün zaten matteffect olduğu için gayet orjinal oldu kokpitimiz. Hafif tozlu halini çekmeyi unuttum, bunlar uygulama sonrası fotolarımız.

91A2AF5E-683D-4502-A60C-EECA7A291790.jpeg F06532E5-6A3A-48ED-979D-04FD1C234ECD.jpeg D406B581-B877-45DE-A045-A183A73307DA.jpeg 93995F5D-23BF-4635-9E31-BE0E6ECBFCDF.jpeg

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Sabahki bulutlar yüzünden @onurçiko abi ile yapacağımız olan detailing partisini ertelemek zorunda kalınca bende aracın kokpit ve kapılarına girişeyim dedim. Valetpro APC ve fırçası ile temizlik işleminden sonra yeni aldığım Sonax Cockpiti uyguladım. Ürün zaten matteffect olduğu için gayet orjinal oldu kokpitimiz. Hafif tozlu halini çekmeyi unuttum, bunlar uygulama sonrası fotolarımız.

Ekli dosyayı görüntüle 6677 Ekli dosyayı görüntüle 6678 Ekli dosyayı görüntüle 6679 Ekli dosyayı görüntüle 6681
Eline sağlık, neyse sen yine duramamışsın. Çok temiz olmuş, bu arada yağmur başladı şimdi:heyecan:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Ekli dosyayı görüntüle 6677 Ekli dosyayı görüntüle 6678 Ekli dosyayı görüntüle 6679 Ekli dosyayı görüntüle 6681
Ellerine sağlık. Direksiyondaki piyano siyahına bayılıyorum. Deri direksiyonum biraz eskisin ben de bazı yerlerine bu şekilde yaptırmak istiyorum. :hava: