Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Öne çıkan konu #2,381
Çoklu eldiven yöntemiyle yıkama yaptım. Zamandan tasarruf, uygulama kolaylığı, daha az yoruldum, daha ne olsun. @onurçiko hocaya teşekkür ederim yol gösterici oldu, en son kova yöntemi yapmayı düşünüyordum ama eldivenleri yapınca fikrim değişti iyikide değilmiş. YouTube da izlediğim bütün yabancı videoların altında hep aynı yorumu gördüm çoklu eldiven tercih edin. Ekli dosyayı görüntüle 8788
Yöntemi beğenmene sevindim. Ben demiştim demeyi sevmiyorum ama:mutlu::kop:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Çoklu eldiven yöntemiyle yıkama yaptım. Zamandan tasarruf, uygulama kolaylığı, daha az yoruldum, daha ne olsun. @onurçiko hocaya teşekkür ederim yol gösterici oldu, en son kova yöntemi yapmayı düşünüyordum ama eldivenleri yapınca fikrim değişti iyikide değilmiş. YouTube da izlediğim bütün yabancı videoların altında hep aynı yorumu gördüm çoklu eldiven tercih edin.
Ekli dosyayı görüntüle 8788
Arkadaş durdur yere eldiven aldırmayın şimdi bize :komik:

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Yaklaşık 10 gün önce uyguladığım Ag SRP ve lastiklerdeki falken deri vinil parlatıcı etkisi hala devam ediyor..bugün nöbet yarın üstünden bsd ile geçeriz :) sağ direkte martı kakası var onu da hallederiz..

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Polonur

Tecrübeli Detaycı
Üye
Onur eline sağlık, son fotoda göbeğin'e denk gelenler ne, taş izine benzemiyor sanki
Ben de sen diyince farkettim baya harita gibi. Kaputta minik minik taş izleri var ama fotoğraftaki kadar göze batan şekilde değil. Toz diyeceğim amasaçma olacak inip bakmam lazım:p ufak kılcal izler var normalde ama nedense fotoğrafta çok belirgin çıkmış çoğu taş izi olabilir 6 yıllık araç.

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Yaklaşık 10 gün önce uyguladığım Ag SRP ve lastiklerdeki falken deri vinil parlatıcı etkisi hala devam ediyor..bugün nöbet yarın üstünden bsd ile geçeriz :) sağ direkte martı kakası var onu da hallederiz..

Leon olsun taştan olsun :)
Eline sağlık bu arada spoilerin tam resmi varmı kalıp çok düzgün duruyor nerde yaptırdın hocam ?

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Leon olsun taştan olsun :)
Eline sağlık bu arada spoilerin tam resmi varmı kalıp çok düzgün duruyor nerde yaptırdın hocam ?
Eyvallah sağolasın geçen sene xtemetuningten almıştım bursa.ama piyasada taiwan diye geçen plastik spoiler..arattığınızda bu şekilde aratırsanız bulursunuz..boyasız şekilde alın ama.

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Eyvallah sağolasın geçen sene xtemetuningten almıştım bursa.ama piyasada taiwan diye geçen plastik spoiler..arattığınızda bu şekilde aratırsanız bulursunuz..boyasız şekilde alın ama.

Bende hep paşa tuning gibi yerlere bakıyordum onlarda taiwan plastik tavsiye ettiler bu ara karar verme aşamasındayım bende boyasız alıp kendim düzgünce boyattırıp öyle montaj yaptırarcam sağolasın hocam birde oraya bakayım :)

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Bende hep paşa tuning gibi yerlere bakıyordum onlarda taiwan plastik tavsiye ettiler bu ara karar verme aşamasındayım bende boyasız alıp kendim düzgünce boyattırıp öyle montaj yaptırarcam sağolasın hocam birde oraya bakayım :)
Estağfurullah ne demek,yardımcı olabildiysem :) linki de aşağıda ama yine almadan önce arayın.
Seat Leon 5F Plastik Spoiler 2012- Sonrası | X-Treme Tuning

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Estağfurullah ne demek,yardımcı olabildiysem :) linki de aşağıda ama yine almadan önce arayın.
Seat Leon 5F Plastik Spoiler 2012- Sonrası | X-Treme Tuning

Şimdi bakıyordum paşa tuning ile aynı ürünler büyük ihtimal resimlere kadar fiyatlara kadar aynı ama buranın avantajı kargo ücretsiz ben komple alacam
Ön dinamik lip
Marşpiyel ve f30 lip
Spoiler ve piano cam çıtası
Bi irtibata geçeyim hepsi ellerinde varsa burdan almak mantıklı en azından kargo ödemem çok teşekkürler :)

bahtitopal

Usta Detaycı
Üye
Şimdi bakıyordum paşa tuning ile aynı ürünler büyük ihtimal resimlere kadar fiyatlara kadar aynı ama buranın avantajı kargo ücretsiz ben komple alacam
Ön dinamik lip
Marşpiyel ve f30 lip
Spoiler ve piano cam çıtası
Bi irtibata geçeyim hepsi ellerinde varsa burdan almak mantıklı en azından kargo ödemem çok teşekkürler :)
F30 lipi almadım zaten vogtland 35-45 mm yay var çok sürtmek istemedim ,ön dynamic lip şuan piyasada en uygun fiyatlısı burada bende kışın aldım havalar düzelmesini bekliyordum takmak için inşallah takılacak bu hafta.Forumdaki arkadaşlardan özür dilerim biraz maksadı dışında konuştuk... :)

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
F30 lipi almadım zaten vogtland 35-45 mm yay var çok sürtmek istemedim ,ön dynamic lip şuan piyasada en uygun fiyatlısı burada bende kışın aldım havalar düzelmesini bekliyordum takmak için inşallah takılacak bu hafta.Forumdaki arkadaşlardan özür dilerim biraz maksadı dışında konuştuk... :)

Benim garaj gitiş sıkıntım var o yüzden basamıyorum maalesef yoksa hiç affetmeyip basacağım ama şuan imkansız hemen üye olup liste yapayım :)

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Haftaiçi yağmur gelmeden kauçuk paspasları da temizledim ki temiz temiz kirlensin :). Bir de Sonax Mattefect ile ufak bir iç temizlik yaptım. Hakikaten başarılı ürünmüş.

Normal temizliği benzinlikte yapmıştım. Evde bir tur daha temizleyip zamanında alıp hiç memnun kalmadığım iç temizleme ürünü ile üzerinden geçtim. Satin finish diyor ama gayet de hafif bir parlama yapıyor. Pahalı da bir ürün tavsiye etmiyorum. Bitsin diye böyle ıvır zıvır yerlere sıkıyorum.

60C53655-9DB9-4198-A165-763A9AB9716C.jpeg 526260CC-7F13-4080-A07E-3161CAF9CFEA.jpeg

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Haftaiçi yağmur gelmeden kauçuk paspasları da temizledim ki temiz temiz kirlensin :). Bir de Sonax Mattefect ile ufak bir iç temizlik yaptım. Hakikaten başarılı ürünmüş.

Normal temizliği benzinlikte yapmıştım. Evde bir tur daha temizleyip zamanında alıp hiç memnun kalmadığım iç temizleme ürünü ile üzerinden geçtim. Satin finish diyor ama gayet de hafif bir parlama yapıyor. Pahalı da bir ürün tavsiye etmiyorum. Bitsin diye böyle ıvır zıvır yerlere sıkıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 8810 Ekli dosyayı görüntüle 8811
Güzel olmuş, paspas fabrika kondisyonunda parlak finiş olmuş. Paspas ürünü olur ancak:)