Dün pederin aracının lastiklerini değiştireyim, o ara jantların içini de temizlerim diye evden izin alıp fırladım gittim

Kışlıkları taktırdığım muhterem lastikçi hem ağlanıyor hemde Pazar günü 12:00'de dükkan açmıyor. Ben de civarda lastikçi aradım taradım sonunda bir tane açık buldum. Şansıma da sıra falan yoktu. Ama kışlıkları taktırdığım muhterem lastikçi (sözde usta) artık hangi tork ile bijonları sıktıysa dün gittiğim lastikçide bijonlar yerinden kımıldamadı üstüne de çocuk (ne yapayım yaşı benden küçüktü, ben olmuşum 39 ne deseydim, çocuk işte

) demez mi, abi biraz daha devam edersem bijonlar kırılabilir dedi, bende kalsın dedim ve lastikleri değiştiremeden evin yolunu tuttum.
Ertesi gün sanayideki ustaya götürürüz o halleder diye düşündük. Ben ilgilenemedim, şehir dışına gitmem gerekiyordu. Saat 16:00 gibi bu iş ile uğraşan ofisteki arkadaşımı aradım, bijonları bu derece sıkan kişiyi yeddi ceddine kadar kalayladı.
Sonuç, 80 TL'lik iş 400 TL'ye bitti, birkaç bijon sizlere ömür oldu. Az öncede arkadaşım lastikleri getirdi, halen küp gibiydi.
Bundan sonra yine yolum lastikçiye düşerse önce duvarda sertifikası var mı yok mu ona bakacağım, alet edevat düzgün çalışıyor mu ona bakacağım, benim dediklerimi yapacak mı yapmayacak mı ona bakacağım herşey olumlu giderse de ilk taktığı bijonu birader bir sökmeyi denesene diyeceğim, sökülmezse artık kendisine yeni iş bakması için kariyer.net'ten ilanlar göstereceğim.
Şimdi elimde işini yapmayan, yapamayan, laf dinlemeyen... 2 ayrı kötü lastikçi var.