Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Öne çıkan konu #2,501
Ekli dosyayı görüntüle 9942 Ekli dosyayı görüntüle 9943 Ekli dosyayı görüntüle 9944

Karlı bir Ankara ayazını atlattıktan sonra soğukta yıkandık wax atamadık tozlu bir rüzgar çıktı risk almak istemedim.
B33 efsane temizlik yapıyor çok beğendim yüzeyde biraz daha uzun kalsa tadından yenmez detay çalışmasına müsade eder ama böyle bile süper temizledi
Ellerine sağlık. Çok güzel bir temizlik olmuş. Renk ise şahane :alkis:

Bu arada lastiklerden memnun musun?

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Elinize saglık @Atocan bey. Tertemiz olmuş kirli kagıt paspaslarda yenilenmiş eski kesik yag bidonuyla beraber atılmayı bekliyor. Güzel günlerde kirletin. İyi detaylar.
Ahahahh abi sağolasın o nasıl bir dikkat öyle maşAllah çok güldüm yemin ederim ben resimde çıktığının bile farkında değildim :)

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ellerine sağlık. Çok güzel bir temizlik olmuş. Renk ise şahane :alkis:

Bu arada lastiklerden memnun musun?
Çok teşekkür ederim renkten çok memnunum :)
Rodaj bitene kadar biraz sert gibi geldi km yapınca yumuşadı baya conti sc5 ten sonra lastik sesi hiç yok gibi bişey oldu şuan memnunum daha 150 200 km yaptım galiba ilerleyen zamanda yorumlarımı yazarım

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bugün işe gitmedim, otomobilin içini süpüreyim dedim, bagajı ve iç mekanın sağ yarısını dip köşe temizledikten sonra tam sol yarıyı temizleyeyim dedim süpürge hayatını kaybetti. Vay arkadaş yine mi karabulutlar tepemde nedir.
Electrolux'ün sessiz modeliydi, garanti maranti kalmadı o ayrı konu ama umarım motorunun yenisi süpürge bedeli ile aynı değildir, kaldır çöpe at durumu umarım olmaz :(

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Bugün işe gitmedim, otomobilin içini süpüreyim dedim, bagajı ve iç mekanın sağ yarısını dip köşe temizledikten sonra tam sol yarıyı temizleyeyim dedim süpürge hayatını kaybetti. Vay arkadaş yine mi karabulutlar tepemde nedir.
Electrolux'ün sessiz modeliydi, garanti maranti kalmadı o ayrı konu ama umarım motorunun yenisi süpürge bedeli ile aynı değildir, kaldır çöpe at durumu umarım olmaz :(
Geçmiş olsun Hakan, umarım ucuza kurtulacak bir arızadır.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Yenisine saglık hakanım. Takma kafana

esstel

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Elazığ
Geçen aldığım jant ve lastiği rot balans için sanayiye gittim.. jantın biri yamuk çıktı..duzeltilirken jantın kenarı yırtıldı, kaynak torna baya uğraştırdı..havalar bir türlü duzelmedigi için yıkama fırsatı ancak buldum..benzinlik tayfası olarak b33 ilposan ..camlara S3 lastiklere sonax bu haftalık dış için yeterli..( kullanmadığım da kapalı garajda yatıyor)

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Geçen aldığım jant ve lastiği rot balans için sanayiye gittim.. jantın biri yamuk çıktı..duzeltilirken jantın kenarı yırtıldı, kaynak torna baya uğraştırdı..havalar bir türlü duzelmedigi için yıkama fırsatı ancak buldum..benzinlik tayfası olarak b33 ilposan ..camlara S3 lastiklere sonax bu haftalık dış için yeterli..( kullanmadığım da kapalı garajda yatıyor)

Geçmiş olsun, şimdi tam durmuş, yakışmış
Ellerine sağlık, mal aklanmış:foto:

furkanaykac

Acemi Detaycı
Üye
İl
Çorum

Bugün diğer araca detaylı girmeyi planlarken yine kendi aracımla başbaşa kaldım.

1)Önce detaylı bir şekilde içini süpürdüm
2)Ardından koltuklardaki lekeler için autoglym hi foam interior shampoo ile temizledim.
3)Plastik aksamlar ve kauçuk paspas için vp cpw yi çok seyreltilmiş halde kullandım.
4)Paspaslara autokitin lastik parlatıcısını çok seyrelterek uyguladım bekletmeden bir mikrofiber ile geri sildim
5) Vp Ansf ve mjjc foam lance ile 1:20 oranında ön yıkama yaptım
6) Zymöl autowash ile çift kova ile yıkadım
7) Autofinesse iron out ile demir tozu temizliği yaptım
8) Jantlar için vp cirtus pre washı yoğun bir seviyede ayarlayatak uyguladım 1:15 olması lazım
9) VP Turuncu kil ile hare oluşturmamaya özen göstereren çıkmayan zift vp şeyleri çıkardım.

10) Kurulandı ardından da soft 99 kiwami ile de waxı yeniledim. Bu sefer jantlarada uyguladım. Camlarada cg jetseal uygulandı. Kromlar içinde menzerna metal polish uygulandı. Mat plastikler içinde autokiti bitirmek için kullandım

11) Onlar kürleşene kadar elimde bitmek üzere olan würth motor temizleyici ilede motorun temizleyebildiğim yerleri temizledim. Sonrada kiwami metal polish ve cg js’ı silerek günü bitirdim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

Bugün diğer araca detaylı girmeyi planlarken yine kendi aracımla başbaşa kaldım.

1)Önce detaylı bir şekilde içini süpürdüm
2)Ardından koltuklardaki lekeler için autoglym hi foam interior shampoo ile temizledim.
3)Plastik aksamlar ve kauçuk paspas için vp cpw yi çok seyreltilmiş halde kullandım.
4)Paspaslara autokitin lastik parlatıcısını çok seyrelterek uyguladım bekletmeden bir mikrofiber ile geri sildim
5) Vp Ansf ve mjjc foam lance ile 1:20 oranında ön yıkama yaptım
6) Zymöl autowash ile çift kova ile yıkadım
7) Autofinesse iron out ile demir tozu temizliği yaptım
8) Jantlar için vp cirtus pre washı yoğun bir seviyede ayarlayatak uyguladım 1:15 olması lazım
9) VP Turuncu kil ile hare oluşturmamaya özen göstereren çıkmayan zift vp şeyleri çıkardım.

10) Kurulandı ardından da soft 99 kiwami ile de waxı yeniledim. Bu sefer jantlarada uyguladım. Camlarada cg jetseal uygulandı. Kromlar içinde menzerna metal polish uygulandı. Mat plastikler içinde autokiti bitirmek için kullandım

11) Onlar kürleşene kadar elimde bitmek üzere olan würth motor temizleyici ilede motorun temizleyebildiğim yerleri temizledim. Sonrada kiwami metal polish ve cg js’ı silerek günü bitirdim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ellerine sağlık, simler ateş ediyor
Kiwami konuşmuş yine:taraa:

Çok detaya girmeden Zymol Auto Wash ile yıkadım. Polisaj için vakit bulamadım bir türlü. Boyada bolca demir tozu ve zift mevcut.
Ekli dosyayı görüntüle 9996
Ekli dosyayı görüntüle 9995
Eline sağlık, parlıyor parlıyor ama polisajda olsa daha datlı olacak güzel olmuş, yaza kalmasa bari

Coming soon, this summer :super:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Abi geçmiş olsun. Güzel süpürgeymiş. Umarım dediğin gibi bir tablo ile karşılaşmazsın..

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
IMG_20190424_065032.jpg

Vurup kaçanlarda bugün, merak ettiğim şu buraya ne vurdu bu kadar düşük seviyeli, stop lambası kırlımasa iiymiş zaten boyanacaktı, boya transferini alır devam ederdim, nasip:tesellii: