Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

BlaJKeagle

Amatör Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #2,521
@Mentalfeed gardaş geçmiş olsun. Çatlak yere ince bir kat japon sürersen su almasını önler bir süre idare eder diye düşünüyorum. ( Tek komponentli japonlar - 2k'lara göre-daha ince oluyor çatlak inceyse daha iyi nüfuz eder üstünde kalın bir katman bırakmaz..)

Ömer88

Usta Detaycı
Üye

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Artık taş mı geldi, birisi mi yaptı bilemiyorum (sitenin güvenlik kameralarına baktırıyorum) sabah bir baktım sol sis farının camı kırılmış. Sabah sabah canım sıkıldı.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
@Mentalfeed geçmiş olsun, farın çatlaması kötü olmuş hocam ama durumu idare eder gibi daha...
Teşekkürler, bakalım bir hal çaresine bakıcam artık neler olucak

@Mentalfeed gardaş geçmiş olsun. Çatlak yere ince bir kat japon sürersen su almasını önler bir süre idare eder diye düşünüyorum. ( Tek komponentli japonlar - 2k'lara göre-daha ince oluyor çatlak inceyse daha iyi nüfuz eder üstünde kalın bir katman bırakmaz..)
Teşekkürler, japon değilde şeffaf pvc film falan olabilir bakacam çaresine

Kardeşim geçmiş olsun. Maalesef bu tarz insancıklar bizi buluyor. Canını sıkma senin elinden gelir tamir işleri.
Teşekkürler, sorma yahu neler görecez daha, kaput üstündeki delilodan sonra merak içindeyim :deli:

Geçmiş olsun. Cidden ne çarpmış oraya? Tamponun en alt kısmından başlayıp stop lambasına kadar çıkan bir araç? :dusun:
Teşekkürler, inan fikrim yok, parke, asfalt işleri bitmedi o da olabilir

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Sanada geçmiş olsun, mazlumu getirin bana:komik:
Sağolasın, siteden aradılar, dün otomobile dişi sinek bile yaklaşmamış :D :D
Taş, çakıl, meteor birşey çarptı herhalde :(
Sis farı kaç para diye sormaya elim telefona gitmiyor. Abuk sabuk birşey söylecekler iyice canım sıkılacak. Birde parça ellerinde var mı muhabbeti dönecek.
Siteden biri yapmış olsaydı elimde kanıt ile gider tahsilatı yapardım, şimdi fatura bana saplandı offf

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Sağolasın, siteden aradılar, dün otomobile dişi sinek bile yaklaşmamış :D:D
Taş, çakıl, meteor birşey çarptı herhalde :(
Sis farı kaç para diye sormaya elim telefona gitmiyor. Abuk sabuk birşey söylecekler iyice canım sıkılacak. Birde parça ellerinde var mı muhabbeti dönecek.
Siteden biri yapmış olsaydı elimde kanıt ile gider tahsilatı yapardım, şimdi fatura bana saplandı offf
Meteorlar evet iki ayaklı meteolitik çağdan kalan meteorlar:kizgin:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Meteorlar evet iki ayaklı meteolitik çağdan kalan meteorlar:kizgin:
Taş sekip çarpsa fark etmezmiyim, ederim diye düşünüyorum. Neyse artık birde Pazartesi gününün kayıtlarına baktırırım artık ondan da birşey çıkmazsa geçmiş olsun bana bir tane far saplandı. :(

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@smtcglr @Mentalfeed @SubaruOutback geçmiş olsun beyler. Taşlar ufalar acayip hayvanlar memeliler hep bunların sebebi.
@Mentalfeed çatlak su alırsa devreler gelirse daha üzücü sonuçlar yolaçacaktır.
@BlaJKeagle beye katılıyorum japon işi çözer bu tarz ufak çatlaklarda. İnce ve iyi çalışılırsa taş olur makyaj da ellerinden öper. Bir çalışmam olmuştu paylaşayım daha önce düşüp kırılan pilli dişfırçası alt pil kapagı tutmuyor ve su alıyordu boydan hasarlıydı. Çatlat iç kısma arkaya geçmeyecek azlıkta bir kat yapıştırma sonra üst ikinci kat kapama yapıldı sonrasında zımpara 3800 parlatma. Ufak ve önemsiz oldugu için fazla irdelemeden geçtim sen birazdaha ince çalışırsan taş gibi olur. Dış bombi ve beyazlıgı fazla almadım birdaha düştü zati bu bölüm kırılmadı o dış ufak çatlak alt tarafta zaman bulup yapamadım. Begenirsin Bi dene belki geçici işene yarar. İyi detaylar
20190424_161424.jpg

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
@smtcglr @Mentalfeed @SubaruOutback geçmiş olsun beyler. Taşlar ufalar acayip hayvanlar memeliler hep bunların sebebi.
@Mentalfeed çatlak su alırsa devreler gelirse daha üzücü sonuçlar yolaçacaktır.
@BlaJKeagle beye katılıyorum japon işi çözer bu tarz ufak çatlaklarda. İnce ve iyi çalışılırsa taş olur makyaj da ellerinden öper. Bir çalışmam olmuştu paylaşayım daha önce düşüp kırılan pilli dişfırçası alt pil kapagı tutmuyor ve su alıyordu boydan hasarlıydı. Çatlat iç kısma arkaya geçmeyecek azlıkta bir kat yapıştırma sonra üst ikinci kat kapama yapıldı sonrasında zımpara 3800 parlatma. Ufak ve önemsiz oldugu için fazla irdelemeden geçtim sen birazdaha ince çalışırsan taş gibi olur. Dış bombi ve beyazlıgı fazla almadım birdaha düştü zati bu bölüm kırılmadı o dış ufak çatlak alt tarafta zaman bulup yapamadım. Begenirsin Bi dene belki geçici işene yarar. İyi detaylar
Ekli dosyayı görüntüle 10100
Reçete yazmışsın abi işin rast gelsin, müsait bir zamanda söküp evde çalışma yapıcam, zamanım yok şu aralar :yazik:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
@ege 2 hafta öncede anayola çıkarken sağolsun birisi geldi arkadan yapıştı. Boyasız şekilde bagaj düzeldi, mecburen tampon boyandı. Tamponun boyasız yerlerinde yakından bakılınca görünen çizikler var, kalsın nazarı olur dedim Bu sabahta kırık sis farını görünce sinirim zıpladı.

Lokantanın önünde onca otomobilin arasında en pis gözüken benimki, adamın biri gelip çamurluğa yaslanıyor, sigara içiyor. Git gel, vale artık manyaklığımı bildiğinden abi tamam ben hallederim diye işaret veriyor. (valeye anahtar vermediğimden manyaklığı biliyor :D )

Başka birgün ihtiyarın biri market sepetini hunharca doldurmuş ama sepetin freni yok, gözüne beni kestirdi, ha gayret neredeyse sepeti kapıya doğru bırakacak, yermiyim yemem, motor çalışır durumdaydı bastım gaza uzaklaştım.

Fırının önünde durdum, eşim ekmek alıp gelecek, hepi topu 10sn sürecek, o arada bile biri buldu beni, öndeki aracın sahibi park sensörlerine rağmen ben kornaya asılmasam ha gayret çarpacaktı. İndim araçtan baktım birşey yok ama sürücüyü tebrik edesim geldi, küfürsüz kalayladım o nasıl uslup dedi. İçeride kıyamet kopuyor, sensörler çığlık atıyor sen son gaz geri gidiyorsun, çüş artık.

Benim yazılarımı, videolarımı görüp bela bunu bulsun diyen falan varsa baştan yazayım, birader artık otomobilin azda olsa bir tramer kaydı var bilgin olsun. Bu arada bayiden 0km aldıktan 1 ay sonra, mevzi yağan dolu nedeniyle 170 tane göçüğü olmuştu.
Kapıda ve çamurlukta dikaktsiz sürücüler yüzünden gamzeler oldu,
Tavanına ağaçtan birşey düştü.
İş bilmez lastikçi, saplamaları halletti, onun yüzünden kaç tane bijon ve saplama değişti.
Arkadan çarptılar. Bagaj boyasız halledildi ama tampon boyandı.
Bu sabahta sis farının kırık olduğunu fark ettim.

Bu son 2 haftada da sürekli üzerime kırıp şerit değiştirenler, ara sokaklardan tam gaz yola çıkmaya çalışanlar yüzünden de yeni yeni reflekslerim oluştu.

Pederin Bmw'de olanları saymıyorum. Bir yeter ya, bende nefes alayım artık. Ona para buna para, servislerde ömrüm geçer oldu. Kim benimle uğraşıyor ise biraz ara versin, daha sırada bir tomar rutin yapıalcak ödemeler var.