Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Yarın bir aksilik olmaz ise Eskişehir'de bir şantiyede olacağım @can26 özelden cep tel no gönderiver, vakit kalırsa öğlen yemek yeriz (tabi niyetli değilsen :( )

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Önceki gün camlara polisaj yaptım kireç lekelerini %95 temizledim biraz köşelerde kalmıştı . Dün okula gittim sınav için çimler yerine benim arabayı sulamışlar . Araba komple ıslanmış ve 3 saat direk güneş altında içine işlemiş o kireç . Silmeyle vs çıkmadı . Boyaya zaten polisaj yapacağım için çok umrumda olmadı ama camlara canım sıkıldı :/ .

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Önceki gün camlara polisaj yaptım kireç lekelerini %95 temizledim biraz köşelerde kalmıştı . Dün okula gittim sınav için çimler yerine benim arabayı sulamışlar . Araba komple ıslanmış ve 3 saat direk güneş altında içine işlemiş o kireç . Silmeyle vs çıkmadı . Boyaya zaten polisaj yapacağım için çok umrumda olmadı ama camlara canım sıkıldı :/ .

Geçmiş olsun şuan benim bile sinirim bozuldu sözde refüj diye yol sulayanlar yeşil alan yerine etrafını sulayanlara çok ayarım :of:

Son düzenleme:

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
@can26, Teşekkür ederim , şu sulamaları düzgün yapsalar harcadıkları su yarı yarıya düşecek en azından . Her gün yolları arabaları yıkıyorlar yeşil alanları sulamak yerine .

allper8

Amatör Detaycı
Üye
Su damlası mercek gibi yakmasında varsın kireç kir olsun o fena allah korusun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ffsahin

Usta Detaycı
Üye
İl
Kayseri
@allper8, Allah korusun , kireçte dert değilde tam tertemiz yapmışım onun üzerine olunca keyfimi kaçırdı .
@onurçiko, Malesef öyle zaten pahalı ve zor bir hobi birde üstüne bunlar olunca keyifler kaçıyor . Sağ iki cama su gelmemiş temiz kalmıştı şimdi gelirken sağ iki camımada su geldi üstelik sol şeritteyken :D . Eski halinden beter ettiler vallahi :D

allper8

Amatör Detaycı
Üye
@allper8, Allah korusun , kireçte dert değilde tam tertemiz yapmışım onun üzerine olunca keyfimi kaçırdı .
@onurçiko, Malesef öyle zaten pahalı ve zor bir hobi birde üstüne bunlar olunca keyifler kaçıyor . Sağ iki cama su gelmemiş temiz kalmıştı şimdi gelirken sağ iki camımada su geldi üstelik sol şeritteyken :D . Eski halinden beter ettiler vallahi :D
Geçenlerde paylaşımımda görmişsündür.
M2 yi attım tavana tamponlara powerlock u attım kalan ana kısımlar pinacle signature yi attım şöyle bi içeri girip oturdum 5dk soluklanıp çıktığımda manzara bu.
koca arazinin ortasında tepede ağaç yok elektirik direği yok geçerlen nişanlamış resmen bilerek yapıyolar. Özel eğitim vermişler gibi kondurmuş

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
Bizim passatın tamponunu sürtmüşüz hanım ya da ben bilmiyorum ne yapsam diye düşün düşün dedim bir girişeyim
Önceki halimiz
770C6D66-0F48-4C56-9071-5FD2C9C14D53.jpeg

İlk önce 1500 zımpara sonra 2000 zımpara sonra ver ha s3 scholl yün ped
S30 nano compound ve rütüş yaptım en azından göze batmıyor
Son halimiz
E1513955-D6D5-472F-8E34-8DC6341CEB47.jpeg

cermen_555

Acemi Detaycı
Üye
geçmişolsun taze uygulama üzrine bu olay hiç hoş olmamış :(