Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Öne çıkan konu #3,421

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Hocam çinlilerin seramiği nasıl memnun musunuz? Önerceğiniz hangisi olur?
Fiyatına göre gayet iyi iş çıkarıyor çinli seramik, ben memnunum. Mr.Fix olan mavi şişeli ürünlerden tavsiye ederim. Fakat bazı satıcıların sattığı ürünler sahte olabiliyor. Alırken satıcıya dikkat etmek gerekli.Almak isterseniz link atabilirim.:)

Abi eline sağlık böyle bir uygulama bu başlıkta değil konu olarak olmalı diye düşünüyorum :):)
Teşekkürler Kutas, detaylı konusu gelecek inşallah :)

Ellerine sağlık abi, maşallah araç güzelliğine güzellik katmış :)
Teşekkürler kardeşim, beğenmene sevindim :)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Fiyatına göre gayet iyi iş çıkarıyor çinli seramik, ben memnunum. Mr.Fix olan mavi şişeli ürünlerden tavsiye ederim. Fakat bazı satıcıların sattığı ürünler sahte olabiliyor. Alırken satıcıya dikkat etmek gerekli.Almak isterseniz link atabilirim.:)

Seramik icin link alsak iyi olur aslında, ben de cok saticida gordum ama hangisini alsam bilemedim. Jantlara uygulamayi dusunuyorum ben de :)

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye

Link verirseniz daha iyi olur, ayrıca çinli seramiği sadece jantlarda mı kullamak gerekli.

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Seramik icin link alsak iyi olur aslında, ben de cok saticida gordum ama hangisini alsam bilemedim. Jantlara uygulamayi dusunuyorum ben de :)

TRY 23.52 59%OFF | Araba Lehçe Süper Hidrofobik Cam Kaplama Motosiklet Boya Bakım Anti-scratch Otomatik Detaylandırma Glasscoat Araba Sıvı Seramik Kaplama buyrun hocam. :)

Link verirseniz daha iyi olur, ayrıca çinli seramiği sadece jantlarda mı kullamak gerekli.
Link hemen üstte hocam. Komple araca da uygulayabilirsiniz sadece jant diye bir sey yok:)

Ellerine sağlık üstad. Her yönden muazzam olmuş araç.
Mr.fix in etkisi ortalama ne kadar sürmekte acaba?
Teşekkürler, daha önceki uygulamalarım da 4 ay gibi bir sürede dayanım göstermişti. :)

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
TRY 23.52 59%OFF | Araba Lehçe Süper Hidrofobik Cam Kaplama Motosiklet Boya Bakım Anti-scratch Otomatik Detaylandırma Glasscoat Araba Sıvı Seramik Kaplama buyrun hocam. :)

Link hemen üstte hocam. Komple araca da uygulayabilirsiniz sadece jant diye bir sey yok:)

Teşekkürler, daha önceki uygulamalarım da 4 ay gibi bir sürede dayanım göstermişti. :)
Teşekkürler hocam, kutulu 45, kutusuz 23 tl iki satın alma seçeneği vardı, kutusuz aldım, kutuluda klavuz ve ped takozu var gerek yok sanırım.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Biraz boyama işleri yaptım

Sonrasında ses yalıtımı için akustik süngeri kapı döşemesinin iç tarafına yapıştırdım.

hazır sökülüyken temizlemekte lazımdı tabi. Süngerden önce yaptım temizliği.
Fren diskini de mi boyadın? Balata diske temas ettikçe boya tozları sağa sola yapışmasın ?

Emre Mert

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Araç yaklaşık 2 aydır yıkanmıyordu. Camlardan dışarısı görünmüyordu artık. Hem babamın yeni iş yeri açması hem de okuldan dolayı pek vakit ayıramadık. Bugün güzelce yıkadım sonunda :). Benzinlik yoğun olduğu için önceki halini çekemedim. İlk olarak kuru araca Atas Forclean ve Valet Pro Orange Pre Wash karışımı sıkıp duruladım. Sinek böcek ölüleri, kuş pislikleri ve trafik filminin büyük bir kısmı rahat bir şekilde çıktı. Çift kovada Zymöl ve Valet Pro Orange Pre Wash kullandım tekrardan. Kurulayıp tampon ve çamurluklardaki boya transferlerini temizledim. Son olarak 3D Final Touch geçtim. Yağ değişim vakti de gelip geçti(440 bin kilometreye geldik). Geçen hafta 2 defa 140-160 km arası hızlarla Kırklareli'ye gidip geldim. Çubuktan gördüğüm kadarıyla hiç eksilme yok. Ama hem kilometre hem de devirli kullanımdan dolayı özelliğini yitirmiştir eminim ki. Havalar iyice soğumadan değiştireceğim.
Polisaj yapalı 4 ay olmuş neredeyse. Yıkamaları çok titiz yapamıyorum malesef. Çizik durumu fena değil.