Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir

Akşam üzeri zymöl titanyumu uygulama fırsatım oldu.çok foto çekemedim ancak kısaca yazayım uygulama adımlarımı
Aracın polisajı yeni yapılmıştı bugün yıkayıp ardından demir tozu twmizliği yapıp uygulamaya geçtik
Uygulama yaparken bir kaç paneli el ile diğer panelleri pedi su ile nemlendirerek panel panel yaptım..waxı sürüp ortalama 1-2 dk bekleyip sildim..
Demir tozu olarak iron out kullandım
Bezim gyeon wax silme bezi idi

Bu arada @ege beye yardımlarından dolayı tesekkür ederim..

Dışarıda çok karanlık bir hava vardı fotolar anca bu kadar çıktı dostlarım
@Celal, bey elinize saglık. güzel bir wax uygulama günü olmuş .görseller çok hoş . güzel günlerde kirletin .
ayrıca teşekkürünüz için rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. önemli olan sizin zevk almanız ve güzel bir uygulama yapabilmeniz.

iyi detaylar.

Celal

Uzman Detaycı
Üye
@Celal, bey elinize saglık. güzel bir wax uygulama günü olmuş .görseller çok hoş . güzel günlerde kirletin .
ayrıca teşekkürünüz için rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. önemli olan sizin zevk almanız ve güzel bir uygulama yapabilmeniz.

iyi detaylar.
Nasıl teşekkür etmeyim size üşenmeden sıkılmadan anlatyınız bana nasıl yapılacağını..
İnş daha güzel uygulamalarda yapacağım yavaş yavaş öğreniyorum

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

Akşam üzeri zymöl titanyumu uygulama fırsatım oldu.çok foto çekemedim ancak kısaca yazayım uygulama adımlarımı
Aracın polisajı yeni yapılmıştı bugün yıkayıp ardından demir tozu twmizliği yapıp uygulamaya geçtik
Uygulama yaparken bir kaç paneli el ile diğer panelleri pedi su ile nemlendirerek panel panel yaptım..waxı sürüp ortalama 1-2 dk bekleyip sildim..
Demir tozu olarak iron out kullandım
Bezim gyeon wax silme bezi idi

Bu arada @ege beye yardımlarından dolayı tesekkür ederim..

Dışarıda çok karanlık bir hava vardı fotolar anca bu kadar çıktı dostlarım
Hocam elinize sağlık güzel bir uygulama olmuş. İyi havada daha güzel fotolar bekliyoruz:foto:.. Bu arada Wax silme bezi bir tane mi kullanıyorsunuz bilmiyorum ama en az iki tane kullanırsanız daha iyi olacaktır naçizane tavsiyem. İlkiyle fazlalıkları almak için, ikinciyle de son parlaklığı sağlamak için..

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Hocam elinize sağlık güzel bir uygulama olmuş. İyi havada daha güzel fotolar bekliyoruz:foto:.. Bu arada Wax silme bezi bir tane mi kullanıyorsunuz bilmiyorum ama en az iki tane kullanırsanız daha iyi olacaktır naçizane tavsiyem. İlkiyle fazlalıkları almak için, ikinciyle de son parlaklığı sağlamak için..
Tsk üstad.bez olarak iki tane kullandım biri gyeonın bezi diğeri af nin sarı wax silme bezi.
Bugün daha güzel fotolar çekebilirim dediğiniz gibi

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
@omrslhmms
Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm
Maalesef kontrol edemediğimiz dış etkenler yüzünden zaman zaman böyle şeyler hepimizin başına gelebiliyor
Allah beterinden saklasın

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Aslinda bugun aracinizda ne degisiklik yaptilar diye bir baslik acmaliyim sanirim ama ne yapalim buradan paylasayim acimi :)

Allah beterinden korusun nazar cikti diyelim.

Arka sol lastik üzerinden hem kapiyi hem camurlugu kapsayacak sekilde carptilar arkadaslar :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok geçmiş olsun hocam, Allah beterinden sakınsın. :(

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Aslinda bugun aracinizda ne degisiklik yaptilar diye bir baslik acmaliyim sanirim ama ne yapalim buradan paylasayim acimi :)

Allah beterinden korusun nazar cikti diyelim.

Arka sol lastik üzerinden hem kapiyi hem camurlugu kapsayacak sekilde carptilar arkadaslar :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçmiş olsun. Çok üzüldüm gerçekten. Bununla geçmiş olsun diyelim. Allah beterinden korusun. Umarım içinize sinecek şekilde onarımı gerçekleşir.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Geçmiş olsun :( boyasız göçük düzeltme ile düzelir gibi duruyor çamurluk
Çok geçmiş olsun :( Çok üzüldüm :(
Çamurluk üzerindeki göçükte boya kırılması, çatlaması yok ise Maltepe'de Teknik El oto var onu tavsiye derim. Kapıdakidaki çizik çok derin değil ise rötüş zımpara polisaj şeytan üçgeni ile fark edilmez hale getirilebilir.
Geçmiş olsun hocam allah beterinden korusun nazarlık artık
Çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
Geçmiş olsun abi, Allah beterinden korusun.
@omrslhmms, cok gecmis olsun rabbim beterinden korusun
@omrslhmms

Hocam çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
Çok geçmiş olsun. Şu fotoğraf paylaşma işi sakat, uzun süredir paylaşım yapmıyorum çok şükür iyiyiz. Paylaşım yaptığım dönem ya çiziliyor, ya lastik yarılıyor. Anlamadım bu işi
Geçmiş olsun.

SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçmiş olsun,allah beterinden saklasın
@omrslhmms geçmiş olsun, can sıkıcı gerçekten. Size birşey olmasın diyelim.
@omrslhmms
Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@omrslhmms geçmiş olsun . Size birşey olmasın bunlar geçici
@omrslhmms, cok gecmis olsun rabbim beterinden korusun
@omrslhmms abi çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun inşallah.

Bir benzinlik yıkaması da benden olsun. Öncesi fotoğrafları yok malesef, zaten benzinlikte yıkayıpta çeşitli fotoğraf çekenleri kıskanıyor, helal olsun diyorum. Yeni araç portakal görünümüyle malesef :(
@omrslhmms, çok çok üzüldüm, Allah beterinden korusun, umarım en az zararla çıkarsın işin içinden. İnsan ilk etapta çok üzülüyor ama vardır bunda da bir hayır diyip geçelim. Cana gelmesin. Allah hepimizi nazarlardan korusun.
@omrslhmms bey geçmiş olsun. allah korusun. canınız sagolsun. dünya malı bişekilde halledilir. sizin saglıgınız en degerli önemlisi .
@omrslhmms çok geçmiş olsun hocam insanın içi cız ediyor ama sağlık olsun demekten başka teselli gelmiyor insanın aklına. Özellikle araç piyasasının ipini koparan kısrak gibi Tanrı dağlarının zirvesine koşturduğu dönemde daha da acıyor insanın içi.. cana gelmesin tesellisi de olmasa kafayı yeriz sanırım.
@omrslhmms
Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm
Maalesef kontrol edemediğimiz dış etkenler yüzünden zaman zaman böyle şeyler hepimizin başına gelebiliyor
Allah beterinden saklasın
Çok geçmiş olsun hocam, Allah beterinden sakınsın. :(
Geçmiş olsun. Çok üzüldüm gerçekten. Bununla geçmiş olsun diyelim. Allah beterinden korusun. Umarım içinize sinecek şekilde onarımı gerçekleşir.
@omrslhmms çok geçmiş olsun allah beterinden korusun.

DENİZLİ
@omrslhmms Hocam çok geçmiş olsun. Ben aşırı dikkatli araba kullanırım, kuralların tamamına uyarım. Ama bu ülkede insanlar o kadar eğitilmez ve bencil ki, başkalarının hakkına geçmeyi meşru kılmış durumdalar. Bu nedenle o kadar kötü araba kullanıyorlar ki, ciddi anlamda en sevdiğim şeylerden biri olan araba kullanmayı genelde es geçiyorum. Arabayla ve toplu ulaşımla bir yere gitme sürem aynıysa, hep toplu ulaşımı seçiyorum. Çünkü trafikte elbet biri denk gelecek, boşu boşuna gerileceğim ya da başıma bir şey gelecek.

İnsan üzülüyor. Zira hiçbir şeye kolay ulaşılmıyor. Ailemizden, kendimizden ödün vererek bir şeylere ulaşıyoruz. Onların da başkalarının ihmalkarlıkları nedeniyle zarar görmesi çok üzücü oluyor. Velhasıl size bir şey olmamış, tesellisi de bu olsun.

Herkese tek tek teşekkür etmek isterdim lakin forum kurallarına aykırı :) Zor da olsa herkesi cevapla yapmaya çalıştım, ara gözden kaçırdığım olmuşsa peşinen özür dilerim. Allah razı olsun, kimsenin başına gelmesin inşallah. Teşekkürler.

Emre9110

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ellerinize sağlık. 308'in bu rengi güzel parlayan bir renk. Çizik giderme işlemi yaptınız mı?
Merhaba, Teknogri lansman rengi :) Bende makine yok menzernatürkiyenin instagramda storylerini paylaştığı bi yere yaptırdım ümraniyede ama memnun kalmadım. Çinli Mr.Fix almıştım ben, çizik gidermeyi yapan kişi sürmüştü ama şuan su iticilik kalmadı gibi. 3 ay oldu yaptıralı. Yağmurda durum bu.