Öne çıkan konu
#4,401
Arkadaşlar herkes gibi bende baya boşluktan sağda solda el atmaya yer arıyor modundayım.
Jant göbeklerinde ki tecrübesiz kimyasal kullanımlarıma ait soyulmalar iyice ilerleyip gözüme batmaya başlamıştı. Bir boyacıya sormuştum 150 tl civarı bir fiyat istemişti yaklaşık 1 - 2 ay önce. Velhasılı kelam bizim fabrika da coronodan dolayı tedarik süreci baya aksamış durumda. Ben de pc başında pineklerken dedim ki, fabrika da boyahane var, şefi de arkadaşım
şu an boyahane planında ki ürün de bu renge çok yakın. Bir rica edeyim dedim ve hallederiz dedi. Bende direk söktüm.
Yeni nesil amerikan filmlerinde ki gibi filmin sonunu başta vereyim sonra hikaye ye devam edelim
Jant göbeklerini söküp fırtınalı havadan içeri kaçtım, sıcak su ve sabun ile önce kirlerinden arındırdım,
Armaları söktüm, daha önce ne yazmıştım - sökmek, kırmadan olmaz
- Burada cidden benim suçum yok, tornavidayı takıp çevirdiğim gibi çıtladı
Sonrasında su zımparası ile soyulan kısımlar ve boyalı kısımlar arasındaki kat farkını almak ve boyandıktan sonra iz olmaması için zımparaladım.
Zımparayı da tamamladıktan sonra göbekleri boya ustasına teslim ettim ve ertesi sabah teslim edebileceğini söyledi. Sabah işe gelir gelmez boyahaneye gittim (hiç huyum değildir
)
Sonuç bir tondan fazla açık olmuş, yakından bakınca belli oluyor ama 1 metre geriye geldiğin zaman çok sırıtmıyor. Hatta jant kollarıyla kontrast oluşturup güzel durduğu bile söylenebilir (teselli cümlesi).
Özet olarak arkadaşlar ben her halükarda eski halinden daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bu serüvenimi okuyan siz değerli forumdaşlarıma teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım.
Jant göbeklerinde ki tecrübesiz kimyasal kullanımlarıma ait soyulmalar iyice ilerleyip gözüme batmaya başlamıştı. Bir boyacıya sormuştum 150 tl civarı bir fiyat istemişti yaklaşık 1 - 2 ay önce. Velhasılı kelam bizim fabrika da coronodan dolayı tedarik süreci baya aksamış durumda. Ben de pc başında pineklerken dedim ki, fabrika da boyahane var, şefi de arkadaşım
Yeni nesil amerikan filmlerinde ki gibi filmin sonunu başta vereyim sonra hikaye ye devam edelim
Armaları söktüm, daha önce ne yazmıştım - sökmek, kırmadan olmaz
Özet olarak arkadaşlar ben her halükarda eski halinden daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bu serüvenimi okuyan siz değerli forumdaşlarıma teşekkürlerimi ve saygılarımı sunarım.
Ellerine sağlık