Herkese selamlar, dün akşam
@Mygtalb Mustafa kardeşimin yeni aldığı aracına dayanamayıp birlikte giriştik.

Uygulamaları Mustafa'nın çalıştığı yerin oto yıkamasında yaptık. Uygulama yaklaşık 7 saat sürdü

Yapılan işlemleri kısaca anlatmaya çalışacağım. Fotoğraflar az ve olanlar da ışık yetersizliği ve ters ışıktan dolayı pek iyi çıkmamışlar kusura bakmayın. Forumdaki yarışmadan erken haberim olsaydı fotoğraflara daha çok dikkat ederdim

Aracın durumu baya içler acısı haldeydi. Boya durumu için ilerleyen zamanlarda forumdan bir abimizin misafiri olacak kısmet olursa
Uygulamaya önce iç temizlik ile başladık. Her şeyi boşaltıp, her yeri süpürdük. Bu aracın da arka koltukları Mustafanın evde temizlik için çıkarıldı.

Sonrasında 3D Orange Degreaser ile aracın içindeki demir, kaporta aksanlarını, Kc green star ile plastik aksanları, Vp Carpet cleaner ile de döşeme, taban ve tavanı temizledik.
Dış yıkamada önce jant ve davlumbaz detayını yaptık. Jantlarda her zaman ki ürünleri kullandım. cg sigature jant temizleyici, 3D Orange Degreaser ve ceviz. Ardından 1:1 ceviz ile detayları yapıp kalan ıda prewash olarak aracın alt kısımlarına sıktık. Yıkamada ki ne olduğu belli olmayan şampuana güvenmeyip kawazarda combo 2 ile ön yıkamayı yaptık. İlk defa süresiz bir şekilde basınçlı su kullanınca yıkamanın keyfini daha çok aldım

Kova yıkamamızıda yapıp aracı kuruladık.
Son adım olarak ta iç ve dış aksamlara koruyucu ve parlatıcıları uyguladık. İç plastiklere cg natural shine, dış plastiklere vp black to the future. lastiklere sarp, davlumbazlara Mustafanın 5ltsini 25 tlye aldığı lastik parlatıcıyı uyguladık.
İç aksamlardaki finaller biraz fazla parlak gelebilir. ben normalde naturel shine sürdükten sonra kuru bir bez ile siliyorum ama Mustafa kardeşim parlak sevdiği için böyle bıraktık
Buyurun fotoğraflar
Önce Kirliler:
Uygulama:
Final:
Okuyan gören herkese teşekkürler, keyifli forumlar