Malum Korona virüs sebebi ile toplu taşıma yerine işe aracımla gidip geliyorum. Araca binmeden temiz eller ile binerek kendimce önlem alsamda boş vakitlerimde özellikle elimle dokunduğum kısımları temizlemeye önem gösteriyorum böylelikle kendimi daha iyi hissediyorum. Bugün idari izinli olmam sebebi ile yıkama istasyonuna iç kısımı temizlemeye gittim. Evden çıkarken hava bulutluydu, yağmur yağacağı belliydi ama detay ruhum kabarmıştı. Ne olacaksa olsun dedim ve çıktım
Arabanın içini güzelce nemli bez ile silmiş, acaba eve mi dönsem diye düşünürken hafif yağmur taneleri yere düşmeye başlamış
@Tonyukuk07 hocamdan satın almış olduğum, kargoyu teslim alır almaz ön yıkamasını yapıp kuruttuktan sonra bagaja attığım Klin Korea Twisted Pile kurulama havlusu adeta dile gelmiş bagajı her açışımda beni dene diye göz kırpıyordu

.
Dayanamadım Bilberry ile jantları kirlerinden arındırarak işe başladım. Jantlarım çok kirli değildi ama ürünü fıslayıp duruladım. Davlumbaz içleri zaten temizdi orayı es geçtik.Logoları Valet Pro detay fırçası ile bi ufak geçtim. Genel anlamda aslında temiz olan hafif tozlu aracımı direkt tazyikle tozdan arındırdım. Sonra elimde tek yıkama şampuanım olan Sonax Red Summer ve Meguiars Wash Mitt eldiven yardımı ile köpürtüp duruladım. Camları sirkeli su karışımı ile sildim kuruladım. Klin Korea havlu ile aracı komple kuruladım. Performansını çok beğendim,parasını sonuna kadar hak eden, sıkmadan 3 hb aracı kurulayabilecek marifette bir havlu diyebilirim. 3 yıldır severek kullandığım Uber Blue havlumun pabucu çoktan dama atıldı bile
Çenem düştü kusura bakmayın.Fazla uzatmadan fotolara geçelim;
Fusso'nun boncukları;
Kurulama sonrası bir kaç yansıma fotoğrafı;
Final fotosu;