Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Öne çıkan konu #4,581
Bugün dayanamayıp arabayı yıkadım biraz rüzgarlıydı hava en sevmediğimden Ama hiçbirşey içimdeki dürtüye engel olamadı.Fotoğrafların bir kısmını çekebildim malum benzinlik işleri.

Kullandığım bazı Ürünler
Meguiars hot rims wheel tire cleaner
Meguiars bug remover
3D grand slam
Chemical guys vrp
Valet Pro Kalın Fırça
3D Magic dressing
Adams polishes APC
3D glass cleaner
Sonax high speed wax ( normalde pek sevmem leke bırakıyor gibi oluyordu ama değişik bir uygulama yöntemiyle bugün çok beğendim)
Divortex klima temizleyici (hediye geldi fena sayılmaz)
Vs.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Bir sorum olacak orta konsoldaki gri bölgede plastiğe işlemiş nokta şeklinde kirler var ne yaptıysam çıkaramadım ne yapabilirim?

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Bir sorum olacak orta konsoldaki gri bölgede plastiğe işlemiş nokta şeklinde kirler var ne yaptıysam çıkaramadım ne yapabilirim?

Kir olduğuna eminsen çok hafif aşındırıcı bir pasta ile geçebilirsiniz. Hatta elinizde srp benzeri içeriğinde temizleyici olan ürünlerden varsa ilk önce onunla deneyin.

Bu arada elinize sağlık. Güzel temizlik olmuş :alkis: Sizlere bakıp hasret gideriyorum. Özel durumlarımdan ötürü (organ nakli) sokağa çıkma yasağım var aracıma elimi süremiyorum şu ara :rulet:

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
Kir olduğuna eminsen çok hafif aşındırıcı bir pasta ile geçebilirsiniz. Hatta elinizde srp benzeri içeriğinde temizleyici olan ürünlerden varsa ilk önce onunla deneyin.

Bu arada elinize sağlık. Güzel temizlik olmuş :alkis: Sizlere bakıp hasret gideriyorum. Özel durumlarımdan ötürü (organ nakli) sokağa çıkma yasağım var aracıma elimi süremiyorum şu ara :rulet:
Kir olduğuna Eminim herhangi bir pasta işimi görür mü hafif aşındırı olmak kaydıyla?

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye

İnş en kısa zamanda sahalarda olursunuz hocam

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
@TarıkZS ellerinize saglik tertemiz olmus. 3d grand slam urunu hakkinda yorumlarinizi bekliyorum :)
Hocam bugün grand slami motor temizliğinde kullanmadım fakat motor temizliğinde doğru seyreltme oranı ile yağlardan güzel arındırıyor bence piyasadaki fiyat performans ürünü, ben bu ürünü bazen ön Ve arka tamponda böcek zift temizliğinde kullanıyorum emin ol meguiarsın bugün kullandığım ürününden çok daha iyi

OmerNecmi54

Acemi Detaycı
Üye
Hocam bugün grand slami motor temizliğinde kullanmadım fakat motor temizliğinde doğru seyreltme oranı ile yağlardan güzel arındırıyor bence piyasadaki fiyat performans ürünü, ben bu ürünü bazen ön Ve arka tamponda böcek zift temizliğinde kullanıyorum emin ol meguiarsın bugün kullandığım ürününden çok daha iyi

Tesekkur ederim ben de motor bolumu icin almayi dusunuyorum. Tavsiyeniz icin sagolun :tesekkurr:

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

Ellerine sağlık güzel bir yıkama günü olmuş. @_CaN_ dediği gibi çok hafif aşındırıcı olan bir pastayla gidecek gibi duruyor.

muhlis91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
elinize sağlık.
temizlik yaparken herhangi bir bölümü muhafaza ettiniz mi acaba?
Sağolun hocam. Muhafaza etmedim çünkü würth bu elektronik aksama zarar vermediğini söylüyor. Bi de geçen yıl bi yıkamacıda motor temizliği yaptırmıştım hiçbir muhafaza işlemi yapmamışlardı. Bu araçta akü ve çoğu sigorta kutusu bagajda olduğu için de biraz içim rahattı. Ama yine de su vurmaya elim gitmedi sıkıp bezle sildim

muhlis91

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Bugün dayanamayıp arabayı yıkadım biraz rüzgarlıydı hava en sevmediğimden Ama hiçbirşey içimdeki dürtüye engel olamadı.Fotoğrafların bir kısmını çekebildim malum benzinlik işleri.

Kullandığım bazı Ürünler
Meguiars hot rims wheel tire cleaner
Meguiars bug remover
3D grand slam
Chemical guys vrp
Valet Pro Kalın Fırça
3D Magic dressing
Adams polishes APC
3D glass cleaner
Sonax high speed wax ( normalde pek sevmem leke bırakıyor gibi oluyordu ama değişik bir uygulama yöntemiyle bugün çok beğendim)
Divortex klima temizleyici (hediye geldi fena sayılmaz)
Vs.

Elinize sağlık hocam paspaslara herhangi parlatıcı sürdünüz mü yoksa direk apc ile mi bu hale geldi