Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
@TarıkZS Hocam eline koluna sağlık. Ciddi anlamda çok iyisin. Bence sende benim gibi başla artık ufaktan :p

Hocam elinize sağlık. Güzel bir temizlik olmuş gibi görünüyor :)

Güle güle kullanın hayırlı olsun :)
İbrahim hocam ben senin yanında ancak staja başlarım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Bugün dayanamayıp arabayı yıkadım biraz rüzgarlıydı hava en sevmediğimden Ama hiçbirşey içimdeki dürtüye engel olamadı.Fotoğrafların bir kısmını çekebildim malum benzinlik işleri.

Kullandığım bazı Ürünler
Meguiars hot rims wheel tire cleaner
Meguiars bug remover
3D grand slam
Chemical guys vrp
Valet Pro Kalın Fırça
3D Magic dressing
Adams polishes APC
3D glass cleaner
Sonax high speed wax ( normalde pek sevmem leke bırakıyor gibi oluyordu ama değişik bir uygulama yöntemiyle bugün çok beğendim)
Divortex klima temizleyici (hediye geldi fena sayılmaz)
Vs.

Maşallah, beyaz da olsa finalde harika yansımalar çıkmış ortaya. Ama benim dikkatimi ön camdaki film çekti, fotoğraflardan mı bilemedim ama aşırı koyu görünüyor gerek sürüşle ilgili gerekse polis kontrolü/muayene açısından sorun oldu mu hiç?

Bir sorum olacak orta konsoldaki gri bölgede plastiğe işlemiş nokta şeklinde kirler var ne yaptıysam çıkaramadım ne yapabilirim?

Amcamın aracında da vites önündeki trimlerde sizdekine benzer lekeler vardı. Biçok farklı APC ile denedim ama çıkaramamıştım, en son trime zarar vermeyeyim diye bıraktım öyle. Sonradan fark ettik ki amcamın dikiz aynasına astığı sıvı haldeki koku damlama yapıyormuş ve lekelerde o kokudan kaynaklı oluşmuş. Sizin dikiz aynasında da damlama yapabilecek bir ürün varsa en azından bundan sonrası iiçin dikkatli olmakta fayda var.

Direksiyon simidimi değiştirdim.şimdi pek eksiğimiz kalmadı
Hayırlı olun, Volkswagen'in son yıllarda ürettiği en güzel direksiyon bence bu model. Sıfır olduğundan derilerde mat, harika bir görüntü var, kirlenip parlamadan ki malum VW bu konuda meşhur, mutlaka korumaya alın derim.

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Abi sen nerelerdeydin ya ? :)
Direksiyon çok güzel olmuş güle güle kullan. Hemen korumaya almak lazım
Berkay ım buralardayım,bu corona muhabbetine pek keyfim yok evdeyiz..dün artık bu projemi ertelemekten vazgeçip dışarı çıktım.iyikide çıktım.(20 gün sonra)

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Maşallah, beyaz da olsa finalde harika yansımalar çıkmış ortaya. Ama benim dikkatimi ön camdaki film çekti, fotoğraflardan mı bilemedim ama aşırı koyu görünüyor gerek sürüşle ilgili gerekse polis kontrolü/muayene açısından sorun oldu mu hiç?

Amcamın aracında da vites önündeki trimlerde sizdekine benzer lekeler vardı. Biçok farklı APC ile denedim ama çıkaramamıştım, en son trime zarar vermeyeyim diye bıraktım öyle. Sonradan fark ettik ki amcamın dikiz aynasına astığı sıvı haldeki koku damlama yapıyormuş ve lekelerde o kokudan kaynaklı oluşmuş. Sizin dikiz aynasında da damlama yapabilecek bir ürün varsa en azından bundan sonrası iiçin dikkatli olmakta fayda var.

Hayırlı olun, Volkswagen'in son yıllarda ürettiği en güzel direksiyon bence bu model. Sıfır olduğundan derilerde mat, harika bir görüntü var, kirlenip parlamadan ki malum VW bu konuda meşhur, mutlaka korumaya alın derim.
Tsk.benimde çok beğendiğim bir direksiyon.bundan önce a3 sline vardı bende aynısı vardı üzerinde,o yüzden böyle bi araştırmaya girmiştim dün kısmet oldu taktık ,güzelde oldu

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye

Hocam normalde ön camda filmi sevmem fakat gün içinde çok uzun yol yapıyorum eşimin işi gereği ve gün ışığı gözlerimden rahatsız olduğum için çok baş ağrısı yapıyor . Aslında çok koyu değil hava kapalı olduğu için baya koyu çıkmış şimdiye kadar polis kontrollerinde de herhangi bir sorun yaşamadım

Kokum damlama yapmıyor ben bu aracı bir ay kadar önce aldım aldığımda vardı hocam tüm APC ler ile denedim neredeyse çıkmadı bir de pasta deneyeceğim

Moderatör tarafında düzenlendi:

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Arkadaşlar, bildiğim kadarıyla aramızda etiket seven bir grup var, bende onlardan biri olacağım gibi :)

Dünkü videomda gördüğünüz üzere farklı kutularda başka başka ürünler var ve bir kaç kez karıştırmışlığım da var :D Onun için şu şekilde etiketler hazırladım bugün. Sizlerinde kullanımı için aşağıda paylaşıyorum :)

Öneriler varsa açığım, daha iyi yapabilmek için. Şimdilik amatör hatalarla bu şekilde :)

Ölçüler 10 x 14.5 cm, eğer etiket alıp yazdırmak isterseniz bilginiz olsun.

Son düzenleme: