Bugün Aracınızda Ne Değişiklik Yaptınız?

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ön kapıda 4er tane den kapılarda 8 hoparlör bir tane torpido üstünde center arka woofer amfisi ile beraber 11+1 mcintosh ses sistemi de var. Legacy sti son susturucu. Bagajda zero sport kule gergisi. Ön altta da sti gergi var
Abi kazasız belasız binersin inşallah, arabanın otomatik olması Subaru ruhunu öldürüyor mu ?

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Arabanın lastiklerini F1 Asymmetric 5 ile değiştirdim. michelin Primacy 3 belasından kurtuldum. :D

Çok merak ettiğim bir lastik. Şuan da aracımız üzerinde michelin pilot sport 3 var. Memnun değilim açıkçası 1 sezon daha kullanıp değiştirmeyi düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bugün aracımın 7500km bakımını yaptım. (Normalde 10k da bir bakım zamanı) Filtreler mann yağlar mercedes benz 229.5 i sağlayan lubex 5w30 marka.. araç 7.5lt yağ alıyor. Polen filtrelerini 2500km sonra değişeceğim

Yukarıdaki fotoğrafta şeytan ayrıntıda gizli :)

Yine telefonun azizliğine uğrayıp bundan sonraki aşamaları görüntüleyemedim.

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Arabanın lastiklerini F1 Asymmetric 5 ile değiştirdim. michelin Primacy 3 belasından kurtuldum. :D

Hayırlı olsun Reis,güzel yollarda kullan
Eski bir opelci olarak bu arabaların lastiği kesinlikle goodyear.uzun süre sorunsuz sessiz ve yeterli performans sergilemişti
Michelin lokum gibi lastik :D İzmir sıcağında jöle olur

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara

2 sezon asm3 kullandım süperdi bunu daha çok beğeniyorlardı bende aşırı memnun kalmıştım harika lastikler rodaj bittikten sonra yüzündeki gülümsemeye aynada bakmanı isterin :)

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
2 sezon asm3 kullandım süperdi bunu daha çok beğeniyorlardı bende aşırı memnun kalmıştım harika lastikler rodaj bittikten sonra yüzündeki gülümsemeye aynada bakmanı isterin :)
bu kadar yorumdan sonra acayip merak ettim bu lastiği :D en son maddi durumdan dolayı çok çıkamamıştım ama sıradaki lastik bu klasmanda olacak :D

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
bu kadar yorumdan sonra acayip merak ettim bu lastiği :D en son maddi durumdan dolayı çok çıkamamıştım ama sıradaki lastik bu klasmanda olacak :D
Mustafa bak ben kötü lastiktende geçmedim conti sport c5 ten geçtim asmt3 e bariz şekilde parasını hakeden ıslak ve kuruda mükemmel fark eden bir lastik zaten ses olayı harika araç sessizleşiyor çukurlarda giriş çıkış yumuşuyor çok memnundum hele birde benim araba leon fr dı :)

murat_kurt

Amatör Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Mustafa bak ben kötü lastiktende geçmedim conti sport c5 ten geçtim asmt3 e bariz şekilde parasını hakeden ıslak ve kuruda mükemmel fark eden bir lastik zaten ses olayı harika araç sessizleşiyor çukurlarda giriş çıkış yumuşuyor çok memnundum hele birde benim araba leon fr dı :)
Hocam, continental çok güzel lastik. Ayrıca dayanım olarak ta mükemmel. 40-50 bin km. kullanılabiliyor. Asmt3 dayanımı için düşünceniz nedir??

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
şimdi fiyat olarak da baktım da 225 45 17 için. şu an dunlop var bende malum sp sport serisi. 2 sene önce 300 er liraya almıştım tanesini , şimdi 450 bandına çıkmış bendekiler. asymetric 5 lere baktım 475 lira bandında. o zaman bu kadar yakın fiyatlarda olsa kaçırmazdım :D petlaslar falan vardı o zamanlar anca 300 320 lere :D

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hocam, continental çok güzel lastik. Ayrıca dayanım olarak ta mükemmel. 40-50 bin km. kullanılabiliyor. Asmt3 dayanımı için düşünceniz nedir??
Conti kötü demedim zaten hocam oda güzel lastik ama 40 binde bitti dişler kopmaya başladı yani dayanım konusunda sınıfta kaldı maalesef lastikçi bile sökerken güldü klasik conti işte diye ama goodyear bundan daha dayanıklı diyebilirim ben asm3 kullandım 5 daha güncel bir model alanlar çok daha memnunlar. Peki iyisi yok mu tabi var imkan varsa pilot sport4 daha efsane bir lastik ne kadar ekmek o kadar köfte misali fiyatta bir o kadar iyi

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
şimdi fiyat olarak da baktım da 225 45 17 için. şu an dunlop var bende malum sp sport serisi. 2 sene önce 300 er liraya almıştım tanesini , şimdi 450 bandına çıkmış bendekiler. asymetric 5 lere baktım 475 lira bandında. o zaman bu kadar yakın fiyatlarda olsa kaçırmazdım :D petlaslar falan vardı o zamanlar anca 300 320 lere :D
Geçen seneye kadar ucuz lastik vardı şuan bitti o iş hepsi yakın rakamlara geldi kötü petlasa bile dünya rakamlar isteniyor petlas alana kadar falken dunlop falan alır geçerin :)

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara
Dayanım olarak 40 50 bin km mükemmel dediğiniz için yazma ihtiyacı hissettim. Arabamın üzerinde gelen ilk michelin energy saver ın tabiri caiz ise canını okudum. Panitaj drift el freni bilumum şey sonucu 4 yıl / 75 bin km de artık bence değişmeliyim diyerek değiştirmeye gittiğimde lastikçi niye değişiyoruz ki durumu daha iyi demişti. Gene aynısını taktırdım zaten, bu takım lastikle daha efendi sürüyorum :komik: Şuan için 4 yıl 75 bin geçtim 5.yılını yada 100 bin km yi doldurunca değişeceğim tekrar. Tabi ben lastikten hiç anlamam dünya kadar lastik var çok seçenek içinde kafam çok karışıyor ama 3. lastiği de büyük ihtimal gene michelin energy saver alacağım.