Bugün Aracınızın Başına Ne Geldi?

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli
Yine Ben yine bir mevzu :) hem de taza taze 15 günlük arabamla.. :( Bu sefer ucuz yırttık. Rabbim beterinden korusun

Köprü trafiğinde olan bu kazalara hiç anlam veremiyordum zaten, başıma da gelmiş oldu böylece. Trafiğin sıkışacağı görüle görüle hızlı hızlı geliyorlar. Gözümle göre göre bu sefer kesin vurdu dedim ve de vurdu. Kaza bu olur tabi ki cana gelmesin ama.. bizim milletin takip mesafesi problemi nasıl hallolacak bilmem hiç..

Son düzenleme:

sabese

Amatör Detaycı
Üye
İl
Karabük
Yine Ben yine bir mevzu :) hem de taza taze 15 günlük arabamla.. :( Bu sefer ucuz yırttık. Rabbim beterinden korusun

Köprü trafiğinde olan bu kazalara hiç anlam veremiyordum zaten, başıma da gelmiş oldu böylece. Trafiğin sıkışacağı görüle görüle hızlı hızlı geliyorlar. Gözümle göre göre bu sefer kesin vurdu dedim ve de vurdu. Kaza bu olur tabi ki cana gelmesin ama.. bizim milletin takip mesafesi problemi nasıl hallolacak bilmem hiç..
Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.

Cilacı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Çok geçmiş olsun

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Geçmiş olsun.

Deniz_86

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara

Çok geçmiş olsun,nazara gelmiş yakışıklı AUDİ. :nazar::nazar::nazar: Allah beterinden korusun,şükür önemli birşey yok gibi duruyor.

Deniz_86

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bu sabah otoparktan çıkarken aracın sağ tarafından lastik dönmesiyle oluşan bir ses duydum. Herhalde lastiğin arasına taş girmiştir yolda düşer diye düşündüm. İşyerine gidip lastiğe bakınca sürprizi gördüm maalesef. Şükür iyi bir lastikçim var. Mantar yama diye birşey yaptılar.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bu sabah otoparktan çıkarken aracın sağ tarafından lastik dönmesiyle oluşan bir ses duydum. Herhalde lastiğin arasına taş girmiştir yolda düşer diye düşündüm. İşyerine gidip lastiğe bakınca sürprizi gördüm maalesef. Şükür iyi bir lastikçim var. Mantar yama diye birşey yaptılar.

Geçmiş olsun:(

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul

Çok geçmiş olsun:(
Bir çift laf söylemek lazım. Sıkışık trafikte takip mesafesine uymamak, öndekinin dibinden gitmek bizim ülkede adet.
Dün trafikte dur kalk yapmamak için biraz pay vereyim dedim. Ya verdiğim pay 1metre , hemen arkadaki kornaya bastı. Eşim otomobildeydi, mecbur aynadan bakıştık, ne var dedim. Sesi kesildi. İnsanı zorla sinir hastası ediyorlar.

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli
Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
Çok sağolun. Amin inşallah cümlemizi korusun :( Çok sağolun.. Çok sağolun :(
Sağolun varolun hocam.. Çok sağolun. Çok sağolun..
Çok geçmiş olsun,nazara gelmiş yakışıklı AUDİ. :nazar::nazar::nazar: Allah beterinden korusun,şükür önemli birşey yok gibi duruyor.
Çok teşekkür ederim, sormayın forum iyi bilir benim nazarlıklarımı :( evet çok önemli bir şey yok ancak, sinir bozucu.. Rabbim hepimizi ufağından büyüğünden korusun..

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli
Çok geçmiş olsun:(
Bir çift laf söylemek lazım. Sıkışık trafikte takip mesafesine uymamak, öndekinin dibinden gitmek bizim ülkede adet.
Dün trafikte dur kalk yapmamak için biraz pay vereyim dedim. Ya verdiğim pay 1metre , hemen arkadaki kornaya bastı. Eşim otomobildeydi, mecbur aynadan bakıştık, ne var dedim. Sesi kesildi. İnsanı zorla sinir hastası ediyorlar.
Sağolun hocam. Benim de okulda dersim 7 civarı bitiyor genelde; köprü trafiğiyle mümkün olduğunca az muhatap olmak için, yemeği okulda yiyip; projelere de okulda göz atıyorum. 9’dan önce çıkmıyorum hiç. Gerçekten İstanbulda gerginlik yaşamadan geçirdiğim gün sayısı yoktur. Bu arada çarpan aracın lastik dişlerine baktım. F1 Lastiğine dönmüş resmen aracın lastikleri. Arabalarımızın sağlam olduğu her bir gün şansa resmen. Kiralık arabaymış zaten, kendi arabası olsa gerek lastikleri öyle olur muydu; gerek bu tarz kullanım olur muydu ? Cevapsız.

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli
Bu arada dün yorgunlukla önemli bir detayı vermeyi unutmuşum. Aslında bana çarpan fotoğraftaki araba değil, ona arkasından çarpan megane. Ona çarpmanın etkisiyle de astra da bana vuruyor. Astra şoförüyle aramda yaklaşık 1-1.5 metre mesafe vardı tahminimce. (o da öyle olduğunu belirtti)

Henkoner

Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Bu arada dün yorgunlukla önemli bir detayı vermeyi unutmuşum. Aslında bana çarpan fotoğraftaki araba değil, ona arkasından çarpan megane. Ona çarpmanın etkisiyle de astra da bana vuruyor. Astra şoförüyle aramda yaklaşık 1-1.5 metre mesafe vardı tahminimce. (o da öyle olduğunu belirtti)
Bu fotoğrafta lastiklerin durumu belli zaten. Çok geçmiş olsun

cavit63

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Geçmiş olsun.Bir istanbullu olarak her ne kadar istanbulda yaşamıyor olmama rağmen seneler önce eşim çapada ameliyat oldu 2 ad sağında 2 adette solunda drenler takılı hastaneden çıktık boğaz köprüsüne girmek üzere iken arkamızdan bir gürültü koptu şöyle bir ileri bir geri hareket ettik inip baktığımda o sıkışık trafikte arkamızda bir bayan şöför tampondan dokundurmuş kadın araçtan inmiyor biraz geri aldırıp kontrol ettim baktım bir şey yok devam ettim.Maalesef takip mesafesi yok bir araç boyu boşluk bırakıncada mutlaka araya birisi dalıyor.

Mi 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli
Geçmiş olsun.Bir istanbullu olarak her ne kadar istanbulda yaşamıyor olmama rağmen seneler önce eşim çapada ameliyat oldu 2 ad sağında 2 adette solunda drenler takılı hastaneden çıktık boğaz köprüsüne girmek üzere iken arkamızdan bir gürültü koptu şöyle bir ileri bir geri hareket ettik inip baktığımda o sıkışık trafikte arkamızda bir bayan şöför tampondan dokundurmuş kadın araçtan inmiyor biraz geri aldırıp kontrol ettim baktım bir şey yok devam ettim.Maalesef takip mesafesi yok bir araç boyu boşluk bırakıncada mutlaka araya birisi dalıyor.

Mi 10 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sağolun, size de çok geçmiş olsun. Köprüde muhtemelen günde 5 defa bu tarz dokundurma olayları oluyordur diye tahmin ediyorum.. gerçekten çağ dışı bir durum başka bir şey değil..

ahmetouz_12

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Her zaman geri geri yanaştığım hastane otoparkına bu sefer önden yanaşayım dedim.Plakalığı kırdım.(