Öncelikle çok geçmiş olsun. Umarım anlaşmayha rağmen tutanak tutmuşsunuzdur.
Ne zaman kaza yapsam karşı taraf karşılarız hallederiz yardımcı oluruz modunda oldu ama hiçbir seferinde anlaşamadık. Düzgün bir yere yaptırmak istediğimde o fiyat verilir mi o kadar etmez sen adam mı kazıklıyorsun gibi saçma sapan tepkilerle karşılaştım. Zaten bunları yaşayacağımı bildiğim için de tutanağı her zaman tuttum ve elimde bulundurdum. Sonunda da tamiri sigorta ile yaptırdım.
Ne zaman kaza yapsam karşı taraf karşılarız hallederiz yardımcı oluruz modunda oldu ama hiçbir seferinde anlaşamadık. Düzgün bir yere yaptırmak istediğimde o fiyat verilir mi o kadar etmez sen adam mı kazıklıyorsun gibi saçma sapan tepkilerle karşılaştım. Zaten bunları yaşayacağımı bildiğim için de tutanağı her zaman tuttum ve elimde bulundurdum. Sonunda da tamiri sigorta ile yaptırdım.
Dediğiniz gibi o an orada atıp tutuyorlar ama ustanın çıkardığı masrafı söyleyince de,hadi canım olurmu okadar da,ben o işi 3te 1 parasına hallederim diyorlar.Birebir yaşadım bunu bu son olayımda.Neyse masrafı ödüyor olacak ama yinede Allah’a havale ediyorum dedim,ben helal etsem ALLAH katında helalmidir bu yaklaşımları bilemiyorum gerçekten..
Kendimize birşey olmadı diyerek yüreğimize su serpiyoruz.Buna şükür ama buda bana çok büyük bir tecrübe oldu.tırnak kadar çizik olsun tutanak tutanaktır arkadaşlar..