Bugün Aracınızın Başına Ne Geldi?

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara
Aracın kaldırıma bakan tarafına meyve suyu ikram etmişler:argox:

Boş meyve suyu kutusunu ayakla vurmak sureti ile patlatmışlar sanki adminim. Geçmiş olsun.

Kırılan bir ofis sandalyesini çöpün kenarına koydum tamir edip kullanmak isteyen biri alsın diye. El arabasıyla kağıt toplayan bir suriyeli geldi çuvalın üzerine atayım derken sandalye çuvalı aştı yanındaki arabanın tavanına düştü ofis sandalyeleri de ağır olur bilirsiniz koca tavan içeri göçtü camdan bağırdım bekle diye ama gittiğimde kaçmıştı. Sahibine hemen haber verdim de suriyeliyi tutsaydım ne olacaktı ki olan adamın arabasına oldu. Bizim daha, kendi insanımız kendi vatandaşımız birbirinin malına mülküne saygı göstermeyip zarar verirken şimdi bir de bunlar çıktı başımıza.

Hareketi takip eden yerli milli bir taret yapıp koyayım aracın tavana diyorum yaklaşan oldu mu ilkinde ihtarı çeksin ikincide Robocop gibi indirsin direkt. Mahkemede de bu milletin vurdumduymazlığının eseridir bu diyem ne diyem ki başka.

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Dün yıkama yapmıştım ve paylaşmıştım. Sabah aracı komple su lekesi ile görünce şaşırdım. Su lekeleri binamızın sarnıç sistemi ile biriktirdiği suyu, bahçelerde sulama amaçlı kullanıyor ve o esnada artık patlak mı olmuş nasıl olmuşsa bize gelmiş. Birde sabah erkenden gelen su öğlen güneşini de yiynce resmen yapıştı.

Aracın bir yüzü komple böyle. Ön cam kapılar ve farda bu lekeler elle temizleyeyim dedim çıkmadı. Tırstım bastım benzinliğe gittim. Verdim kostiği akabinde kurulayıp chemical guys glass cleaner ve af finale ile işlem tamamlamdı. Camlarda gene çok zor olmadı da kaporta sanki bu güne kadar koruma görmemişti. Siz siz olun, fıskiye yakınlarında araç bırakmayın :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Dün yıkama yapmıştım ve paylaşmıştım. Sabah aracı komple su lekesi ile görünce şaşırdım. Su lekeleri binamızın sarnıç sistemi ile biriktirdiği suyu, bahçelerde sulama amaçlı kullanıyor ve o esnada artık patlak mı olmuş nasıl olmuşsa bize gelmiş. Birde sabah erkenden gelen su öğlen güneşini de yiynce resmen yapıştı.

Aracın bir yüzü komple böyle. Ön cam kapılar ve farda bu lekeler elle temizleyeyim dedim çıkmadı. Tırstım bastım benzinliğe gittim. Verdim kostiği akabinde kurulayıp chemical guys glass cleaner ve af finale ile işlem tamamlamdı. Camlarda gene çok zor olmadı da kaporta sanki bu güne kadar koruma görmemişti. Siz siz olun, fıskiye yakınlarında araç bırakmayın :)
Geçmiş olsun, bu fışkıyeler çok sıkıntı, bir iki kez bende aynı böyle yaşadım, taze iken hemen yıkayınca sorun olmuyor ama bekletirsen çok fena.

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Geçen sefer tam kıramamıştı, şimdi başarmış.

Birde sürtülmüş ama ne sürtmüş bilemedim.

Finale ile sildim, çıktı. Boyayı kaldırmamış Allah’tan...
birisi sirtini çantayla sileceklere mi yaslıyor acaba ?

bi gün arabayı yıkadım bitirdim 2-3 saat sonra içinde oturuyordum telefon İle konuşuyordum . Bi kadın geldi. Arabanın arkasına yaslandı sırtında sırt çantası vardı. Bildiğin yattı yani. Fermuarlı çantası İle.
Sen git 200-300 lira ver havlu al bez al Çizmesin diye Gelsin biri çantası İle yaslansın yuvarlansın çizsin kırsın

geçmiş olsun. Gıcık bi durum

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
birisi sirtini çantayla sileceklere mi yaslıyor acaba ?

bi gün arabayı yıkadım bitirdim 2-3 saat sonra içinde oturuyordum telefon İle konuşuyordum . Bi kadın geldi. Arabanın arkasına yaslandı sırtında sırt çantası vardı. Bildiğin yattı yani. Fermuarlı çantası İle.
Sen git 200-300 lira ver havlu al bez al Çizmesin diye Gelsin biri çantası İle yaslansın yuvarlansın çizsin kırsın

geçmiş olsun. Gıcık bi durum
Birşey baya bi sürtüp geçmiş. Arkada stop ve tamponda da aynı siyah kauçuk tarzı birşey sürtmüştü. Sildim geçtim temizlendi.

Birisinin yaslanması mezvusu zaten fix :) Geçen kış benim kaporta üzerine çocuğu adam oturtuyor aşağı çekiyordu. pantolonda kot idi. araca baktığımda boy boy çizikler vardı. Ne diyeyim ki.. Babası boyle olan çocuğun canı sıkılınca her şeyi yapabilir.

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Valla sitedeki komşularımız hepsi sever sayar beni. Tanımadığım insan çok az. Ama bu işler beni buluyor. Bu son olay muhtemelen çocukların çarpması vs bir olay. Ama silecekleri kırmak kasti. Hayırlısı ne diyeyim. Detay işini de bir süre askıya alıyorum. Belki aracı da satarım ucuz yollu birsey alırım

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Şaka gibi ama şaka değil. Aynı gün içerisinde bir vaka daha. Üstelik bagaj kapağındaki çizik astarı filan geçmiş maalesef :(

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Agabey gecmis olsun. Vallahi bir izne çıktım arabanın basına gelmeyen kalmadı arka tarafa sürtmüşler. Yolda köpek saldırdı kapıya pençe attı :) tırdan plastik parçası koptu ön tamponu çizmiş. Otobarlta gene ön tampon cizildi. 15 günluk bir keyif yapayım derken sinir stres masraf sahibi oldum bu bencil umursamaz karaktersiz insanlar yüzüne

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Şaka gibi ama şaka değil. Aynı gün içerisinde bir vaka daha. Üstelik bagaj kapağındaki çizik astarı filan geçmiş maalesef :(

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok geçmiş olsun. Bisiklet ile çarpmış olabilirler. Benzer yarayi ben de almıştım, şekli onu andırıyor.

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Çok geçmiş olsun. Bisiklet ile çarpmış olabilirler. Benzer yarayi ben de almıştım, şekli onu andırıyor.

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende bunun bisikletle alakalı olabileceğini düşünüyorum. Çocuktur, yapar canı sağolsun. Onların kılına zarar geleceğine yansın araç sıkıntı yok :) aynı günde bir sabotaj, bir kaza olunca can sıkıyor :) detailing işlerine ara veriyorum artık. Çiziç çarık araca detailing yapmak sarmıyor beni. :)

ravenous

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Çok geçmiş olsun. Benim aracinda iki tarafına biri imza atmış. Gerçekten istanbulda aracı sıfır kondisyonda tutmak çok zor birazda sanırım bizimde payımız var araçlarımızın üstüne titriyoruz özenle bakıyoruz. Ve sanırım nazara geliyoruz. Şahsen ben avm ye gitsem en az 20 dakika kuytu köşe bir yer arıyorum. Feribot bile kullanmıyorum nezaman kullansam densizin biri geliri yanıma çat die kapıyı açar vurur :)

Hocam üstüne düştükçe dert bitmiyor.
7 yıl siyah araca bindim, nokta çizik yoktu araçta satarken.
Bu sefer titiz olacağım dedim, arabayı görsen 3000km de sanki 100.000 olmuş gibi. Çizikten geçilmiyor. Köpek ısırdı, kedi tırmaladı neler neler.
Nazar çok oluyor gerçekten

cabay

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Tam benlik konu olmuş, her gün bir şey geliyor başıma. Geçen köpek ısırmıştı arabayı, Bugün de kedi geçmiş sanki :)

Geçmiş olsun. Metalik renk, derin çizik. Bundan sonra istanbulda yaşadığım sürece opak renk harici araç almayacağım. Rize'ye geri taşınabilirsem bırak metaliği, içinde uzaydan gelmiş metallerin olduğu renkli araba alacağım :))

Nakamura

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam üstüne düştükçe dert bitmiyor.
7 yıl siyah araca bindim, nokta çizik yoktu araçta satarken.
Bu sefer titiz olacağım dedim, arabayı görsen 3000km de sanki 100.000 olmuş gibi. Çizikten geçilmiyor. Köpek ısırdı, kedi tırmaladı neler neler.
Nazar çok oluyor gerçekten
Katılıyorum hocam üstüne düştükçe malesef nazara geliyoruz. Bende çok titiz biriyimdir ve benimde başıma türlü olaylar geliyor. :)

ravenous

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Geçmiş olsun. Metalik renk, derin çizik. Bundan sonra istanbulda yaşadığım sürece opak renk harici araç almayacağım. Rize'ye geri taşınabilirsem bırak metaliği, içinde uzaydan gelmiş metallerin olduğu renkli araba alacağım :))
Size de geçmiş olsun, sabahtan beri düşünüyorum a sütununun üstüne ne çizmiş diye ama henüz bulamadım. Kedi olabilir belki dedim artık en sonunda. Muhtemelden Polisajla falan geçmeyecek, her gördüğümde beni dertlendirecek bir çizik :) Bugün aracı satmayı bile düşündüm, demekki uğursuz geliyor bu dedim.

esstel

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Elazığ
Boyasız aracı korumak meşakkatli..milletin gözü üstünde... Alisveriste hanzonun kapıyı vurması, yabancı birinin binerken kapının altını sürmesi gb..ne kadar aracinla uğraşıyor sun? laf sokmalar..Bazen kendimiz bile nazar degdiriyoruz.. Dikkat çekmemek için..Aracımı sabah erken 7-8 arası petrol de yıkıyorum..Kapalı garajımda uğraşıyorum... inşallah garajlı müstakil ev nasip olur..