Bugün Aracınızın Başına Ne Geldi?

slash

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Mersin
ilginç konu başlığıymış. bende bişey yazıyım madem.

eşimle yürüyüş yaparken arabanın yanından geçtik, araba baya baya pis . bi baktık arka camda parmakla yazılmış bi not : 20 tl ver de yıkat artık :)))

O da yetmemiş hızını alamamış aracın tavanına da büyük harflerle pinti yazıp sonuna bir de ünlem koymuş . biz gül Allahım gül :)))

şimdi bu yazılarla da binilmez artık mecbur yıkıycaz hava da yağmur gösteriyor ama yapıcak bisey yok :)

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bugün kağıthaneye ev bakmaya gitmiştim. 20 dk da halletmişler benim arabayı :( (kesinlikle yasak veya sıkıntılı yere park etmemiştim) bir canım sıkıldı.. yapacak bir şey yok her insan hata yapabilir ama bir özür bile dilenmemesi gücüme gidiyor.
Geçmiş olsun. Tampona gelmiş sanırım, en kötüsü böyle olsun diye teselli edeyim :(

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Bugün kağıthaneye ev bakmaya gitmiştim. 20 dk da halletmişler benim arabayı :( (kesinlikle yasak veya sıkıntılı yere park etmemiştim) bir canım sıkıldı.. yapacak bir şey yok her insan hata yapabilir ama bir özür bile dilenmemesi gücüme gidiyor.
Geçmiş olsun, rötüş ile göze az batar hale gelebilir.

Antalyalogy

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Çok geçmiş olsun

MI 8 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Canımdan çok sevdiğim, kendimden iyi baktığım 5 aylık arabam dün acemi şoför hatasına kurban gitti… Sanırım bir süre forumdan uzaktayız… Rabbim cümlemizi kazalardan korusun..

Çok üzüldüm gerçekten. Çok geçmiş olsun. Sizin ve arkadaşınızın durumunun iyi olmasına sevindim. Allah beterinden korusun demekten başka elimizden bir şey gelmiyor maalesef. :aglax:

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Canımdan çok sevdiğim, kendimden iyi baktığım 5 aylık arabam dün acemi şoför hatasına kurban gitti… Sanırım bir süre forumdan uzaktayız… Rabbim cümlemizi kazalardan korusun..

Çok çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın :( Sağlığınızın iyi olması sevindirici. Diğer kısımda çok can sıkıcı olmakla birlikte cana geleceğine mala gelsin :aglax:

fserterr

Uzman Detaycı
Üye
İl
Denizli
Bununla Gecmis olsun hocam.
Çoo teşekkürler sağolun
Çok geçmiş olsun. Rabbim daha beterinden korusun, canınıza zeval gelmesin
Çok teşekkürler amin inşallah
Çok üzüldüm gerçekten. Çok geçmiş olsun. Sizin ve arkadaşınızın durumunun iyi olmasına sevindim. Allah beterinden korusun demekten başka elimizden bir şey gelmiyor maalesef. :aglax:
Çok sağolun, maalesef ki öyle :(
Çok çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın :( Sağlığınızın iyi olması sevindirici. Diğer kısımda çok can sıkıcı olmakla birlikte cana geleceğine mala gelsin :aglax:
Çok teşekkür edeirm, can sıkkın tabi ama yapacak bir şey yok dediğinz gibi
Çok geçmiş olsun. cana geleceğine mala gelsin en önemli şey sağlık
Çok sağolun çok haklısınız

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara

Allah beterinden korusun, geçmiş olsun daha kötüsü benim başıma gelmişti senelr evvel. Bununla geçmiş olsun diyelim