@fserterr Geçmiş olsun, bu kadar kalabalık bir şehirde en naif tabirle illa delinin birine denk geliyoruz. En kötüsü bu olsun, takma boşver. Rötüş boyası yaptırırsın, kaleme doldurtursun, ince ince boyarsın

İşi iyice kolaylaştırdılar. İnce uçlu kaleme boyayı dolduruyorlar, sende rahat rahat tek seferde o hattı rötüşlarsın.
Seneler önce bundan daha derinini ve geniş çaplısını veledin biri Forester'a yapmıştı . Velet kar alacağım diye metal uçlu kürekle kaputa dalmış. Canım ya, kardan adam mı ne yapacaksa artık kısmet bana olmuştu. Ne yapayım çocuk mu döveceğim, anasına babasına mı kızacağım, neticede bilinçsizce, düşünmeden kürekle kar alırken yapmış diye hiç üstünde durmamıştım. Rötüş yapmıştım ama yakından belli oluyordu tabi
Bak ne diyeceğim, geçen gün ofisin olduğu yerde kapı önünde liseli bir ergen primat gibi fıstık yiyordu ve kabuklarını bilerek etrafa fırlatıyordu. Evde ne görüyorsa işte onu yapıyor. Vaktim yoktu, olsaydı elemana o attığı kabukları tek tek topla diyecektim, başında bekleyecektim ama hem vaktim yoktu hemde sonra iş uzar, laf dalaşı ...vs olur dedim ve hadi yürü Hakan hadi dedim kendi kendime. Özet, en başta da dediğim gibi delinin biri de yapmış olabilir. Bu ara, memleket iyi deli yaptı.