Basıncından memnunmusunuz pek anlayamadım, güçlü mü püskürtme. Bazı videolarda bazı makinalar kesintisiz ve güçlü püskürtüyor onlar farklı makinalar mı acaba?
Hangi ara bitti alf buhar makinası 490 tl yazıyor.Maşallah yani ürün önermeye gelmiyor forum.Geç kalan dona kalır hesabı olduk Elinize sağlık tv bakmaya devam
Şimdi bu alf aldik geldi bgn guzel ürün. Ama bunun içinden dediğiniz gibi içinden dezenfaktan çıkmadı kitapçığında dafarkli bir ürün kullanmayın diyor. Bu ürün neye yakındır ki ila gibi bişi mıdır ki. Yani oraya ne koyucaz ? Vur patlasın çal oynasın.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi bu alf aldik geldi bgn guzel ürün. Ama bunun içinden dediğiniz gibi içinden dezenfaktan çıkmadı kitapçığında dafarkli bir ürün kullanmayın diyor. Bu ürün neye yakındır ki ila gibi bişi mıdır ki. Yani oraya ne koyucaz ? Vur patlasın çal oynasın.
Sulandırılmış Beyaz sirke diyordu yanlış okumadıysam bazı kullanıcılar satıcının yorumlarını okursanız.Satıcıda eskiden içinden çıkıyordu dezenfektan ama şimdi içinde yok diye belirtmiş.Satıcıya sormakta fayda var genede
Ben 50 ml Apc koydum deli gibi temizliyor. 3 kat fark etti resmen temizlik olarak. Garanti dışı VS diyor da kim takar onu zaten 250 e almışım 1 sene kullansam yeter
Yok zaten de. Haninonun yerine biz hali koltuk temizlerken valet pro carpet koysak. Yada mesela motor temizlerken içine ceviz koysam yani sonuçta buharla karıştırıp veriyor maddeyi. Makinanın içine zarar verebilir belki ceviz ama daha hafif bisilerde koyulabilir.
Ben 50 ml Apc koydum deli gibi temizliyor. 3 kat fark etti resmen temizlik olarak. Garanti dışı VS diyor da kim takar onu zaten 250 e almışım 1 sene kullansam yeter
Ürün yazmaya ve tavsiye etmeye korkar olduk şu durumda bitiyor hemen tavsiye edilen ürün yada satıcı talep olunca krizi fırsat bilip hemen fiyat yükseltiyor.Örnk:alf buharlı temizleyici