Çaylak Detaycıdan Selamlar :)

Caner

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Herkese iyi haftasonları, 24 yaşındayım Ankara'dan katılıyorum aranıza. Henüz detailing işlerinde çok yeni ve hevesliyim. Yavaş yavaş çeyizimi dizmeye çalışıyorum :) Herkese iyi forumlar dilerim.

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hoşgeldiniz keyifli forumlar. O çeyiz dize dize bitmiyor hocam onun için hiç heveslenmeyin :komik: Hala hepimizde bir sürü eksik var.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hoşgeldin kardeşim keyifli forumlar :) bu zamana kadar çeyizi dizdim rahatladım diyeni görmedim, çünkü tamamlayan yok hala bu çeyizi :D

Caner

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Hoşgeldiniz, keyifli forumlar
Hoşbulduk, teşekkür ederim.

Hoşgeldiniz keyifli forumlar. O çeyiz dize dize bitmiyor hocam onun için hiç heveslenmeyin :komik: Hala hepimizde bir sürü eksik var.
Doğrudur valla, hele ben bir giriş seviyesi olarak şampuanımı, havlumu, parlatıcılarımı dizeyim sonrasına bakarız Ama bu gidişle 4-5 aya polisaj makinesini alıp arabaya girişirim gibi duruyor.

Aramıza hoşgeldiniz keyifli forumlar

DENİZLİ
Hoşbulduk, teşekkürler :)

Hoşgeldin iyi forumlar. Eğer çeyizini ekonomik bir şekilde dizmek istersen verdiğim linkteki konuya bakabilirsin.
https://detailforum.com/konu/kullanilabilecek-alternatif-urunler.2453/
Çok teşekkürler. Konu gözüme çarpmıştı güzel uygun ürünler vardı. Detaylıca inceleyeceğim.

Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar dilerim
Hoşbulduk, teşekkür ederim.

Hoşgeldin kardeşim keyifli forumlar :) bu zamana kadar çeyizi dizdim rahatladım diyeni görmedim, çünkü tamamlayan yok hala bu çeyizi :D
Hoşbulduk teşekkür ederim :)) Cüzdan boşalana kadar devam o zaman :) Bir noktadan sonra kendime hakim olabileceğimi umuyorum ama bakalım.

Hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim
Hoşbulduk teşekkür ederim.

Hoşbulduk Emre hocam, çeyizimin başlangıcını sizinle yapmış olduk :) purple velvet ve wizard of gloss havlu için şimdiden teşekkürler.

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hoş geldiniz keyifli forumlar, büyüklerimizin dediği gibi çeyiz dizmek bitmiyor. Bir zaman sonra denemek için yada bu da bulunsun demek için ürün almaya başlıyorsun :)