Ortak Alım Ceviz Prewash [Ana Konu] Detail Forum'a Özel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Selam. Cahilliğimi hoşgörün ama açıklamadan veya yorumlardan anlayamadığım için sormak istedim prewash şampuan foam lance ile kullanım için uygun olan türden oluyor dimi ?

Bir de bu üründen alıp denemek istiyorum mevcut mu yoksa bir sonraki toplu alımı beklemek mi gerekiyor?

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Selam. Cahilliğimi hoşgörün ama açıklamadan veya yorumlardan anlayamadığım için sormak istedim prewash şampuan foam lance ile kullanım için uygun olan türden oluyor dimi ?

Bir de bu üründen alıp denemek istiyorum mevcut mu yoksa bir sonraki toplu alımı beklemek mi gerekiyor?

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
V2 serisinden alırsan foam lance kullanabilirsin. Maalesef alımı beklemen gerekecek.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Yeterli talep oluşursa alım yapabiliriz. Talepleri konuya yazabilirsiniz.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Forumda her yikama konusunda ceviz ön yikama bahsedildinde , bende Snow Foam´un türkcesi ceviz zannediyordum. :of:

Ama basligi okurken, ilgimi baska bir konu cekdi……...hemen Mod abimizlen bir irtibata gecmeliyim :super:
Ya akşam akşam sesli güldüm, Allah müstehakini versin:kop::kop:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Forumda her yikama konusunda ceviz ön yikama bahsedildinde , bende Snow Foam´un türkcesi ceviz zannediyordum. :of:

Ama basligi okurken, ilgimi baska bir konu cekdi……...hemen Mod abimizlen bir irtibata gecmeliyim :super:
İş yerinde böyle yorumları okuyunca insanların tuhaf bakışlarına maruz kalıyorum. Lütfen böyle şeyler yazmayınız :heyecan::heyecan:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...