Aracın boyası zımparadan hallice koruma vs hiçbirşey yok . Kirlerin tutunmasını engelleyecek birşey yok yani . Kirler 2-3 haftalık araç uzun yolda yapmış. Reçetemiz 1:3 oranında ceviz-su karışımı , secho pompayla uygulayıp 4-5 dakika bekledikten sonra basınçlı su ile duruladık.Sonuçlar şöyle
Hocam bu foruma uzun zaman önce üye oldum ama paylaşımdan çok takipte kaldım... gözümden kaçmış bu sıralar bi cevizdir gidiyor bi atraksiyon olursa bizde almak icin sırada bekliyoruz
Hocam bu foruma uzun zaman önce üye oldum ama paylaşımdan çok takipte kaldım... gözümden kaçmış bu sıralar bi cevizdir gidiyor bi atraksiyon olursa bizde almak icin sırada bekliyoruz
Mehmet bey ürün piyasada sürekli bulunan bir ürün değil , yeterli miktarda talep edilmesi üzerine ürünü tedarik edebiliyoruz. Pazarlama, kar amacı güdülmesi vs. forumumuzda söz konusu bile olamaz , ki olsaydı sponsorluk kabul ederdik ve bu ürünüde üyelerle paylaşmak yerine sadece kendimiz kullanırdık, üyelere yardımcı olacağız derken kendimizi +100lt gibi bir ürünü 5 lt olarak bölmeye, paketlemeye kargolamasına uğraşıp bu kadar kendimizi yormazdık.
Hocam kusura bakma gözümü sana kestirdim içimden bi his sende bi miktar ceviz var diyor bende bi yüzsüzlük yaparak ücreti bukabilinde senden 1 litre istiyorum.. Özelden ibanini dört gözle bekliyorum
Denemek isteyen arkadaşlar için kendi stoğumdan bölüp gönderebilirim. Linkten satış konuma bakabilirsiniz. Ceviz stoğu bitmiş gözüküyor ama kendime ayırdığımdan göndereceğim. Satılık Çeşitli Ürünler / Anlaşmalı Kargo İle
Hocam kusura bakma gözümü sana kestirdim içimden bi his sende bi miktar ceviz var diyor bende bi yüzsüzlük yaparak ücreti bukabilinde senden 1 litre istiyorum.. Özelden ibanini dört gözle bekliyorum