Daha önce yıkamacı köpüğü hariç ön yıkama ürünü kullanmamış biri olarak yorumlarım birşey ifade eder mi bilemem ama ben bayıldım.
Davlumbazlarla hiç uğraşmadım.
Çift kovada eldivenim hiç kirlenmedi.
Neredeyse çift kova yapmasam olurmuş.
Son dönemlerimin en kısa süreli yıkaması oldu.
Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler.
Yalnız öyle ağzımıza bir parmak bal çalmakla olmaz.
2,5 lt bende bir dahaki ay yok olacak.
Ne zaman yeni sipariş verebiliyorsak ben 5 lt yi şimdiden yazdırayım.
Cevizi alan arkadaslara hayırlı olsun diliyorum. Ürünü gerçekten çok abartili test aşamasından geçirdik desek yanlış olmaz. Kefil olmayacagimiz bir urunu sizlere tanıtıp kullandırip bir olumsuzlukla karsilasmanizi hic birimiz istemeyiz. Gonul rahatligiyla kullanabilirsiniz. Kullanan arkadaslar gördükleri olumlu yada olumsuz sonuçları paylasirsa memnun oluruz. Bu arada cevizin waxa zarari varmi diye dusunebilirisiniz. Biz defalarca waxli bir yuzeye sıkıp silip denedik ve waxin zayifladigina sahit olmadik.
Yukarida ph ile ilgili soru sorulmus. Ph yuksekse zarari olur onyargisi var cogu kisilerde. @umrdmr arkadasimiz guzel bir aciklama yapmis. Bende bu konuda bir bilgi vermek istiyorum.
Marketlerden daha saglikli diye aldigimiz aritilmis hazir sular ph degeri 8-9arasindadir. O zaman arabamizi hazir suyla yikarsak waxin zarar görmesi gerekiyor! Buradan şu sonucu kesin olarak soyleyebiliriz. Ph degeri ile waxin omru kiyaslanamaz. Urunun icerisindeki bilesenler waxi etkiler. Yoksa m600-700 gibi ph 7 degerindeki urunler wax dostu olurlardi...