Ortak Alım Ceviz Prewash V2 DetailForum'a Özel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turgay

Çaylak Detaycı
Üye
iş yoğunluğundan detail işini bir süre rafa kaldırdığım için neredeyse hiç kullanmadığım 5lt ceviz 2 yi aldığım fiyata Ankara'da elden verebilirim. kargo ile uğraşacak vaktim yok başka il için lütfen talepte bulunmayınız.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
iş yoğunluğundan detail işini bir süre rafa kaldırdığım için neredeyse hiç kullanmadığım 5lt ceviz 2 yi aldığım fiyata Ankara'da elden verebilirim. kargo ile uğraşacak vaktim yok başka il için lütfen talepte bulunmayınız.
:of:

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Ankara’ nın neresindesin ? Uyarsa ben aldırabilirim oradan.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Kwazar tarzı köpük yapan pompalarda da kullanılıyor mu, bilginiz var mı hocam?
Aslında ben hiç köpük yapan pompalar da veya Foam Lance'de kullanmadım ama geçmiş de üstadlar kullanmış ancak tam köpürmediğini söylediler.
Yani başka bir şampuan ile karıştırmak gerekiyormuş, yanlışım varsa düzeltsinler. Ben her zaman sprey şeklinde atım yaptım, gölge de kurumadan yaklaşık 5 dakika da süzülüyor.

thelordof

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara-Tokat
Aslında ben hiç köpük yapan pompalar da veya Foam Lance'de kullanmadım ama geçmiş de üstadlar kullanmış ancak tam köpürmediğini söylediler.
Yani başka bir şampuan ile karıştırmak gerekiyormuş, yanlışım varsa düzeltsinler. Ben her zaman sprey şeklinde atım yaptım, gölge de kurumadan yaklaşık 5 dakika da süzülüyor.
Sprey olarak ne gibi şişe kullanıyorsunuz? O şekilde de işe yarıyor mu ön yıkamada yapmak? Benzinlikte daha kolay yıkamak için kendime alternatifler arıyorum. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...