Cilala Parlat - Yıkama ve Çeşitli Uygulamalar

Noname

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Arkadaşlar herkese merhaba,

Şimdi ben amway cam temizleyici tavsiyesinde bulundum ama vebal almak istemem. Bu ürün ev temizlik ürünü, yani filmli araba camlarındaki tepkisi ne olur bunu bilemiyorum. Bir kaç arkadaşla konuşurken aklıma geldi uyarayım istedim.

Benim arabamda cam filmi yok o nedenle güvenle kullandım. Filme zararı var mıdır bilemiyorum.

Bir de karışıklık olmasın bir kaç çeşit ambalaj varmış sanırım. Benim aldığım link şu;

Amway Home L.o.c Cam Temizleyicisi 2 X 500 Ml - n11.com

Eve geçince şişenin içindekiler kısmının fotoğrafını da koyarım, ben anlamam çok o işten, bilen birileri içeriği ile ilgili cam filmli araçlarda güvenli ya da güvenli değil yorumu yapacaktır.

Selamlar.

Noname

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İcerik su sekilde, filmli camlarda ne gibi etkisi olur bu islerden anlayan birisi varsa bizi de aydinlativersin :)

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Noname

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Herkese merhaba,

Karantina günlerini boş geçmiyoruz :)

Ön cam su kaydırıcı yenileme yaptım. Çok eski olmayan Nasiol Glass Shield vardı arabamda, bunu sökerek yerine Glaco uyguladım.

Videoda 20. saniyeye kadar eski su iticinin hala vazifesini yerine getirdiğini görebilirsiniz.

Eski su iticiyi sökmek için sevgili adminimizin tavsiyesiyle @Pro Flowey HardCut 3.2 almıştım. Elle uyguladım, sonuçtan çok memnunum.

4. dakika 44. saniyede Nasiol ile vedalaşma sahnemiz var, bir alanı atlamışım, sonrasında tabii ki orayı da söktüm.

5. dakika 10. saniyeden itibaren nasiolun selasının okunma seslerini duyabilirsiniz.

5:40 itibari ile de Glacoya hoş geldin diyoruz :)

Glaco uygularken dikkat edilecek bir şey yok :) tüm camı kapatacak şekilde sürün,5-10 dakika arası ortam sıcaklığına göre bekleyin, sonra ıslağa yakın nemli bir bez ile kolayca silin. Ben ilk başta bu detayı unuttum kuru bezle 1 dakika kadar çırpındım.

Keyifli seyirler.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ellerinize sağlık abi, yaza doğru bende yağmur kaydırıcı uygulayacağım bu video refaransım oldu.:)

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ellerine sağlık abi, video içinde teşekkürler. Kışa doğru bende almayı düşünüyorum, uygulamasını da nasıl yapıcağımı öğrenmiş oldum sayende :alkis:
Ayrıca videonun altına eklediğin link lastik temizliği konunun linki, belki farketmemişsindir hatırlatayım dedim.

Noname

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ellerine sağlık abi, video içinde teşekkürler. Kışa doğru bende almayı düşünüyorum, uygulamasını da nasıl yapıcağımı öğrenmiş oldum sayende :alkis:
Ayrıca videonun altına eklediğin link lastik temizliği konunun linki, belki farketmemişsindir hatırlatayım dedim.
Tesekkur ederim :)

Linki düzelteyim, uyari icin sagolasin.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Herkese merhaba,

Karantina günlerini boş geçmiyoruz :)

Ön cam su kaydırıcı yenileme yaptım. Çok eski olmayan Nasiol Glass Shield vardı arabamda, bunu sökerek yerine Glaco uyguladım.

Videoda 20. saniyeye kadar eski su iticinin hala vazifesini yerine getirdiğini görebilirsiniz.

Eski su iticiyi sökmek için sevgili adminimizin tavsiyesiyle @Pro Flowey HardCut 3.2 almıştım. Elle uyguladım, sonuçtan çok memnunum.

4. dakika 44. saniyede Nasiol ile vedalaşma sahnemiz var, bir alanı atlamışım, sonrasında tabii ki orayı da söktüm.

5. dakika 10. saniyeden itibaren nasiolun selasının okunma seslerini duyabilirsiniz.

5:40 itibari ile de Glacoya hoş geldin diyoruz :)

Glaco uygularken dikkat edilecek bir şey yok :) tüm camı kapatacak şekilde sürün,5-10 dakika arası ortam sıcaklığına göre bekleyin, sonra ıslağa yakın nemli bir bez ile kolayca silin. Ben ilk başta bu detayı unuttum kuru bezle 1 dakika kadar çırpındım.

Keyifli seyirler.

Eline sağlık güzel olmuş.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Eline sağlık bende bugüne kadar hiç yağmur kaydırıcı uygulamadım uygulama için nasiol düşünüyordum. Henüz kararda vermedim. Keşke pastayı isteseydi bende ayarlardım boşuna parada vermezdin. Neyse sıkıntı yok güzel olmuş.

emrealtin

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Ellerinize emeğinize sağlık. Bu başlığı yeni gördüm kitap okur gibi okudum tüm yorumları ve paylaşımlarınızı(karantina günlerinde güzel vakit geçişi oldu benim için:)) Arabaya kıymet ve değer vermek bu olsa gerek tekrardan elinize ve emeğinize sağlık.

Bi kaç öğrenmek isteyeceğim bilgi olacaktı sizden;
İlk olacak hortum ile araba yıkama yapmayı düsünüyorum bunun için hem hortum hem başlık hemde musluk aparatı önerebilirmisiniz rica etsem?

İkinci olacak da wax için ne öneririsiniz ve nasıl uygulama yapılır?

Şimdiden teşekkür ederim cevaplar için:)

Noname

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ellerinize sağlık abi, yaza doğru bende yağmur kaydırıcı uygulayacağım bu video refaransım oldu.:)
Eline sağlık güzel olmuş.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ömer hocam Ellerine sağlık :foto:
Elinize sağlık, hem video hemde diğer bilgilendirmeler harika. Glaco üzerine faydalı bir referans olmuş :)
Teşekkür ederim arkadaşlar :)

Eline sağlık bende bugüne kadar hiç yağmur kaydırıcı uygulamadım uygulama için nasiol düşünüyordum. Henüz kararda vermedim. Keşke pastayı isteseydi bende ayarlardım boşuna parada vermezdin. Neyse sıkıntı yok güzel olmuş.
Nasiol severek kullandım ama silecek ile arası pek iyi değil, yoksa performansı süper. Fiyatı da uygun.
Pasta için de teşekkür ederim, hep lazım bir şey sonuçta :)

@omrslhmms ellerinize sağlık. Yıkama esnasında bir su testi bekleriz :)
İlk yıkamada test edeceğim :) Teşekkür ederim.

Ellerinize emeğinize sağlık. Bu başlığı yeni gördüm kitap okur gibi okudum tüm yorumları ve paylaşımlarınızı(karantina günlerinde güzel vakit geçişi oldu benim için:)) Arabaya kıymet ve değer vermek bu olsa gerek tekrardan elinize ve emeğinize sağlık.

Bi kaç öğrenmek isteyeceğim bilgi olacaktı sizden;
İlk olacak hortum ile araba yıkama yapmayı düsünüyorum bunun için hem hortum hem başlık hemde musluk aparatı önerebilirmisiniz rica etsem?

İkinci olacak da wax için ne öneririsiniz ve nasıl uygulama yapılır?

Şimdiden teşekkür ederim cevaplar için:)
Beğenmenize sevindim teşekkür ederim :)

Ben hortumu da başlığı da aparatları da bauhaus'dan aldım. Son derece memnunum. Girişin bir üst seviyesi ürünler yeterli.

Wax için hem uygulama hem marka önerisi bana düşmez, benim uygulama sayım bir elin parmaklarını geçmez, buradaki gerçek üstadların konularını takip ederseniz daha iyi fikir edinebilirsiniz.

Ama böyle ortalama bir soru sormuş birisine wax olarak kiwami önerilir :) Adettir, hem koruması, dayanımı iyidir hem parlaklığı :)

Daha spesifik bir şekilde sorarsanız soruyu ona göre cevap vermeyi denerim, yani dayanım mıdır aradığınız, parlaklık mı, yoksa boncuklar mı falan gibi?

emrealtin

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Teşekkür ederim arkadaşlar :)

Nasiol severek kullandım ama silecek ile arası pek iyi değil, yoksa performansı süper. Fiyatı da uygun.
Pasta için de teşekkür ederim, hep lazım bir şey sonuçta :)

İlk yıkamada test edeceğim :) Teşekkür ederim.

Beğenmenize sevindim teşekkür ederim :)

Ben hortumu da başlığı da aparatları da bauhaus'dan aldım. Son derece memnunum. Girişin bir üst seviyesi ürünler yeterli.

Wax için hem uygulama hem marka önerisi bana düşmez, benim uygulama sayım bir elin parmaklarını geçmez, buradaki gerçek üstadların konularını takip ederseniz daha iyi fikir edinebilirsiniz.

Ama böyle ortalama bir soru sormuş birisine wax olarak kiwami önerilir :) Adettir, hem koruması, dayanımı iyidir hem parlaklığı :)

Daha spesifik bir şekilde sorarsanız soruyu ona göre cevap vermeyi denerim, yani dayanım mıdır aradığınız, parlaklık mı, yoksa boncuklar mı falan gibi?
Hortum ve başlık için link atabilirmisiniz rica etsem.

Wax işini ilk defa denicem o yüzden pek bilgi sahibi değilim sadece fikir almak için sordum ama dediginiz gibi forumda detaylı arastırma yapacağım teşekkür ederim :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık kardeşim, valla arabanın camlarına uygulama yapasım geldi izledikçe, çok güzel olmuş video.

Noname

Konu Sahibi ✔
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Hortum ve başlık için link atabilirmisiniz rica etsem.

Wax işini ilk defa denicem o yüzden pek bilgi sahibi değilim sadece fikir almak için sordum ama dediginiz gibi forumda detaylı arastırma yapacağım teşekkür ederim :)
Hortumdan baktim ama bulamadim, en uygun fiyatli 100 tl gorunuyor suanda ona cok benziyordu. Sulama basligi markasi da neptun. O da giris seviye bir urun ama yeterli. Bauhaus neptun sulama basligi yazarsaniz cikar.

Eline sağlık abi, benim için yol gösterici bir uygulama olmuş teşekkürler
İşe yaramasina sevinsim tesekkur ederim :)

Eline sağlık kardeşim, valla arabanın camlarına uygulama yapasım geldi izledikçe, çok güzel olmuş video.
Tesekkur ederim abi :) camda ve elle olsa da ilk pasta deneyimimdi, nasipte boyle baslamak varmis. Bakalim neler cikacak ileride :)