Herkese merhaba,
Bugun bahce hortumlu yikama ile karsinizdayim

normalde haftasonlari calismam ama bugun mesaim vardi. Bitince dogru albatros sahile baldizin evine surduk ve yanimda tabi bagaj dolusu malzemeyle. Aklimda tonla yapilacak uygulama vardi fakat bir cogu zaman yetmedigi icin kaldi.
Satir aralarinda notlarimi ileteceğim ama oncelikle tonyin lastil parlatici ile baslayayim. Abiler kardesler beyler tonyin sulandirilmiyor. Sulaninca kopuruyor. Sulandirilmaya uygun degil. 1:1 sulandirip camurluga surdum, kurudugunda kirli yuzey vardi.
Bir diger notum kesinlikle ama kesinlikle amwayin cam temizleyicisini alin. Fiyati uygun 1:3 sulandirilabiliyor. Tek gecisle iz biralmadan temizlik yapiyor parlaklik veriyor. Herkese tavsiye ederim super bir urun.
Meguiars perfect clarity falan yaninda ciklet kalir. Denemeyen varsa mutlaka denesin, deneyip begenmeyenler ise mutlaka saf su ile sulandirip denesin. Bayildim bu urune.
Kirlilerle baslayalim;
On yikamayi 40 ml vp foamula 1 ve 1600 ml su alta foam ile yaptim. Kopul guzel sokuculuk guzel. Neden ansfden ucuz bu urun onu bilemiyorum.
Ardindan kova yikamasini velvet ile yaptim.
Fotografi koyma sebebim kapak boyunu gostermek. Sadece bu kapak kadar urun ile o kopuk elde edildi. Hem de hortum suyuyla.
Tesekkurler
@MoonDance guzel urunmus. Kayganligi iyi begendim. Kokusunu cok ovmuslerdi ama zymol koklamis burunlar bunu begenmez yine de guzel
1:1 sulandirilmis tonyin denemesi, kopurmesi belli oluyordur umarim. Ve geride iz birakti.
Sisesi ayri kendisi ayri guzel bir urun amway cam temizleyici. Sise ve urun ayri satiliyor.
Ve finaller
Tonyine guvenemeyip davlumbaz ve lastige endurance uyguladim.
Jantlari fukupika 3 aylik olan ile korumaya aldim.
Jant demisken kucul bir ez detailing small wheel brush denemesi

cok kullanisli oldu tchibo boyle. Daha az sicratiyor. Tavsiye ederim, gelisi guzel kesmeme ragmen guzel oldu
Biraz daha final
Bu arada wax hayatina guzel devam ediyor gerci daha bir hafta oldu ama su iticilik parlaklik kayganlik gayet iyi. Boncukları da tatli

ama foto yok. Wax planet obsidian. Kokusu da harika bir wax.
Arabayi hortumla yikayinca bir de acisindan midir bilemedim yokus yukari oldugu icin kaputtan sular gitmedi ve bu da kurulamada le black hole'u cok zorladi. Resmen yetmedi havlu. Tazyikli suyla bu kadar su kalmiyor kaportada.
Teşekkürler okuyup inceleyenlere
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi