Karşılaştırma Çinli ceramic koch nano magic plastcare karşı

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Herkese merhaba

Seramik ürünlerin plastik üzerindeki etkisini biliyoruz. Ben küçük bir test yapmak istedim.

Öncelikle yüzeyi m700 temizlik tineri ile temizledim. Bu arada araç bir aydır abimdeydi bağajdan çuval indirme esnasında plastiğin hemen alt kısımlarda çizikler oluşmuş bu testten sonra hemen onları daha görünmez yapacağım.

Aktörlerimiz

Ürünleri makyaj pamuğuyla uyguladım ve üzerinden silmedim kendi halimde kürleşecekler.

Uygulam yapıldıktan sonra.

Çinli ceramic

Koch magic

İkisi bir arada

İlk izlenimim iki ürünün de yüzey üzerinde siyahlatması gayet iyi ama çinli seramiğin siyahlatması daha iyi kürleşme bittikten sonra su testi ve kalıcılık testi gelecek.

DENİZLİ

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Herkese merhaba

Seramik ürünlerin plastik üzerindeki etkisini biliyoruz. Ben küçük bir test yapmak istedim.

Öncelikle yüzeyi m700 temizlik tineri ile temizledim. Bu arada araç bir aydır abimdeydi bağajdan çuval indirme esnasında plastiğin hemen alt kısımlarda çizikler oluşmuş bu testten sonra hemen onları daha görünmez yapacağım.

Aktörlerimiz

Ürünleri makyaj pamuğuyla uyguladım ve üzerinden silmedim kendi halimde kürleşecekler.

Çinli ceramic

Koch magic

İkisi bir arada

İlk izlenimim iki ürünün de yüzey üzerinde siyahlatması gayet iyi ama çinli seramiğin siyahlatması daha iyi kürleşme bittikten sonra su testi ve kalıcılık testi gelecek.

DENİZLİ
Elinize sağlık merakla su testini bekliyorum. Bende gittim pss aldım bakalım oda güzel ürün

cerrah

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese merhaba

Aktörlerimiz

Çinli ceramic

Koch magic

İkisi bir arada

DENİZLİ
Cinliyi gördüğümüz çok iyi oldu evde açılmamış var bitane :) ellerinize Saglik

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
İki urunde guzel gorukuyor hocam Cin li ye bak sen :incelemex: ilginc iyi parlaklik verdi dayanimini merak ettim :)
Aynen Sefa çinliyi giuliettanın plastiğinde de kullanmıştım memnun kalmıştım.

Nano magic solan plastikleri güzel parlatıyor, Çinli ise güzel koruma altına alıp parlatıyor. Bana kalırsa ikisinin amacı farklı, tabi bu test de kimin daha iyi olduğunu gösterecek. :)

Ellerine sağlık Süleyman abi. :)
Teşekkürler Sercan

Başarılı bir test olmuş eski canlılığını tekrar vermiş adeta bakalım galip kim gelecek :)
Teşekkürler takipdeyiz

İki üründe gayet güzel sonuç vermiş, çinli ışıktanmıdır bilmemde sanki bi tık daha canlı duruyor. Emeğinize sağlık.
Çinli yüzeyi daha siyah yaptı.

DENİZLİ

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Abi nmpc hiç kullanmadım ama çinli trimlerde çok güzel işler çıkarıyor. Genelde çinli uzun ömürlü de oluyor
Ellerine sağlık pîrim
Teşekkürler hurşit aynı görüşteyiz.

Elinize sağlık merakla su testini bekliyorum. Bende gittim pss aldım bakalım oda güzel ürün
Teşekkürler su testinide paylaşacağım pss de güzel bir ürün.

Tac system moonlight da plastik siyahlaştırıyor bunlara yakın sayılır derinliği. dayanımları takip ediyoruz Sensei:)
Moonlight dı merak ediyorum yakın zamanda tedarik edip denemek istiyorum.

DENİZLİ

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Devamını bekliyoruz hocam elinize sağlık açıkçası baya merak ettiğim bı konuydu teşekkür ederim böyle bı test yaptığınız için :)