Civic hb soft99 F7

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Onur abi, eline sağlık çok güzel olmuş. Bez işi farklı ya bende aldığımda bu kuruturmu dedim ama kurutuyor gerçekten rahatça uğraştırmıyor üstelikte.
Final fotoları güzel olmuş. Simli beyaz renkte gerçekten fark etmiş. Düz beyaz olmayışı bir avantaj.

emredkmn

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Hocam bravo uygulamaları öyle bi yapıp, öyle anlatıyorsunuz ki; okuyan "yav ne kolaymış biz niye yapmıyoz böyle" diye geçiriyor içinden . emeğiniz çok fazla ve özellikle bu aşamaları tek tek fotoğraflamanız çok bilgilendirici.. Elinize sağlık

Moderatör tarafında düzenlendi:

Okan48

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Marmaris
Onur abi yine harika bir iş başarmıssın eline sağlık. Sen civicin rengini yanlış secmissin kırmızı siyah falan olsaymış evdeki aynalara gerek kalmazmıs .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Dragstar' Alıntı:
ellerine saglık onur, mükemmel bir uygulama konusu daha keyifle okudum.
Teşekkür ediyorum Süleyman, senden öğrendiklerimizi uyguluyoruz işte.
Atocan' Alıntı:
@onurçiko" abi zaten ankarayı terketme düşüncem olursa eğer ilk tercihim antalya olur ne güzel sıcacık :)
Bir gün hepinizi toplayacam buraya, burayı detailing başkenti yapacam:)
Ozgur_gs_91' Alıntı:
Onur abi, eline sağlık çok güzel olmuş. Bez işi farklı ya bende aldığımda bu kuruturmu dedim ama kurutuyor gerçekten rahatça uğraştırmıyor üstelikte.
Final fotoları güzel olmuş. Simli beyaz renkte gerçekten fark etmiş. Düz beyaz olmayışı bir avantaj.
Teşekkürler Özgür, valla kardeşim iyi hatırlattın onun videosunu atmayı unuttum.Arada kaynadı onuda ekleyeyim.
emredkmn' Alıntı:
Hocam bravo uygulamaları öyle bi yapıp, öyle anlatıyorsunuz ki; okuyan "yav ne kolaymış biz niye yapmıyoz böyle diye geçiriyor içinden . emeğiniz çok fazla ve özellikle bu aşamaları tek tek fotoğraflamanız çok bilgilendirici.. Elinize sağlık
Teşekkür ederim, resim ve video çekmek tek başına olunca zor oluyor gerçekten.Bir de ayrıca video ve resim çekmede kabiliyetsiz olunca x2 sıkıntı:)

beratt_hero

Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir
eline sağlık abi :) valla benim de en büyük sıkıntım havlum yok. Ama şu waxı ve demirtozu+apc+şampuan üçlüsünü tamamlayınca havlu ve beze ağırlık verip onlarıda alıcam sonra detay fırçası iki tane birini basınçlı yıkama makinası alınca kullanıcam ince yerler panjur vsvs :)

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Uyguladan 4 güç geçti ve yağmur yağdı, hazır yağmur yağmışken bir su testi yapayım dedim.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Çok beğendim ben bu ürünü. Parlaklık nasıl sence Onur abi?

aLmera41

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Hocam eline sağlık, cok guzel bir uygulama olmuş. Ped i islayma olayini ilk polisajda deneyeceğim bu makinanin ziplama olayi belki o yüzden oluyodur.

Videoları acamiyorum acaba bende mi skinti var?

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
Bende açıyor videoları sizin telefonda sıkıntı olabilir hocam.

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

serdar8424

Çaylak Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
uşak
Ben bu konuyu daha önce niye görmemişim ya :) Eline sağlık Onur abi çok güzel uygulamalar olmuş, F7 yi ben de kullanıyorum uzun zamandır çok memnunum.
Bu arada pad conditioner i da beğendim güzel iş yapıyor, nerden temin etmiştin abi, bi bakayım ben de.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
serdar8424' Alıntı:
Ben bu konuyu daha önce niye görmemişim ya :) Eline sağlık Onur abi çok güzel uygulamalar olmuş, F7 yi ben de kullanıyorum uzun zamandır çok memnunum.
Bu arada pad conditioner i da beğendim güzel iş yapıyor, nerden temin etmiştin abi, bi bakayım ben de.
Sorduğun soruya bak. Hiç yakıştıramadım  :)

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
aLmera41' Alıntı:
Hocam eline sağlık, cok guzel bir uygulama olmuş. Ped i islayma olayini ilk polisajda deneyeceğim bu makinanin ziplama olayi belki o yüzden oluyodur.

Videoları acamiyorum acaba bende mi skinti var?
Videolarda bir sıkıntı yok sanırım.Siz de bir sıkıntı olabilir.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
serdar8424' Alıntı:
@serdar8424" teşekkür ederim kardeşim.F7 gerçekten benimde kalbimi kazandı.Kışın vazgeçilmez olabilir benim için.
Ped conditioner i tabii ki ailemizin tedarikçisi @"Murat tan aldım.Böyle ürünlerin değişilmez adresi :D

serdar8424

Çaylak Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
uşak
Murat' Alıntı:
serdar8424' Alıntı:
Sorduğun soruya bak. Hiç yakıştıramadım  :)
Aaa pardon :D O zaman listeye ekledim bunu da, toplu şekilde alıcam senden :)

kizmazfatih

Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
ellerinize sağlık maşallah çok güzel işler çıkarmışsınız size zahmet bana davlumbaz fırçasının linkini gönderir misiniz

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya