CNR Detailing- DS Automobiles- Do It Yourself

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar herkese merhabalar bir süredir forumda pasif kaldık kusurumuza bakmayın lütfen. Ama sanıyorum ki yeni projelerimizde gönüllerinizi alacağımızdan hiç şüphemiz yok. Konunun sahibi olan Ds4 projemize yaklaşık 8 ay önce başladık malesef hala bitiremedik bitirmeden parça parça atmak istedik, hem daha iyi görünülebilirlik hemde mobil ve kotalı dostlarımız için daha kolaylık olsun istedik.

Aracı bilerek görerek ve proje isteğimiz için aldık. Daha önce yapılan kasap vari boya ve kaporta işlemleri , bilinçsiz kullanım da oluşan yürüyen problemleri ve en önemlisi projenin ortasında kırmızı ışıkta arkadan alınan hasar komple boyayı elden geçirmemiz de büyük rol oynadı. Görsellerle birlikte açıklamalı devam edelim.

Aracı aldığımızda kaput ve çamurluklarda daha önce boyanan fakat yanlış serleştirici oranından kaynaklı vernik soyulmaları vardı .

Fitillerden ve logolardan görüneceği üzere daha önceden kasap vari birtakım pasta uygulaması olmuş.

Bu arada araç Tr nin nadir dolu Ds4 ü . Masajlı hafızalı koltuklarından, Denon hifi sisteminden, Bi xenon farlarına kadar tüm opsiyonlarından nasibini almış.

Malesef ki ön camımız çatlak geldi. Kaskodan değiştirdik çatlak olmasada zaten o çiziklerden dolayı kesin değiştirirdik :p

Eksik gördüğümüz mekanik parçalar temin edildi ve mekanik servisimize teslim edildi.(herşeyide ben yapamam ki:D )

Disk ve balata değişimi.

Amartisör ve takoz değişimi. Takozu Vw cc ve golf takıyoruz malesef psalar arkadan kopma sorunundan dolayı bu parçada revizeye gidiyoruz. :)

Enjektörler revize edildi.

Malesef ki o kötü günden bir kaç kare.

Çamurluk katlandı kapıyı kastı ve bagajı kastı.

Bu çamurluk değişmeden yapılmaz diyen exper arkadaşım sen de bu konuyu takip et :)

Sağ taraftada sol kadar olmasada ilk fotoğraflarda gördüğümüz üzere hasar vardı.

Burada daha önceden yok olan kordon devam çizgisinide olması gerektiği gibi devam ettirdik.

Buraya dikkat çekmek istiyorum. Daha önceden aldığı 50 krşlık bir delik hasarı için arkadaş 10x15 saç kaynatmış oda içini çürütmüş onuda çıkarıp yerine ve ''üstüne'' değilde olması gereken yere montajı yapıldı.

Kaporta tesviye işlemleri bitti. Boyaya fısıldayan adamın yanına geldik namı diğer Kıvırcık Neco niye kıvırcık diyorlar bilmiyorum ama adamda saç yok :D

Kordonu zayıflatmamak için güvenlik bandını çektik.

Astar işlemimiz tamamlandı yoklama için devam.

Pütürleri atıldı.

Son kontrolleri yapıldı bu iki kordon kazalı tarafın kordunu milimetrik :)

Fırına girmek üzere son kontrolleri yapıldı. Oda en az biz kadar heyecanlı olsa gerek :)

Dikkatleri buraya çekmek istiyorum bu denli emeğin manevi den ziyade birde maddi karşılığı var bu ürünler muhteşem maddiyat gerektiriyor. Glasürit 55 serisi S kasa merso ve M kasa Bmw lerde kullanılıyor genelde, özverili yaptığımız projeyi bu şekilde kaliteli malzemeler ile devam ettiriyoruz.

Bu topiğin devamında boya ve montaj işlemleri, detailing ve aftermarket montaj işlemleri ile devam edeceğiz herkese teşekkür ederiz.​

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Abi bu nasıl işçilik yahu, sıfırdan üretsen anca bu kadar güzel olur. Bırak Türkiye'yi dünyada sayılı ustalardansın bravo :alkıssx:
Maşallah:nazar:
Devamını heyecanla bekliyorum

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Senden beklenilen şekilde Büyük proje mükemmel işçilik kıvırcık lakabını kel olduğu için takmışlardır.

DENİZLİ

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
@CNR Detailing usta ben haddimi aşıp dallandırıp budaklandırmıyorum :) emeğine sağlık,mükemmel iş çıkarmışsın yine :) canlı daha başkadır şüphemiz yok :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Bu kadar detaylı ve fotoğraflı anlatım için teşekkürler Muammer abi. :) Projenin devamını sabırsızlıkla bekliyorum. :)

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Nedi bu böyle yeniden yaratmışınız arabayı. Fabrika böyle işçilik yapmamış. Elinize sağlık.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Allah göstermesin ama bir gün aracım ile ilgili bir sorun yaşarsam mekanik elektronik farketmez direk çekici ile yanına gönderirim aracı. Benim gelmeme gerek yok çünkü benden daha iyi bakacağını biliyorum.

Gerçeği yine de geleceğim şu pandemi koşulları hafiflesin biraz da maddi olarak kendimi toparlayayım sırf senin gibi bir üstat ile tanışmak istiyorum.

Projeye gelirsek haddim olmayarak helal olsun diyorum. Hiç bir yeri boşverilmemiş bir süreç olmuş.

Maşallah :nazar:

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaş bi uygulamanda da resimler tek seferde yüklensin :mutlu: emeği geçenlerin ellerine sağlık, harikulade!

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Abi bu nasıl işçilik yahu, sıfırdan üretsen anca bu kadar güzel olur. Bırak Türkiye'yi dünyada sayılı ustalardansın bravo :alkıssx:
Maşallah:nazar:
Devamını heyecanla bekliyorum
İltifat ediyorsun canım :) teşekkürler
@CNR Detailing Elinize Saglik Buyuk Emek :)

''Every Success is the result of the work of the Professional Team.''
Çok teşekkür ederim. Sonda ki o anlamlı kelimene harfi harfine katılıyorum.
Çokda şımartmayın @CNR Detailing 'i pek bişi yok konuda 2 sök tak, boyayıda fırçayla yapıyormuş ben öyle duydum:kahkahaa:
Tabi canım pek fazla bişey yok naptık ki :D
Senden beklenilen şekilde Büyük proje mükemmel işçilik kıvırcık lakabını kel olduğu için takmışlardır.

DENİZLİ
Teşekkürler abi bugün öğrendim kel olduğu içinmiş :D
@CNR Detailing usta ben haddimi aşıp dallandırıp budaklandırmıyorum :) emeğine sağlık,mükemmel iş çıkarmışsın yine :) canlı daha başkadır şüphemiz yok :)
Çok teşekkür Cancım elimizden geldiğince
Bu kadar detaylı ve fotoğraflı anlatım için teşekkürler Muammer abi. :) Projenin devamını sabırsızlıkla bekliyorum. :)
Çok teşekkür ederim kardeşim daha dur yeni başlıyoruz :)
Yapıyorsun bu sporu :yıldızlı: emeğine sağlık.
Çok teşekkür ederim :)
Nedi bu böyle yeniden yaratmışınız arabayı. Fabrika böyle işçilik yapmamış. Elinize sağlık.
Fabrikanın yapmadığını yapmaya çalışıyoruz efem
araç yerli otomobil olmuş :) elinize sağlık.
Made in CNR Detailing teşekkür ederiz :)
Allah göstermesin ama bir gün aracım ile ilgili bir sorun yaşarsam mekanik elektronik farketmez direk çekici ile yanına gönderirim aracı. Benim gelmeme gerek yok çünkü benden daha iyi bakacağını biliyorum.

Gerçeği yine de geleceğim şu pandemi koşulları hafiflesin biraz da maddi olarak kendimi toparlayayım sırf senin gibi bir üstat ile tanışmak istiyorum.

Projeye gelirsek haddim olmayarak helal olsun diyorum. Hiç bir yeri boşverilmemiş bir süreç olmuş.

Maşallah :nazar:
Bir sorun yaşamazsın İnş yaşarsan şayet tüm gücüm ile sana yardımcı olmak isterim agacım :)
Emeğinize sağlık, ustalık bir başka oluyor.
Est iltifat ediyorsunuz.
Ellerine sağlık hocam, maşallah yok yok. Devamını bekliyoruz :)
Çok teşekkür ederim Berkaycım
Elinize sağlık hocam, araç doğru zamanda doğru adamla karşılaşmış :cool:
Çok teşekkür ederim kesinlikle şanslı kendileri
Arkadaş bi uygulamanda da resimler tek seferde yüklensin :mutlu: emeği geçenlerin ellerine sağlık, harikulade!
Daha dur yeni başlıyoruz ardacım filtre den geçirmesek daha hiç görüntülemeyiz :)
Mükemmel işçilik emeğine sağlık
Çok teşekkür ediyorum.
Ahhh virüs ahhh :) kardeşim ben birşey yazamıycam sabrına emeğine işçiliğine hayranım.
Çok teşekkür ederim Agacım beklerim

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Son zamanlarda okurken bu kadar keyif aldığım bir şey yoktu, hem konu, hem anlatım çok sürükleyiciydi. Aracın her noktasında emeğin var.
Konuyu böyle açman da iyi olmuş, dizi film gibi en heyecanlı yerde kestin, şimdi bekle devamını bakalım.

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Son zamanlarda okurken bu kadar keyif aldığım bir şey yoktu, hem konu, hem anlatım çok sürükleyiciydi. Aracın her noktasında emeğin var.
Konuyu böyle açman da iyi olmuş, dizi film gibi en heyecanlı yerde kestin, şimdi bekle devamını bakalım.
Teşekkürler abicim, konunun bu şekilde olması hem görüntüleme açısından hemde sürükleyici ve merak açısından bence de çok iyi oldu :)