CNR Detailing | Premium Car Care | Do It Yourself | Uygulama Paylaşım Alanı.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine saglık muammer. Güzel uygulama olmuş Sana araç teslim edenin gözü arkada kalmaz.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Selam dostlar gene bir uygulama ile karşınızdayım.Ufak bir açıklama yapmam gerekirse alındığından bu güne fırça ve bıcı bıcı harici herhangi bir yıkama görmeyen Talisman gerek boyutu gerek rengi olarak canımı aldı ! Tavanın cam ve ön 3 parçasının folyo olması işimi çok kolaylaştırdı. Çizikler için 400 ile 3 geçişte alamadığım çizikleri Koch H8 ile tek geçişte aldım Fransız boyalarına Koch gerçekten müthiş sonuç veriyor.Tüm çizik alma işlemleri sonrası kontrolleri yapılıp Dr.Beasley's ile koruma altına aldık herkese keyifli forumlar. 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg 10.jpg 12.jpg 13.jpg 14.jpg 15.jpg 16.jpg 17.jpg 18.jpg 19.jpg 20.jpg 21.jpg 22.jpg 23.jpg 24.jpg 25.jpg 26.jpg 27.jpg 28.jpg 29.jpg 30.jpg 31.jpg 32.jpg 33.jpg 34.jpg

Son düzenleme:

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Selam dostlar gene bir uygulama ile karşınızdayım.Ufak bir açıklama yapmam gerekirse alındığından bu güne fırça ve bıcı bıcı harici herhangi bir yıkama görmeyen Talisman gerek boyutu gerek rengi olarak canımı aldı ! Tavanın cam ve ön 3 parçasının folyo olması işimi çok kolaylaştırdı. Çizikler için 400 ile 3 geçişte alamadığım çizikleri Koch H8 ile tek geçişte aldım Fransız boyalarına Koch gerçekten müthiş sonuç veriyor.Tüm çizik alma işlemleri sonrası kontrolleri yapılıp Dr.Beasley's ile koruma altına aldık herkese keyifli forumlar.
Eline saglik yine cok keyifli bir uygulama olmus. Bu koch pastalari gercekten cok merak ettim :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Eline saglik.

Sende arabanin olu topragini almissin. Sifir ayarinda lolipop kivamimda olmus :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Heykelini Ankara'nın girişine dikecekler bu gidişle.Muazzam olmuş, eline sağlık kardeşim. Aracı baştan yapmişsın neredeyse.

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Eline saglik yine cok keyifli bir uygulama olmus. Bu koch pastalari gercekten cok merak ettim :)
Denemelisin Eray Hocam :) Fransız katili bir pasta

Eline saglik.

Sende arabanin olu topragini almissin. Sifir ayarinda lolipop kivamimda olmus :)
Can hocam teşekkürler :)

Eline sağlık kardeşim
On nomre :alkis:
Teşekkür ederim abi sağolasın.

Heykelini Ankara'nın girişine dikecekler bu gidişle.Muazzam olmuş, eline sağlık kardeşim. Aracı baştan yapmişsın neredeyse.
Müthiş bir motivasyon kaynağı yorumu olmuş güzel düşüncelerin için teşekkürler abi. :)

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Herkese merhaba arkadaşlar bayramda gene boş kalamadık ve 2.günü uygulama için sözleştiğimiz arkadaşımızı garajımızda ağırladık. Genel olarak aracın boyutu büyük olsa da keyifli bir uygulama oldu 16 saat kadar süren uygulama %90 kadar başarı ile sonuçlandı. Bir diğer konu yeni aldığım Rupes Coarse pastam kısacık bahsedecek olursak pasta efsane güzel diyebilirim,gerek çizik alma gerekse minimum toz oranı ile şuan en favori pastam olmuştur. Arka çamurlukta Rupes orbital ve Yeşil pad ile bile sıfır çiziğe Rupes pastası ile ulaştık buda demek oluyor ki Orbitaller için üretilmiş keçeler ile prüzsüz bir yüzey oluşturulabilir.

Ben genede hızlı sonuç için Makita ve Ufs eşliğinde Coarse uygulayıp arkasına Koch F5 ve Rupes orbital ile finale ulaştırdım.Yıkama sonrası Hex Ultra Fine pad ve P2 üzerine Valet Pro Wax ile noktaladım.

Herkesin gözlerine sağlık beni takip etmeyi ve destek vermeyii unutmayın
https://www.facebook.com/cinardetailing/?ref=bookmarks
CNR Detailing Premium Car Care (@cnr.detailing) • Instagram photos and videos

Son düzenleme:

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Gözlerine sağlık diyorsun
İyi diyorsun da
Senin yaptığın arabalara bakınca yarım saat puslu görüyorum ben
Onu nasıl yapcaz o_O

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ellerine sağlık kardeşim, hep destek tam destek.
Pastayı çok övdün, canımız çekti bak.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Eline sağlık.

Bu sefer küçük bir dev ile uğraşmışsın.

Çamurlukta aldığın sonucu çok beğendim.

Maşallah :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık mükemmel olmuş.

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Ellerine sağlık kardeşim, hep destek tam destek.
Pastayı çok övdün, canımız çekti bak.
Onur abi teşekkür ederim.Pasta konusuna gelince abi alıp dener misin :) Fiyatı diğerlerine nazaran daha uygun.Gerçi ben neyi aldıysam fahiş fiyatlara çıktı umarım buda böyle olmaz.

Eline sağlık.

Bu sefer küçük bir dev ile uğraşmışsın.

Çamurlukta aldığın sonucu çok beğendim.

Maşallah :)
Çok keyifliydi Can hocam.Boyası olan heryere elimden geldiğince titiz şekilde düzeltiyorum.

Ellerine sağlık mükemmel olmuş.

Teşekkürler abim.

CNR Detailing

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
Herkese Merhaba , bu haftayı opak siyah 308 ile geçirdik.Araç alındığından bu yana uygulama görmediği gibi bıcı bıcı ve kötü yıkamacılar tarafından bilinçsiz yıkanmış.İlk defa 308 de koyu renkte opak boya görmüş oldum hayli fazla 308 yapmama rağmen opak boya enteresan bir boya diyebilirim,yani piano black stunlar gibi bez bile çizebiliyor silerken.

Geceden sabaha iç detaylı temizlik yaptığım için malesef fotolayamadım ama final eminim sizi mutlu edecektir.İçinde deneme olarak Green star denedim ve şu ana kadar kullandığım iyi apc ler arasında ilk 3 e girer diyebilirim.Şunu eklemeden duramayacağım mini onarım için gittiği ve ön arka tampon boyattığı Auto King resmen araca tecavüz etmiş tamponlardaki kötü işciliği geçtim zımpara yapıp polisaj yapmadığı veya atladığı kısımlar olmuş verirken bir kez daha düşün derim.Çizik alma konusunda Rupes Coars ve Ufs keçe rol aldı ikisi muhteşem ikili diyebilirim.Orbital ile F5 ile sonuca ulaşıp Nanolex Si3d ile koruma altına aldık.Herkesin gözüne ve gönlüne sağlık takipte almayı unutmayın keyifli haftalar.

Beyin egzersizi.

erdal.t

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
gaziantep
Herkese Merhaba , bu haftayı opak siyah 308 ile geçirdik.Araç alındığından bu yana uygulama görmediği gibi bıcı bıcı ve kötü yıkamacılar tarafından bilinçsiz yıkanmış.İlk defa 308 de koyu renkte opak boya görmüş oldum hayli fazla 308 yapmama rağmen opak boya enteresan bir boya diyebilirim,yani piano black stunlar gibi bez bile çizebiliyor silerken.

Geceden sabaha iç detaylı temizlik yaptığım için malesef fotolayamadım ama final eminim sizi mutlu edecektir.İçinde deneme olarak Green star denedim ve şu ana kadar kullandığım iyi apc ler arasında ilk 3 e girer diyebilirim.Şunu eklemeden duramayacağım mini onarım için gittiği ve ön arka tampon boyattığı Auto King resmen araca tecavüz etmiş tamponlardaki kötü işciliği geçtim zımpara yapıp polisaj yapmadığı veya atladığı kısımlar olmuş verirken bir kez daha düşün derim.Çizik alma konusunda Rupes Coars ve Ufs keçe rol aldı ikisi muhteşem ikili diyebilirim.Orbital ile F5 ile sonuca ulaşıp Nanolex Si3d ile koruma altına aldık.Herkesin gözüne ve gönlüne sağlık takipte almayı unutmayın keyifli haftalar.

Beyin egzersizi.

maşallah ve de süphanallah:)