Herkese Merhaba , bu haftayı opak siyah 308 ile geçirdik.Araç alındığından bu yana uygulama görmediği gibi bıcı bıcı ve kötü yıkamacılar tarafından bilinçsiz yıkanmış.İlk defa 308 de koyu renkte opak boya görmüş oldum hayli fazla 308 yapmama rağmen opak boya enteresan bir boya diyebilirim,yani piano black stunlar gibi bez bile çizebiliyor silerken.
Geceden sabaha iç detaylı temizlik yaptığım için malesef fotolayamadım ama final eminim sizi mutlu edecektir.İçinde deneme olarak Green star denedim ve şu ana kadar kullandığım iyi apc ler arasında ilk 3 e girer diyebilirim.Şunu eklemeden duramayacağım mini onarım için gittiği ve ön arka tampon boyattığı Auto King resmen araca tecavüz etmiş tamponlardaki kötü işciliği geçtim zımpara yapıp polisaj yapmadığı veya atladığı kısımlar olmuş verirken bir kez daha düşün derim.Çizik alma konusunda Rupes Coars ve Ufs keçe rol aldı ikisi muhteşem ikili diyebilirim.Orbital ile F5 ile sonuca ulaşıp Nanolex Si3d ile koruma altına aldık.Herkesin gözüne ve gönlüne sağlık takipte almayı unutmayın keyifli haftalar.
Beyin egzersizi.